Gönderen Konu: ARAÇ KAYIT KAMERASI - HD 1080P 2.7' LCD CAR Vehicle DVR Digital CAMERA  (Okunma sayısı 8446 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
TCT ' Dostlarım ne zamandır planlıyordum böyle bir cihaz almayı forumdan bir arkadaşın aracındada varmış foruma yazmıştı şehir magandaları nın tacizi falan diye ....Tamam dedim alıyorum araçtan inip ayıkladıklarımı  artık kayıt altına alabilirim  :D :D :D :D.....Uzatmayalım cihazı Ebay dan 65 TL aldım hafıza kartı hariç işte resimleri....... 34.77 $ ebay fiyatı.....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
güle güle kullanın abi inşalah kullanmak nasip olmaz..ama ayıklama yapacağın zaman kaydı durduruver :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Hayırlı olsun ama dikkat edin bu cihazı çalmak için camı filan kırmasınlar.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
güzel bir cihaza benziyor, hayırlı olsun...
izninizle merak ettiğim birkaç şeyi sormak istiyorum;
gece görüşü var mı..?
kayıda otomatik mi giriyor..?
Pili kaç saat dayanıyor ve şarj olayı nasıl oluyor..?
videoları kesebilmek için herhangi bir program da geliyor mu ürünle beraber..?
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
gece görüşü var mı..?
2 Hareket algılama özelliği; hareket algılama fonksiyonu başlatmak ve hareketli nesnenin kalanı kalır veya efektif alanı dışına giderse, makine otomatik olarak kayıt durur iken etkili monitör alanda nesne var hareket olduğunda, makine otomatik olarak kayda başlayacaktır;

Açık bir şekilde sitenin görüntüleri göstermek ve kaza sorumluluk dışarı sıralamak ve anlaşmazlıkları en aza indirecek şekilde kaza mahallinde hemen videoyu oynatmak için 3 2.7-inçlik Sharp HD ekran;

4 AVI formatında video kaydı, oyuncuların çeşitli ve yüklemek kolay karşılamak için;

5 500W piksel Carl Zeiss sertifikalı ultra-geniş açılı HD gece görüş objektif; izleme açısı aracın ön ucunun her iki tarafında görüş kapsamakta ve sekiz şeritli eksiksiz bir kayıt sağlamak için 140 ° gibi geniş. Sol veya sağ ya, herhangi bir ölü köşesinde olmadan açıkça ve tamamen kaydeder;

6 Yüksek hızlı dinamik video ve ışık ve gölge anında tepki;

7,1920 * 1080P (enterpolasyon) Bu kararda kullanılan en az sınıf 6 bellek kartı lütfen
   1440.1080P 30FPS
   1280 * 720 30FPS
   848 * 480 30FPS
   640 * 480 30FPS

8 TV senk ekran, her video görüntüsü izleyerek;
9 AV çalma, her zaman ve her yerde harika bir hayat oynatmak için;
 10 HDMI çıkışı;
Dijital kameralar ve destek maksimum 32GB ile değiştirilebilen 11 TF kart depolama aygıtı;
Gerçek uzun çerçeve eksik olmadan döngüsü video ziyade eksik çerçeve kaçınmak için yazılım modifikasyonu; orijinal ambalajında ​​12 İthal yüksek hızlı dört çekirdekli işlemci yongası. Bu gerçek olmayan kare eksik araba video kaydedici.
Geniş için 13 Dedicated araç aparatı kullanır;
 14 Tek tuşla acil video anahtar TUT; acil durumda bu tuşa basın, zamanı sırasında oluşturulan kayıt dosyası geri dönüşümü ile silinir ve üzerine olmayacak.
15 Süper gece görüş kral; münhasıran özgün dizi çift lamba infrared gece görüş iyi gece versiyonu etkisi vardır;
Saat ve tarih 16 Sync ekran;Product specification:

Product Name

Car Recorder

Features

High-definition camera, high-definition video.

