0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba bende 1.5 aydan beri michelin primary 3 kullanıyorum made in germany imalatı ve çok memnunum tavsiye ederim.arkadaşımda conti 5 aldı söyledigine göre oda çok memnun.şu andaki rekabette firmalar birbirlerinin teknolojilerini çok iyi takip ediyorlar ve en iyisini yapmaya çalışıyorlar
teşekkürler selim abi.benimde aklıma continental yatıyor ancak michelin daha yumuşak deniliyor.
Okan ben 27 sene lastik sektöründe çalıştım Beş sene lastik analizi ve geliştirmesindeydim.benim branşım kamyon lastikleri üzerineydi farklı firmaların lastiklerini keser ve analizlerini yapardık.yapı olarak birbirlerine çok yakınlar bence bütün firmalar biraz michelini taklit etmeye çalışıyorlar.burada kullandıkları kampuandda çok önemli dogal kauçuk her zaman çok avantajlı.ben bu firmada çalışmasam bile michelini tercih ettim karar senin.son zamanlarda kore malı lastiklerde kendilerini baya geliştirdiler.forumları takip edip fiyat perfonmans karşılaştırması yaparakta karar verebilirsin
merhabalar continental düşünüyorsanız 205 55 r16 ise lastiğiniz h.burada da son 1 takım kalmış 180 tl den bir bakın derim
eğer ben yeniden lastik alacak olursam seçimim Nokian yada Michelin olacaktır. Senin kriterler benim içinde geçerli. Konfor, Sessizlik ve Güven. Bu üçü Nokianda var okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla. Nokianı bir araştır derim. Ben hakkında olumsuz bir yorum göremedim internette.
Michelin primacy 3 kullanıyorum araç pamuk üzerinde gidiyor sanki
Almanya üretimi Türkiye şartlarına daha uygun, diğerlerinde balon şikayeti çok fazla.
Can bey cevap vermiş Aynen söylediği gibi.
Yanılıyorsunuzmichelin lastiklerin en iyisi endonezya üretimi olnaıdır, malum orası kauçuğun ana vatanıikinci sırada fransız michelin gelir ki en konforlusudursonra italyan üretimi bizim yollara uygun olanıen sonda alaman hanzosunun ürettiği kaba saba olanı gelir...
bugün michelin almaya gittim ama continental alıp geri döndüm michelini en ucuz 195 TL ye bulabildim continentali ise 175 TL ye.lastikleri incelediğimde continental in de baya yumuşak bir lastik olduğunu gördüm.bu nedenle 09/2013 üretimli continental contipremiumcontact 5 lastikleri alıp geldim.yolda bana lastikler baya konforlu geldi.çukurlardan geçerken gerçekten darbeyi çok iyi emiyor.alacak olan arkadaşlara öneririm
Michelin de bazı ebatlarda sadece energy saver modeli var.205/65/15 ebatı için örneğin - camry - michelin energy saver mi, nokian H mi acaba ? Michelin primacy ve H kıyaslanır ama energy daha alt seviye gibi...mi ?
Satıcıya inanılırmı yawv , adam malını satmak için ne gerekirse söyler