0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sade ve guzel olmalı abartıya gerek yok sagol kardesim cumartesi aksam merter mc teyim buyuk ihtimal gec saatlerde haberin olsun..
arkadşalar toyota corolla için bu kasamıdır bilmiyorum ama http://www.eliftuning.com/ da bulabilirsin ama biraz pahalı 244 ytl bence bunu alcagınıza yay alın derim..
valla bu artık corolla olmaktan çıkmış bir üst sınıf olmuş
valla benim arabada yay yok bizzat kestim.. ama ismail abide yay var 3,5 luk
senin kasalara yok mu far stopu cıktıo yok mu daha ..
Aracınızı kazasız belasız kullanın..Angel arabanın görüntüsünü çok fazla değiştiriyor,çok hoş-spor duruyor.Onun dışında çok dikkat çeken bir durum yok sanırım.Yay konusu benimde merakımı dürtüyor..Benim arabamda yolda durmuyor;özellikle yan rüzgarlarda ve yüksek hızda geziniyorum yolda..acaba lastiklerden mi?Gerçi arabam çok yüksek,Türkiye yol şartları düşünülüp ona göre yükseltmişler diye düşünüyorum.Alçalan araba hem yere iyi basıyor,(yol tutuş açısından) hemde görüntü muazzam oluyor.bende kesinlikle taktıracağım.Camlara flim olayıda gri arabaya çok güzel gidiyor.zaten gri arabada camlar renkli ve lastikler yaz-kış simsiyah olmalı,yoksa araba silik duruyor.yanlız sadece lastikler,jantlar değil sanki boğmuş arabayı sizin jantlar..sizin arabaya ofsetli,çok kollu yada 5-6 kalın kollu bir jant lazım.. toyotaci.com daki Utku kardeşimin arabasındaki jantlar çok sağlam gösteriyor arabayı Bence buna benzer jantlar daha iyi duruyor.Arkadaşlarında dediği gibi çok fazla mod yapabileceğimiz bir kasa değil..zaten oynamayada gelmiyor,en azından benimki..orası garantili,burası garantili uyuz ediyolar insanı serviste ama ben yapacağımmmmmmm Kule gergisi çok önemli bir parça ancak koskoca Toyota koymadığına göre vardır bir bildiği diyorum.Çünkü Toyota'da en büyük özellik güvenlik güle güle kullanın...Umarım yapıcı olmuştur yorum
Kule gergisini hicbir normal araba ureticisi koymuyor urettikleri arabalara zaten. Sonradan eklenen bir parca.
Sanırım bu durum markaya göre değişiyor.mutlaka işe yarıyor ama Toyota'da yok..daha önce kullandığım ve sıfır aldığım renault marka aracımda vardı..Gerçekten çok çok gerekli bir şey olarak görseler,güvenliğe çok önem veren Toyota yetkilileri bir kule gergisinden mi kaçacak diye mantık yürüttüm sadece ve vardır bi sebebi dedim.nasılki spor yay takıp arabanın savrulmasını biz kendi isteğimizle düşünüp yapıyorsak,kule gergiside böyle bişey herhalde umarım yeterince açık oldu..Zaten kimseye aman takmayın diye birşey de demedim..Faydasını gören varsa taksın bizim gibi arabayı spor kullananlar için sonradan isteğe bağlı takılabilşecek şeyler bunlar..O yüzden ben ısrar ediyorum yay takmak için ;)virajda arabam önden salma yapmıyorki kule gergisi takayım.(kendim için konuşuyorum) öyle bir sıkıntım olsa bende takmayı düşünürdüm..sizde faydasını görmüşsünüzki ısrarla arkaya bile takarım diyorsunuz..herkes kendi arabasını daha iyi tanır,neye ihtiyacı varsa onu yapmakta özgürdür.bizimki gibi garantili araçlar hariç o'na rağmen yapacağım ben,diyorum..Zevkler tartışılmaz.Arabanızın görüntüsü sizin hoşuınuza gidiyorsa zaten problem yok hayırlı mod'lamalar..kolay gelsin..kazasız belasız
barış üzümkuşu arkadaşıma katılıyorum..bu arabalar modifiye kaldırmıyor, garantiyede gelmiyor..resimdeki cantlar ve ince yanaklı lastik hoş durmuş. ama genede ön farlara bakınca arabanın orijinal hali çok daha bir bütün görünüyor..