0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şu çakma alaman (aslı çekoslavak) skodayı ; dünya harikası toyotalar la kıysalmasak diyorum...............
Ben varım ve diyorum işte "Octavia kötü" sonuçta allahın skodası işte ....
bugün tekrar gidip baktım Octavia ya çok hoşumuza gitti iyice inceledik. corollada tam otomatik dizel olmayışı beni diğer markalara yönlendiriyor resmen..Octavia çok hoş gerçekten.. hatta akşam dışarda yemek yedik ve oturduğumuz yerden 3 tane beyazından led stop ve farlı Octavia geçti...sanki hepsi anlaşmışta gözüme girmeye çalışır gibiydiler...galiba Octavia alacam ya.. Corolla sanki içinden pek olmamış gibi resimlere baktıkça soğudum gibi.. am yinede bekliyorum bir göreyim diyorum.. ahh ahh dizel otomatik olaydı keşke corollaaaa
Ankarada görme şansım olmuştu.Geniş karoserli kaliteli duruyor.Audi A6 ölçülerinde...
gerçekten dsg ler böyle sorun mu?? yoksa internet efssanesi mi???herkes şunu bir arkadaşın ki şöyle oldu böyle oldu... kendi kullanıpta sorun olan var mı dsg den ağzı yanan??? bugün satış temsilcisi de dedi yok hocam arıza falan die 1-2 tek tük çıkıyo onuda garantimiz ve servis yapar falan die..küresel üreticiyiz o kadar araçta 1-2 normaldir olur öle falan dediii
Yok artık a6 nere octavia nere arada iki segment var.
A8 olmasın o (kedidir o kedi der gibi)
A6 E segmentinde değilmi A8 F segmentinde bildiğim kadarıyla.
A6 E sınıfı A8 F sınıfı.Gerçekten octavia uzun bir araç ama d sınıfı seviyelerinde.