0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir de döner kavşaklarda kendi ışıklarına bakmayıp, yandaki ışıkları takip eden tipler var. Adamlar yan ışık yeşil yanıp sönmeye başlayınca kornaya basmaya başlıyorlar.
Ben genelde öyle duruyorum. Kimi ilgilendirir ki benim arabamın balatasıydı motor ömrüydü kural ihlali yok, hız sınırı ihlali yok sorun nedir o zaman.
Yaşınız itibariyle normal karşılıyorum. Birde insanın bindiği arabayı kendi almamışsa veya harcamalarını kendisi yapmazsa pek kıymeti olmuyordur; doğru dediğiniz gibi kimseyi ilgilendirmez.Yanlış anlaşılmasın siz öylesiniz demiyorum, lafım öyle olanlara. Saygılar...
Misal ben de 4 mil öteden trol çekenleri anlamıyorum, normalde sınır 3 mil en az 5 mil öteden çekmeleri lazım yanlış bir şey.
biri bunu tercüme edebilirmi pliz
Yer: Zonguldak yazıyor. Ağır sanayiden emeklidir babam Erdemir bilirsiniz. Nasıl kazanıldığını da nasıl yeneceğini de biliyorum. Misal ben de 4 mil öteden trol çekenleri anlamıyorum, normalde sınır 3 mil en az 5 mil öteden çekmeleri lazım yanlış bir şey.
Sevgili Berkcan kardeşim. Evet zonguldaklıyım. Sadece erdemir değil her işçinin özelliklede maden işçilerinin alın terini bilirim, kazandıkları analarının ak sütü gibi helaldir. Dilersen konuyu daha fazla uzatmadan, tirole vs. çekmeden kapatalım. Sende gönlünce mutlu ol, aman aracını dikkatli kullan benden sana abi tavsiyesi. Maksadımız paylaşımda bulunmak, kimseyi üzmek değil. Sakın böyle konuşuyoruz diye üzülmeyesin.
Berko tabiki anlayabilirsin babanın zahmetlerini ama emin ol tamamıyla kendi emeğin olmayınca anlayamıyorsun tamamen Dediğin gibi evet araç senin istediğin yerde frene basabilirsin buradan gerisi sana değil, burada asıl değinilmesi gereken konu sağımıza solumuza yani trafiği etkilememeye dikkat etmek....Örneğin bende kırmızı görünce yavaşlarım bütün sülalem ağır vasıta sürücüsü olduğu için tasarruflu sürüş konusunda iddialıyım... Ama ben sağ şeritte ışığı ayarlamaya çalışırken ELALEMİN arabası ve akaryakıtı ile gelip bana sellektör yapan gelip önüme kıran insan kılıklılarda sorun.Ya da yine dış kaynakla bindiği aracla ışığa kadar basıp son anda frene basıp şirketine vatana millete zarar veren insan kılıklılarda sorun....
ELALEMİN arabası ve akaryakıtı ile gelip bana sellektör yapan gelip önüme kıran insan kılıklılarda sorun.Ya da yine dış kaynakla bindiği aracla ışığa kadar basıp son anda frene basıp şirketine vatana millete zarar veren insan kılıklılarda sorun....