0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kime dediğin önemli değil dediklerinde yerden göğe kadar haklısınkaç kere arabadan inip kavga etmek zorunda kaldım bunlarla..................allahtan izmirde sayıları fazla değilistanbulda yaşasaydım çoktaaan ya hapiste ya mezardaydım
Kemal Ağabey, ben bir kez geldim İzmir e, 2 gün kalmıştım. siz daha iyi bilirsiniz elbette ; Hiç trafik polisi görmedim yollarda demekki gerek yok. Orası istisnai galiba. Şoförler yola çıkmak için izin istiyor, trafik durup yol veriyor. Çoğu yerde önüme atladı diye dövüşür millet
İzmirin şöförleri gerçekten çok centilmen oluyorlarekmek parsı peşinde koşan ve bu yüzden zamanla yarışan taksiciler bile durup yol veriyor insanaHatta zaman zaman bayan sürücüler bile durup gülümseyerek yol veriyorlar (sadece bana)(Yanlış anlaşılmasın , yaşlıyım diye..)serseri mayın diye adlandırılan minibüsler ana hatlarda yasaklanmış zaten; arka yollardan çalıştırılıyorlargittikçe yoğunlaşan trafiğe rağmen izmirde araba sürmek hala zevkli
Asacaksın bunları asacak...sallandır bir iki tanesini bak bir daha yapan oluyormu
+1905Kemal abi sen bir Fenomensin benim için
Kemal abi gibi olunmaz Kemal abi gibi doğulur falan diyormuşum
İzmir'de daha doğrusu Karşıyaka'da araç sürmek gerçekten zevklidir bence de. Ama park etmek için yer aramak öyle değil, gerçekten park sorunu var bazı yerlerde.
birde kontrollü geçiş için kırmızının yanıp söndüğünü gören en öndeki abimiz var yeşil yansın diye bekliyor 2 araba arkadaydım indim bunun adı kontrollü geçiş abicim yol boşsa devam et dedim anca ilerledi
:rofl:yurdum insani nerden almis ehliyeti?
valla ne bileyim abi arkası kuyruk oldu amcam yeşilin peşinde