Color

Customize

G-sensor G-sensor

Built-in (car accident case of emergency save, will not be deleted)

LCD screen size

2.7LTPS

Camera

140 A + grade high-resolution ultra-wide-angle lens

Language

Russia, Japan, France, Italy, Germany, English, Chinese, Korean

File Format

AVI

Video resolution

Maximum HD 1080P

Video formats

M-JPEG

Color effects

Standard

Image rotation

ON/OFF

Continuous loop video

Seamless looping video, do not drain seconds

Truck switch machine

Support auto ignition boot, turn off shutdown

Motion Detection Function

Support

Date of hours

Support

Carrier media

Built-in Memory (total: 64MB)

The camera mode

5 million

Photo format

JPEG

Memory card

TF (up to 32GB) (the card is not included)

Microphone

Support

Built-in stereo

Support

Video output

HDMI

Video Format

PAL / NTSC

Current frequency

50HZ/60HZ

USB function

1 : USB-Disk  2: the PC-Camera

Battery

Built-in

Package Content:

1x Car DVR (without retail package)

1x User manual

1x USB cable

1x Car charger

1x Stand holder mount
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
gece görüşü var mı..?
Ebay da yazan özellikleri bunlar ayrıca you tube da videosunu seyrettim zaten seyrettikten sonra kararımı verdim elin almanı test etmiş almış tavsiye ediyor gece görüşüde var pili ne kadar gider bilmiyorum ama harita okuma lambasından direk hat çektireceğim yada çakmakdan alacacağım ara kablo yolluyorlar nasılsa ....Elime geçince daha ayrıntılı yazarım Oğuzhan bey.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Hayırlı olsun ama dikkat edin bu cihazı çalmak için camı filan kırmasınlar.
Aman camı kırmasınlarda isteseler vereyim 65 tl için deymez önce bir ayıklarım sonra seyretsin diye veririm  :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
TCT ' Dostlarım ne zamandır planlıyordum böyle bir cihaz almayı forumdan bir arkadaşın aracındada varmış foruma yazmıştı şehir magandaları nın tacizi falan diye ....Tamam dedim alıyorum araçtan inip ayıkladıklarımı  artık kayıt altına alabilirim  :D :D :D :D.....Uzatmayalım cihazı Ebay dan 65 TL aldım hafıza kartı hariç işte resimleri.......

Güle güle kullanın .
İlginç bir olay aslında. Araç içinde kamera.
Ne işe yarar bu cihaz.
Hırsızlık falan için mi ?
Nasıl nereye monte edilir ?
Bilgi verebilir misiniz ?
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '20
  • 195 kere teşekkür etti
  • 199 kere teşekkür edildi
hayırlı olsun bide link verseydin almak isteyen arkadaşlara yardımcı olurdun. benim gibi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Güle güle kullanın .
İlginç bir olay aslında. Araç içinde kamera.
Ne işe yarar bu cihaz.
Hırsızlık falan için mi ?
Nasıl nereye monte edilir ?
Bilgi verebilir misiniz ?
Teşekkürederim Selim bey Alma amacım seyir halinde iken olası kaza,bela ve bunun gibi hoş olmayan durumlara karşı bir tedbir diyebiliriz......Ön cama aynanın arkasına vantuzla yapışıyor vantuzlu aparat cihazla geliyor zaten internetten araç kayıt kamerası diye arattırırsanız her türlü bilgi çıkıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
hayırlı olsun en güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

sanırım bu linkteki aynı cihaz. siz kargo dahil toplam ne kadara mal ettiniz acaba?

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/gece-gorus-arac-ici-kamera-kayit-cihazi-hd1080p-81216181
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 209000
  • Model Yılı: '04
  • 34 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Tolga Bey hayırlı olsun.  bendeki kamera araç hareket halinde iken kullanılabiliyordu. stop edince kapanıyordu. sanayide çakmaklıktan elektriği direk bağlattım.  gece aküyü bitirir mi endişesiyle  önce 3-5 saat deneyerek kullandım. en son gece devamlı kayıt yaptım(yaklaşık 12 saat). ertesi gün araç bir basmada sorunsuz çalıştı.
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
hayırlı olsun en güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

sanırım bu linkteki aynı cihaz. siz kargo dahil toplam ne kadara mal ettiniz acaba?

