Gönderen Konu: yeni octavia satışa sunulmuşşşş  (Okunma sayısı 8578 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni octavia satışa sunulmuşşşş
« Yanıtla #40 : Haziran 18, 2013, 00:28:34 »
Segmenti kastetmiyorum ki
Anlıyorum demek istediğinizi c segmentine göre büyük bir araç diyorsunuz :) haklısınız
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 18, 2013, 00:28:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 18, 2013, 00:29:01 »
güncel kasayla hiç bir alakası yok tabi ki :)

1994–1997 kasa 4,796 m
1997–2004 kasa  4,796 m
2004–2011 kasa  4,927 m
2011- kasa 4.931  yani hiç bir kasasına yetişmesi mümkün değil  ;)

Şuanki kasası 4.66 m octavianın yıl 2013  1994 kasası bile daha uzun
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 18, 2013, 00:51:33 »
20 tır mı??? arıyorum alanyayı temmuz sonu diyor antalyada temmuz sonuna anca gelir test araçları demişti ama... demekki önce büyük şehirler sonra mı buralara gelecek ki???
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 18, 2013, 01:19:17 »
   Bence octavia alınacaksa ve uzun sure 5-6 yıl binilecekse dsg almak büyük risk olur garantisi dolan dsg octaviayı satmak deveye hendek atlatmaya benzeyebilir aracın değeri cok düser ama Çin Usa ve Rusya da uygulanan  dsg sanzumanlara 10 yıl garanti ülkemizdede verilirse o zaman sorun kalmaz zaten o zaman otomatik araçların coğu alman araçlar olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 18, 2013, 01:30:34 »
   Bence octavia alınacaksa ve uzun sure 5-6 yıl binilecekse dsg almak büyük risk olur garantisi dolan dsg octaviayı satmak deveye hendek atlatmaya benzeyebilir aracın değeri cok düser ama Çin Usa ve Rusya da uygulanan  dsg sanzumanlara 10 yıl garanti ülkemizdede verilirse o zaman sorun kalmaz zaten o zaman otomatik araçların coğu alman araçlar olur.

garanti bile olsa kendini bilmez bazıları müşteri hatası diyerek baş ağrısına sebep olabiliyorlar...o kadar para verip araba alan bir insan otomatik vitesi nasıl bozabilir onuda hala anlamış değilim abi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Haziran 18, 2013, 01:40:37 »
İç mekan ses yalıtımının biraz daha kötü olması dışında vw den pek farkı yok, fiyatlarıda paralel olmaya başladı zaten. Ben dizel ve dsg olanını test ettim. Pek beğenmemiştim.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Haziran 18, 2013, 08:56:47 »
20 tır mı??? arıyorum alanyayı temmuz sonu diyor antalyada temmuz sonuna anca gelir test araçları demişti ama... demekki önce büyük şehirler sonra mı buralara gelecek ki???
Aynen abi Alanya değilde Antalya merkez ararsan belki daha net cevaplar alırsın :)
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 18, 2013, 12:45:12 »
Alıntı
şu çakma alaman (aslı çekoslavak) skodayı ;  dünya harikası toyotalar la kıysalmasak diyorum

hocam öyle diyorsun da yeni auris tam bir çakma i30 onu ne yapacağız ;)
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Haziran 18, 2013, 12:48:23 »
hocam öyle diyorsun da yeni auris tam bir çakma i30 onu ne yapacağız ;)
Bu size gore öyle Aurisin i30 ile alakası yok
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Haziran 18, 2013, 13:07:26 »
Bu size gore öyle Aurisin i30 ile alakası yok

doğru selçuk haklısın şimdi internette resimlerine baktım i30 ile auris siyahla beyaz kadar farklılar nasıl da gözden kaçırmışım :o
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Haziran 18, 2013, 13:09:23 »
Arkadaşlar konu octavianın satışa sunulmuş olması ama ne hikmetse auris i30 benzerliğinin tartışılmasına dönmüş.Başlığa uygun şekilde devam ettirirsek konuyu hepimiz için daha yararlı olur
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Haziran 18, 2013, 13:20:38 »
Arkadaşlar konu octavianın satışa sunulmuş olması ama ne hikmetse auris i30 benzerliğinin tartışılmasına dönmüş.Başlığa uygun şekilde devam ettirirsek konuyu hepimiz için daha yararlı olur

