0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar merhaba.aracımıza yazlık lastik alacağız ama daha karar veremedim.aklımda continental premiumcontact 5,Goodyear EfficientGrip Performance,michelin primacy 3 gibi lastikler var.corolla versonun süspansiyonları sert olduğu için lastiğin yumuşak olması önemli fiyatları hemen hemen aynı.sizin önerebileceğiniz diğer lastikler var mı yada bu lastikleri + ve - yönleriyle değerlendirirsek hangisini almak daha mantıklı ?
arkadaşlar merhaba.aracımıza yazlık lastik alacağız ama daha karar veremedim.aklımda continental premiumcontact 5,Goodyear EfficientGrip Performance,michelin primacy 3 gibi lastikler var.corolla versonun süspansiyonları sert olduğu için lastiğin yumuşak olması önemli fiyatları hemen hemen aynı.sizin önerebileceğiniz diğer lastikler var mı yada bu lastikleri + ve - yönleriyle değerlendirirsek hangisini almak daha mantıklı ?Okan merhaba ,continental premıum con.5 kullanıyorum ve gayet memnunum rahatlık bakımından durus mesafesı bakımından ( kuru ve ıslak zemın ) gayet iyi rahatını dusunuyorsan ve konforu sevıyorsan kesınlıkle contınental dusun derım...
Okan merhaba ,continental premıum con.5 kullanıyorum ve gayet memnunum rahatlık bakımından durus mesafesı bakımından ( kuru ve ıslak zemın ) gayet iyi rahatını dusunuyorsan ve konforu sevıyorsan kesınlıkle contınental dusun derım...
Fiyatlar çok değişken hocam. Şu ara iyi lastikler arasında en avantajlısı conti premium contact 5. Yumuşak olsun derseniz michelin den şaşmayın. Ben geçen hafta BF Goodrich aldım. tanesi 170 tl. Şimdiye kadarki deneyimlerim gayet olumlu. Zaten Michelin kalitesi.
Michelin primacy 3 kullanıyorum araç pamuk üzerinde gidiyor sanki
Michelin Primacy 3 kullanıyorum araç sanki yeniden doğdu Hem yol tutuşu hemde sessizliği harika.
serkan abi sahibinden.com da 195 TL ye ilan var.ankarada michelin primacy 3 alabileceğim daha uygun fiyatlı bildiğin bir yer var mı ?
hım can abi o kadar yumuşak lastik diyorsun yani
Birde michelin alıyorsan Made in Germany tercih et.
niye..? ne farkediyor ki...?
Almanya üretimi Türkiye şartlarına daha uygun, diğerlerinde balon şikayeti çok fazla.
kumho ku 31 fiyat/performansta birinci
bayram abi kumho ku31 150 TL ye alınabiliyor.fiyatına göre çok iyi bir lastik olduğunu duymuştum.ama konforlu bir lastik mi bilmiyorum