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/gece-gorus-arac-ici-kamera-kayit-cihazi-hd1080p-81216181
Kargo alım toplam benden çıkan 34.77 dolar bizim paramız ile 65 TL.......Sizin linkte 135 TL diyor 10 TL kargo tutar eder 145 TL .....145-65  80 TL daha pahalıya alırsınız benim gibi ebaydan almanızı tavsiye ederim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Tolga Bey hayırlı olsun.  bendeki kamera araç hareket halinde iken kullanılabiliyordu. stop edince kapanıyordu. sanayide çakmaklıktan elektriği direk bağlattım.  gece aküyü bitirir mi endişesiyle  önce 3-5 saat deneyerek kullandım. en son gece devamlı kayıt yaptım(yaklaşık 12 saat). ertesi gün araç bir basmada sorunsuz çalıştı.
Ben de sizin gibi çakmaklıktan bağlatacağım Bünyamin bey paso kayıt yapsın dursun....Olmadı aküyü bitirirse gider bir tane akü alırız .Zaten aküden az bir kuvvet çekecek bitireceğini pek sanmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Bende bu cihazın bir benzerini 6 aydı kullanıyorum.Bendeknin gece çekimi felan gayet iyi.Üstünde kablosu felan herseyı gelıyor.Mini sd kartı cıkarıp  okuttugunuz zaman direkt videolara ulasıyorsunuz zaten.Bendeki cihazı çakmaklıga baglattım.kontagı actıgında çekmeye baslıyor taki stop edene kadar.Sürekli bu şekilde çekiyor.Doldukça önceki çektiklerinin üstüne çekiyor.32 gb kadar desteklıyor.ben 16 takmıstım.1280*720 formatında herhalde enaz bir 10 gün çeker.
Neyse yoğun kalabalık trafiklerde şart.Artistin biri yavuz hırsız ev sahibini kovarmıs misali ile hakkımda şikayetcı olması ile bu kamerayı aldım.Ürünü dikiz aynasının altına sağı solu eşit görecek şekilde ,aracın burun kısmını çekecek şekilde  montaj ettim.zaten üstünde vakumlu montaj aparatları gelıyor.
Bu cihazları biraz arastırmıstım zamanında.1,000 tl ye kadar ve büyük araçalr için daha fazla maliyetyi olan cihazlar mevcut.tolga nın aldıgı çin malı günlük işinizi fazlasıyla görür.Bazı cihazlarda g sensörmü ne var.Aracı bırakıp gittiniz diyelim.Aracı soymaya kalktılar.yada araç park halindeyken biri vurdu  o zaman kamera hem arac içi hem arac dısı olanı çekiyor.Ve cep telefonuna mesaj geliyor.Gprs ile yer takibi bulundugu yerı gösteriyor.
Bİrde tolganın aldıgından bir farklı 2 kameralı modeller var 150 -200 tl türkiye fiyatı.Bu cihaz hem araç içi hem arac dısı çekiyor.
Ben de d.bakırlı bir arkadaştan 250 liraya aldım.Bendeki cihazın tek artısı gprs var.Video kaydı yaparken aracın konumun ve aracın hızını gösteriyor.Allah korusun bir kaza yaptıgınızda hızınızı ispat edebilirsiniz.
Arkadaşla bazı cihazlar kontagı actıgınızda çalısıyor ama kapattıgınızda kapanmıyor.ürün yorumlarını ve videsounu izlemeden almayın..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
Kargo alım toplam benden çıkan 34.77 dolar bizim paramız ile 65 TL.......Sizin linkte 135 TL diyor 10 TL kargo tutar eder 145 TL .....145-65  80 TL daha pahalıya alırsınız benim gibi ebaydan almanızı tavsiye ederim....