konu başlığıa tamamen uyumsuz devam etmiyor dostum kemal hocam skodayı çakma alman olarak niteleyip dünya harikası toyotayı öne sürünce ben de kendisine sormak istedim skoda çakma da auris orjinal mi diye.
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Haziran 18, 2013, 13:29:29 »
konu başlığıa tamamen uyumsuz devam etmiyor dostum kemal hocam skodayı çakma alman olarak niteleyip dünya harikası toyotayı öne sürünce ben de kendisine sormak istedim skoda çakma da auris orjinal mi diye.
Bir sonraki mesajı tahmin etmek zor olmasa gerek.Kaldıki alıntı yaptığınız mesaj 20 nisan tarihli üzerine yaklaşık 2 sayfa mesaj yazılmış yani o mesajın bir etkisi kalmamış.Siz işinize gelen,üzerinde oynayabileceğiniz mesajları cımbızla seçip yorum yaparsanız konu elbette sapar başlıktan.İçerisinde octavia bile yok i30 ile auris,yani bırakın modeli aynı markanın bir ürünü bile değil. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Haziran 18, 2013, 13:34:30 »
Bir sonraki mesajı tahmin etmek zor olmasa gerek.Kaldıki alıntı yaptığınız mesaj 20 nisan tarihli üzerine yaklaşık 2 sayfa mesaj yazılmış yani o mesajın bir etkisi kalmamış.Siz işinize gelen,üzerinde oynayabileceğiniz mesajları cımbızla seçip yorum yaparsanız konu elbette sapar başlıktan.İçerisinde octavia bile yok i30 ile auris,yani bırakın modeli aynı markanın bir ürünü bile değil. ;)

20 nisanda sen ne yapıyordun bilmiyorum ama ben müsait değildim ayrıca ilk mesajıma bakarsan octavia çakma ama auris ne diye soruyorum o da yetmiyorsa yapacak birşey yok. ayrıca velev ki konu başlığından sapmış kutsal metin mi yazıyorsunuz sapsa ne olur her konu başlığıyla bire bir mi ilerliyor?
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Haziran 18, 2013, 13:41:34 »
20 nisanda sen ne yapıyordun bilmiyorum ama ben müsait değildim ayrıca ilk mesajıma bakarsan octavia çakma ama auris ne diye soruyorum o da yetmiyorsa yapacak birşey yok. ayrıca velev ki konu başlığından sapmış kutsal metin mi yazıyorsunuz sapsa ne olur her konu başlığıyla bire bir mi ilerliyor?
Her konu başlığıyla birebir ilerlemiyor diye o zaman hiç konu açmayalım,her şeyi bir başlık altında konuşalım olsun bitsin.20 nisanda benim yaptığım yada sizin ne yaptığınız önemli değil,önemli olan üzerine o kadar yorum yazılan bir konudan sizin onu ayıklamanız.Neredeyse 2 ay geçmiş üstünden.Sizinde dediğiniz gibi insaf!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Haziran 18, 2013, 13:44:11 »
Her konu başlığıyla birebir ilerlemiyor diye o zaman hiç konu açmayalım,her şeyi bir başlık altında konuşalım olsun bitsin.20 nisanda benim yaptığım yada sizin ne yaptığınız önemli değil,önemli olan üzerine o kadar yorum yazılan bir konudan sizin onu ayıklamanız.Neredeyse 2 ay geçmiş üstünden.Sizinde dediğiniz gibi insaf!

açılan bir başlığı hemen okumak zorunda mıyım? yada başlıktaki her mesaja cevap vermek zorunda mıyım? ben beni ilgilendiren kısımlarıyla ilgilileniyor olamam mı? yeni corollanın 83 sayfası var her mesaja cevap mı vereyim yoksa ilginç bulduklarıma mı?
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Haziran 18, 2013, 13:47:09 »
arkadaşlar lütfen atışmak için değil fikir almaya çalışıyorum sizden... şimdi sordum Corolla için antalyaya ağustos başında gelecek diyo showroom aracı:((( demekki 20 tır anca istanbula yeter.. aslında bunu Ahmet güve ye sormalıyız dicem ama sanırım bu aralar takılmıyor foruma:(( Octavia güzel araba ya kim ne derse desin.. konu aurise i30 a dayanmış.. demek passat sorsak garanti mersedese dayanacak :))))
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Haziran 18, 2013, 13:48:29 »
açılan bir başlığı hemen okumak zorunda mıyım? yada başlıktaki her mesaja cevap vermek zorunda mıyım? ben beni ilgilendire kısımlarıyla ilgilileniyor olamam mı? yeni corollanın 83 sayfası var her mesaja cevap mı vereyim yoksa ilginç bulduklarıma mı?
Hiç bir şey yapmak zorunda değilsiniz,sadece konuları sürekli aynı yöne çekmeye çalışmayın yeter.Objektif olarak tartışamadıktan sonra hiçbir anlamı kalmıyor tartışmanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Haziran 18, 2013, 13:52:17 »
.Objektif olarak tartışamadıktan sonra hiçbir anlamı kalmıyor tartışmanın.

bu söylediğine kesinlikle katılıyorum lütfen bunu atgözlüklülere de söyle. toyotanın her yaptığından keramet çıkaranlara.
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Haziran 18, 2013, 14:00:51 »
bu söylediğine kesinlikle katılıyorum lütfen bunu atgözlüklülere de söyle. toyotanın her yaptığından keramet çıkaranlara.
Bakın işte yine aynı şeyi yapıyorsunuz insanlara onları kırabilecek nitelikte ithamlarda bulunursanız,sizi çok seviyorum deseniz dahi tepki alırsınız.Sizinle anlaşamayacağız sanırım,daha fazla uzatmanın mantığı yok.Daha fazla ileti kirliliği yapmanın mantığıda yok.İyi günler