0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimde anlamadığım şey şudur mesela iki trafik lambası arasındaki yoldan ilerlerken ve yaklaşık 500 metre ileride kırmızı ışık yandığı halde arkadan gelen aracın delirmişcesine selektör çakması ve yol verince de ışığı görünce durması ne kadar gariptir değil mi ....E adama sormazlar mı be arkadaş kırmızıyı gördüğün halde dibime kadar geliyorsun rahatsız ediyorsun acelen yok olsa dörtlüleri yakarsın kırmızıdada kontrollü geçersin ama sen duruyorsun be adam:))
çok güzel bir konuya değinmişsiniz. bende sarı yanınca zınk diye duranlara çok kızıyorum. bir keresinde reno 12 ye arkadan vuruyordum. belki iki parmak kaldı mesafe nasıl vurmadığıma çok hayret etmiştim. ya önceden yavaşla yada geç git. lambadaki sürelere çok dikkat ederim. bence bütün lambalar süreli olmalı. benim oturduğum semtte dolmuşçular çok yapıyor sizin dediğinizi kırmızıda yansa karşıtarafı korkutup geçerler. pislik adam çok trafikte.
Yapacak bir şey yok, memleketin eğitim ortalaması belli. Bu gibi tiplerin düzelmesi için bir kaç kuşak geçmesi gerekiyor, tabi bu arada memleketin durumu daha da kötüye gitmezse Bu durumdan muzdarip arkadaşlara naçizane tavsiyem, korna sesine karşılık müziğin sesini sonuna kadar açın ve arkanızda olup biteni hiç umursamayın. Düzenleme: Yasin Bey, mükerrer konularınızı birleştirdim.