bende ondan dolayı sormuştum zaten Tolga bey. haklısınız durum böyle iken ebaydan almak daha mantıklı. tek korkum garanti hususu. malum yurt dışından geliyor. sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
bende ondan dolayı sormuştum zaten Tolga bey. haklısınız durum böyle iken ebaydan almak daha mantıklı. tek korkum garanti hususu. malum yurt dışından geliyor. sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Türkiyede satılanların da hiçbirinin garantisi yok.Bir kamosonic mi ne var .oda 250 tl türkiyede satıs fiyatı.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Bende bu cihazın bir benzerini 6 aydı kullanıyorum.Bendeknin gece çekimi felan gayet iyi.Üstünde kablosu felan herseyı gelıyor.Mini sd kartı cıkarıp  okuttugunuz zaman direkt videolara ulasıyorsunuz zaten.Bendeki cihazı çakmaklıga baglattım.kontagı actıgında çekmeye baslıyor taki stop edene kadar.Sürekli bu şekilde çekiyor.Doldukça önceki çektiklerinin üstüne çekiyor.32 gb kadar desteklıyor.ben 16 takmıstım.1280*720 formatında herhalde enaz bir 10 gün çeker.
Neyse yoğun kalabalık trafiklerde şart.Artistin biri yavuz hırsız ev sahibini kovarmıs misali ile hakkımda şikayetcı olması ile bu kamerayı aldım.Ürünü dikiz aynasının altına sağı solu eşit görecek şekilde ,aracın burun kısmını çekecek şekilde  montaj ettim.zaten üstünde vakumlu montaj aparatları gelıyor.
Bu cihazları biraz arastırmıstım zamanında.1,000 tl ye kadar ve büyük araçalr için daha fazla maliyetyi olan cihazlar mevcut.tolga nın aldıgı çin malı günlük işinizi fazlasıyla görür.Bazı cihazlarda g sensörmü ne var.Aracı bırakıp gittiniz diyelim.Aracı soymaya kalktılar.yada araç park halindeyken biri vurdu  o zaman kamera hem arac içi hem arac dısı olanı çekiyor.Ve cep telefonuna mesaj geliyor.Gprs ile yer takibi bulundugu yerı gösteriyor.
Bİrde tolganın aldıgından bir farklı 2 kameralı modeller var 150 -200 tl türkiye fiyatı.Bu cihaz hem araç içi hem arac dısı çekiyor.
Ben de d.bakırlı bir arkadaştan 250 liraya aldım.Bendeki cihazın tek artısı gprs var.Video kaydı yaparken aracın konumun ve aracın hızını gösteriyor.Allah korusun bir kaza yaptıgınızda hızınızı ispat edebilirsiniz.
Arkadaşla bazı cihazlar kontagı actıgınızda çalısıyor ama kapattıgınızda kapanmıyor.ürün yorumlarını ve videsounu izlemeden almayın..
Evet Tuncay bey benim aldığımdan daha iyi cihazlar var ama bence gereksiz önemli olan ihtiyaca cevap verebilmesi fazla para vermeye gerek yok eminim sizin 250 TL aldığınız cihaz ebay da 150 TL falandır ülkemizde biraz faiş fiyattan satıyorlar.....G sensörü dediğiniz hareket algılayıcı olması lazım benim cihazda da var ....Dediğiniz gibi çift kameralı cihazlar vardı fiyatıda ebay da 70 dolar civarındaydı hem araç içini hemde dışını kayıt altına alıyordu (  kaynamın yüzünü araç kullanırken sürekli görmemek için almadım  :D :D )....Sonuç olarak ne kadar para o kadar köfte bir de kameradan beklentileriniz önemli....saygılarımla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Onur bey bu tip cihazlar ne kadar üstünde marka yazsada aslında markasız ....garanti konusuna gelince 65 tl makina beni 1 sene idare etse bozulsa gider yenisini alırım Türkiye den alacağınız cihazlardada garanti yok çünki onlarda çin malı.....