0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşım Allah kazasız belasız binmeni nasip etsin. aracı cok iyi modifiye etmişin. bir sorum olucak, motor kapağını çıkarmışın fotoğraftan gördüğüm kadarıyla. motora bir faydası var mı acaba?
Bencede çok harika güle güle kullan zevkler tartışılamaz biliyorum ama ben bu kasanın farlarını hiç beğenmiyorum sen yine güzelleştirmişsin bana göre kasaya göre çok büyük görünüyor siz nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bi türlü ısınamadım bu kasalara
dostum araban mukemmel hele en cok teyp hosuma gıttı guzel oturmus
Masallah, guzel araba. Gule gule kullanin Yer, yere benzer ama acaba resimler Pendik/Kurtkoy civarlarinda mi cekildi?
aynı kasa dizel araca sahibiz. her nedense bu kasaya modifiyenin pek gitmediğini düşünüyorum. genel olarak tüm modifiyeler buna dahildir.hatta kendi aracımın derindere yazılı plakalığını bile çıkarıp ön tampona çıplak takmak istediğim de basit durduğunu gördüm. gerisingeriye taktım plakalığı..aracınıza baktığımda benim merak ettiğim bir husus var. motor kapağınızın çıkartılması en başta o yanlış olmasın viraj denge çubuğu diyesim var, işte oaparatın kapağa yer bırakmamasından kaynaklanıyor sanki. ben bu çubuğun faydalı olup olmadığını merak ediyorum..siz bunu neden taktırdınız?
arabanız cok güzel olmuş.ama sanki jantlarınız bu renge pek uymamış.fabrika çıkışlı jant gibi duruyo.
farlar süper bende istiyom :p siyah jant biraz boğmuş sanki veya resimlerden oyle gozukuyor halbuki jantlarda cok iyi bide film lazım
ismail senin arabaya ne yorum yapılır bilmiyorum ama senin araba türkiyede tek oldugunu söylemem yeter herhalde....