0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 tdı 6 ileri 2.0 tdı 7 ileri diye biliyorum ama ılk etapta türkiye ye sadece 1.6 gelecekmiş.
Dizellerde ( vw grubunda 2.0 tdi de 6 ileri eminim, 1.6 olanlarda 7 sanırım.) tork sınırından dolayı farklılık var.7 ileri düşük torklularda kullanılıyor.Ama bence dsg dedikleri an kaçmak lazım.Arıza yaptı mı vitesede geçmiyor,yolun ortasında kalıveriyor.
sitesinde dsg 7 yazıyor bende alabileceğim araçlara dahil ettim dsg de sıkıntı var diyorlar ama yinede dsg alırım diyorum mmt den çok şikayet eden var ama ben kullanıyorum ve memnunum o yüzden dsg alıp kullanırım alman teknolijisi sonuçta sorub çıkarsada garantisi vardır sanırım...
DSG ile ilgili arızaların %99'un yine kullanıcı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
DSG güvenilirmidir? Bir otomobil firması bir ürünü pazara sunuyorsa ona inanmak ve güvenmek durumundayız. Bırakın o sistemin ilk yaradılış sürecini, sonrasında yıllarca otomobil yarışlarında kullanılırlar ve sonra ticari pazara çıkarılırlar.DSG ile ilgili arızaların %99'un yine kullanıcı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
.... Şahsen ben 5 litre yağdan tasarruf edeceğim diye tüm şanzımandan sıkıntı yaşamak istemem açıkçası.Varsın 2-3 bakımda bir 100 lira fazla maliyeti olsun ama sorun çıkarmasın diye düşünüyorum.
octavia konusuna geri dönersek sizce nasıl bir araç 2. elde kullanımda sizce nasıl?