Gönderen Konu: ARAÇ KAYIT KAMERASI - HD 1080P 2.7' LCD CAR Vehicle DVR Digital CAMERA  (Okunma sayısı 8455 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah kazadan beladan cümlemizi korusun.
    • Kişisel Bloğum
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Bildigim kadariyla 32 ye kadar zaten destekliyorlar. Elimde bos 16 lik oldugundan ben onu kullanacagim. Ancak 32 likte silinme sureleri uzar bu da makinede daha fazla kayit demek. Tercih sizin. Ben bu hafta elime ulasir diye dusunuyorum.
Auris 1.4 D-4D Comfort Plus
Peugeot 206+ 1.4 Sportium - Satıldı

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kişisel Bloğum
  • 8 kere teşekkür etti
Ürün elime geldi. Gündüz çekimi yaptım gerçi yağmur vardı. Gece çekimlerinden sonra gündüz ve gece çekimlerini içeren videoları yükleyeceğim. Ürün ile ilgili sorularını cevaplayabilirim artık. İki adet istemiştim. 1 adedi satılıktır. Ya da ebay üzerinden almak isteyenlere destek verebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Fiyatı ne kadar hocam?
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kişisel Bloğum
  • 8 kere teşekkür etti
Ali bey elimdekini sattim malesef. Canakkaleye cinden 12 gunde geldi. Ebay uzerinden. Isigin fazla olmadigi koy ve sehir disi alanlarda gece cekimi hosuma gitmedi. Gerci gelen gecen belli oluyor ama gunduz cekimleri gibi plaka okumak goruntuden cok zor. Sehir icinde deneme sansim olmadi daha :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
Ali bey elimdekini sattim malesef. Canakkaleye cinden 12 gunde geldi. Ebay uzerinden. Isigin fazla olmadigi koy ve sehir disi alanlarda gece cekimi hosuma gitmedi. Gerci gelen gecen belli oluyor ama gunduz cekimleri gibi plaka okumak goruntuden cok zor. Sehir icinde deneme sansim olmadi daha :(
Erdem bey köy ve kasaba gibi ışığın az olduğu yerlerde extra gece görüşü kuvvetli cihazlar almamız gerekli  30 dolarlık cihazdan fazla da bir şey beklememek lazım bence eğer iyi bir gece görüş ve araç plakalarını zırt diye okuyan kameralar istiyorsak en az 200 doları gözden çıkarmak lazım ne kadar ekmek o kadar köfte misali.....Bu cihazı sadece trafikte olacak olumsuzlukları lehimize çevirme amaçlı kullanırsak verdiğimiz parayı hakediyor derim tabikide çok çok iyi bir cihaz değil ama iş görür.....saygılarımla..
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/arac-ici-kamerali-hd-dvr-kayit-cihazi-95424509#product-information

Bu kamera daha demin akıllı tv deydi 69 liraydı.Tvde 4 saat kayıt yapıyor diyordu internette 2/5/15 dakikalık parçalar halinde kayıt yapar diyor açıkcası pek anlamadım kendisi otomatikmi yapıyor bu işlevleri birde bu fiyata alınırmı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 53 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ben Kırgızistan'da yaşıyorum burada ve hatta butun eski sovyet ulkelerinde trafikteki araclarin % 90i kullaniyor bu kameralari.gercektwn baya etkili oluyor bazen yaptigi hatayi kabullenmeyen insanlar uzerinde.tamam turkiyede polisi cagir hallet ama buralarda yok gelen polise 20lira rüşvet vererek kendisini hakli cikartabilirler ama kamera olunca bisey yapamiyorlar :)

Mesaj Birleştirildi: Ocak 04, 2014, 19:57:48
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/arac-ici-kamerali-hd-dvr-kayit-cihazi-95424509#product-information

Bu kamera daha demin akıllı tv deydi 69 liraydı.Tvde 4 saat kayıt yapıyor diyordu internette 2/5/15 dakikalık parçalar halinde kayıt yapar diyor açıkcası pek anlamadım kendisi otomatikmi yapıyor bu işlevleri birde bu fiyata alınırmı ?
Hocam cihaz kesip kesip surekli cekiyor zaten cakmakliga takarsaniz kontak acikken surekli kayitta olur mesela 2dk olarak ayarlarsaniz 2dk olarak cekip hafiza kartina kaydediyor kart doluncada en eski goruntuyu silip yenisini ekliyor hafizaya