0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Segmenti kastetmiyorum ki
güncel kasayla hiç bir alakası yok tabi ki
Bence octavia alınacaksa ve uzun sure 5-6 yıl binilecekse dsg almak büyük risk olur garantisi dolan dsg octaviayı satmak deveye hendek atlatmaya benzeyebilir aracın değeri cok düser ama Çin Usa ve Rusya da uygulanan dsg sanzumanlara 10 yıl garanti ülkemizdede verilirse o zaman sorun kalmaz zaten o zaman otomatik araçların coğu alman araçlar olur.
20 tır mı??? arıyorum alanyayı temmuz sonu diyor antalyada temmuz sonuna anca gelir test araçları demişti ama... demekki önce büyük şehirler sonra mı buralara gelecek ki???
şu çakma alaman (aslı çekoslavak) skodayı ; dünya harikası toyotalar la kıysalmasak diyorum
hocam öyle diyorsun da yeni auris tam bir çakma i30 onu ne yapacağız
Bu size gore öyle Aurisin i30 ile alakası yok
Arkadaşlar konu octavianın satışa sunulmuş olması ama ne hikmetse auris i30 benzerliğinin tartışılmasına dönmüş.Başlığa uygun şekilde devam ettirirsek konuyu hepimiz için daha yararlı olur
konu başlığıa tamamen uyumsuz devam etmiyor dostum kemal hocam skodayı çakma alman olarak niteleyip dünya harikası toyotayı öne sürünce ben de kendisine sormak istedim skoda çakma da auris orjinal mi diye.
Bir sonraki mesajı tahmin etmek zor olmasa gerek.Kaldıki alıntı yaptığınız mesaj 20 nisan tarihli üzerine yaklaşık 2 sayfa mesaj yazılmış yani o mesajın bir etkisi kalmamış.Siz işinize gelen,üzerinde oynayabileceğiniz mesajları cımbızla seçip yorum yaparsanız konu elbette sapar başlıktan.İçerisinde octavia bile yok i30 ile auris,yani bırakın modeli aynı markanın bir ürünü bile değil.
20 nisanda sen ne yapıyordun bilmiyorum ama ben müsait değildim ayrıca ilk mesajıma bakarsan octavia çakma ama auris ne diye soruyorum o da yetmiyorsa yapacak birşey yok. ayrıca velev ki konu başlığından sapmış kutsal metin mi yazıyorsunuz sapsa ne olur her konu başlığıyla bire bir mi ilerliyor?
Her konu başlığıyla birebir ilerlemiyor diye o zaman hiç konu açmayalım,her şeyi bir başlık altında konuşalım olsun bitsin.20 nisanda benim yaptığım yada sizin ne yaptığınız önemli değil,önemli olan üzerine o kadar yorum yazılan bir konudan sizin onu ayıklamanız.Neredeyse 2 ay geçmiş üstünden.Sizinde dediğiniz gibi insaf!
açılan bir başlığı hemen okumak zorunda mıyım? yada başlıktaki her mesaja cevap vermek zorunda mıyım? ben beni ilgilendire kısımlarıyla ilgilileniyor olamam mı? yeni corollanın 83 sayfası var her mesaja cevap mı vereyim yoksa ilginç bulduklarıma mı?
.Objektif olarak tartışamadıktan sonra hiçbir anlamı kalmıyor tartışmanın.
bu söylediğine kesinlikle katılıyorum lütfen bunu atgözlüklülere de söyle. toyotanın her yaptığından keramet çıkaranlara.