0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel bir cihaza benziyor, hayırlı olsun...izninizle merak ettiğim birkaç şeyi sormak istiyorum;gece görüşü var mı..?kayıda otomatik mi giriyor..?Pili kaç saat dayanıyor ve şarj olayı nasıl oluyor..?videoları kesebilmek için herhangi bir program da geliyor mu ürünle beraber..?
Hayırlı olsun ama dikkat edin bu cihazı çalmak için camı filan kırmasınlar.
TCT ' Dostlarım ne zamandır planlıyordum böyle bir cihaz almayı forumdan bir arkadaşın aracındada varmış foruma yazmıştı şehir magandaları nın tacizi falan diye ....Tamam dedim alıyorum araçtan inip ayıkladıklarımı artık kayıt altına alabilirim .....Uzatmayalım cihazı Ebay dan 65 TL aldım hafıza kartı hariç işte resimleri.......
Güle güle kullanın .İlginç bir olay aslında. Araç içinde kamera.Ne işe yarar bu cihaz.Hırsızlık falan için mi ?Nasıl nereye monte edilir ?Bilgi verebilir misiniz ?
hayırlı olsun bide link verseydin almak isteyen arkadaşlara yardımcı olurdun. benim gibi
hayırlı olsun en güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. sanırım bu linkteki aynı cihaz. siz kargo dahil toplam ne kadara mal ettiniz acaba?http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/gece-gorus-arac-ici-kamera-kayit-cihazi-hd1080p-81216181
Tolga Bey hayırlı olsun. bendeki kamera araç hareket halinde iken kullanılabiliyordu. stop edince kapanıyordu. sanayide çakmaklıktan elektriği direk bağlattım. gece aküyü bitirir mi endişesiyle önce 3-5 saat deneyerek kullandım. en son gece devamlı kayıt yaptım(yaklaşık 12 saat). ertesi gün araç bir basmada sorunsuz çalıştı.
Kargo alım toplam benden çıkan 34.77 dolar bizim paramız ile 65 TL.......Sizin linkte 135 TL diyor 10 TL kargo tutar eder 145 TL .....145-65 80 TL daha pahalıya alırsınız benim gibi ebaydan almanızı tavsiye ederim....
bende ondan dolayı sormuştum zaten Tolga bey. haklısınız durum böyle iken ebaydan almak daha mantıklı. tek korkum garanti hususu. malum yurt dışından geliyor. sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Bende bu cihazın bir benzerini 6 aydı kullanıyorum.Bendeknin gece çekimi felan gayet iyi.Üstünde kablosu felan herseyı gelıyor.Mini sd kartı cıkarıp okuttugunuz zaman direkt videolara ulasıyorsunuz zaten.Bendeki cihazı çakmaklıga baglattım.kontagı actıgında çekmeye baslıyor taki stop edene kadar.Sürekli bu şekilde çekiyor.Doldukça önceki çektiklerinin üstüne çekiyor.32 gb kadar desteklıyor.ben 16 takmıstım.1280*720 formatında herhalde enaz bir 10 gün çeker.Neyse yoğun kalabalık trafiklerde şart.Artistin biri yavuz hırsız ev sahibini kovarmıs misali ile hakkımda şikayetcı olması ile bu kamerayı aldım.Ürünü dikiz aynasının altına sağı solu eşit görecek şekilde ,aracın burun kısmını çekecek şekilde montaj ettim.zaten üstünde vakumlu montaj aparatları gelıyor.Bu cihazları biraz arastırmıstım zamanında.1,000 tl ye kadar ve büyük araçalr için daha fazla maliyetyi olan cihazlar mevcut.tolga nın aldıgı çin malı günlük işinizi fazlasıyla görür.Bazı cihazlarda g sensörmü ne var.Aracı bırakıp gittiniz diyelim.Aracı soymaya kalktılar.yada araç park halindeyken biri vurdu o zaman kamera hem arac içi hem arac dısı olanı çekiyor.Ve cep telefonuna mesaj geliyor.Gprs ile yer takibi bulundugu yerı gösteriyor.Bİrde tolganın aldıgından bir farklı 2 kameralı modeller var 150 -200 tl türkiye fiyatı.Bu cihaz hem araç içi hem arac dısı çekiyor.Ben de d.bakırlı bir arkadaştan 250 liraya aldım.Bendeki cihazın tek artısı gprs var.Video kaydı yaparken aracın konumun ve aracın hızını gösteriyor.Allah korusun bir kaza yaptıgınızda hızınızı ispat edebilirsiniz.Arkadaşla bazı cihazlar kontagı actıgınızda çalısıyor ama kapattıgınızda kapanmıyor.ürün yorumlarını ve videsounu izlemeden almayın..