0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İsmail Bey aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın. birkaç soru sormak istiyorumkullandığınız yay kaç cm ve ne marka ve amortisör kullandıysanız onun da markası , ayrıca kule gergisi ve diğer saydıklarım ile birlikte aracın yol tutuşu hakkında beni biraz aydınlatırsanız çok sevinirim. aynı model aracım var ve yol tutuşundan memnun değilim , özellikle otobanlarda yüksek süratlerde 160 dan sonra uçuşa geçiyor ve otoban virajlarında sıkıntı yaşıyorum. amacım 180 km gibi süratlerde rahat ve konforlu ve güvenli şekilde yol almak .
dostum araban çok güzel ama JANT lar arabayı tamamen öldürmüş o JANT ı takacağına siyah teneke saç taksan daha iyiydi gerçi benımkı sadece görüş ve yorum.saygılar.
vallahi bencede güzel olmuş elinize sağlık ama benim araçta iki amartüsör ü birbirine bağlayan demir yok nedir o anlayamadım ?
benim eski megane da vardı bundan..maliyeti ne kadardır artı nereden bulabiliriz artı faydasını gördünmü?jantlara ben de katılıyorum..sanki daha iyi olabilirdi...
yada a.ismail karaoğlu ha
o demir benım bildiğim viraj larda amortisör ve amortisör kupaları esnemesin diye.yanı virajlarda savurma yapmasın diye tabiki virajlarda frene basmak istemeyenler için o demir.şunuda unutmayalım her virajı o demır kurtarmaz.sizin yinede ayağınız frende olsun arkadaşlar.
Farların yapım fotograflarınıda koymuştun hepsini toplaman güzel olmuş. Kule gergisi falan hoşuma gitti, kısa helezon kesin vardır diye düşünüyorum. Birde motor için güç arttırıcı bişey yaptınmı? ( Bu arada nazar kaza bela degmesin )
Jantlar hiç yok gibi duruyo. Ne biliim her şey güzel ama jantlar iyi değil. Gümüş rengine uygun bi jant seçebilirdin. Farlar ne kadara mal oldu?
ilk resimler benim çekimim mc yaptığımız gece abi. ben senin arabana bayılıyorum ya. kazasız belasız kullan...
adas cok sagol seninkide guzel ama gri olsa super olacak yada eskisine ozlem cekiyorum ya ondan da olabilir gri renk istememin nedeni..evet senin cektigin resmlerdi onlar..ALLAH kimseye kaza bela gostermesin..
gride hoş dururdu ne yalan söyliyim.. ama ben bordoyu çok seviyorum. neyse sen hertürlü yoruma açıktın dimi abi başlıyım ozman, o jantlar ne öyle kara kara bide kırmızı çizgisi var çingene gibi, farlara ne demeli mercekli falan, mercekte neymiş canım arabayı mahfetmişsin, harab olmuş araba diycem ama bunları sadece anlamayanlar der heralde... çok fena sade ve hoş... tek kelime seviyorum
adas yorumlara kulak vermem lazım aslında oyuzden yorumlar olmadan olmaz seni dinlerim ben cıkarıcam herseyi orjinal bırakacagım arabayı daha sade ve guzel olur yorumlarına bakılırsa.. cok sagol bu arada ben gri ciyim
gride cazibeli tabi ki... abi ama dediğim gibi bence benim görüşüm senin araban şu haliyle çok güzel, sade ve hoş. arabanda görünürde pek fazla bişey yok, sadece jant-lastik,yay ve farlar ama ben senin zevkine güveniyorum artık. çünkü en sadesini sanki cımbızla çekip alıyorsun senin arabanın orj halinide biliyorum, bu halinide... eğer bu çıtadan ödün vermezsen çok iyi olur. salıcakla kal canım abim. arayı fazla açtık bi ara görüşelim by...