0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesajımda tolganın aldıgı cihaz derken yasınıza dikkat etmemişim özür.Evet tolga abinin dediği gibi cihazdan en beklediğiniz.Sonucta türkiyede satılan cihazlarda yurtdısından çinden getiriliyor.Tolga abinin dediği gibi benım aldıgım cihaz türkiyede 250 ise e bayda 150 tl civarıdır.Çift kamera olayına gelince tolga abi gibi araç içinin önemi yok derseniz tek kamera.ama taksiciler ve otobüs şöförleri için sart çift kamera.Bu cihazların üzerinde genellikle rusca ve çince yazıyor.Avrupada tv de neden rusyadaki araçla çekilmiş trafik kazaları sıkca gösteriliyor.Rusyada ve çinde bu araç kameraları zorunlu.Abi vçektigi videolarına baktınmı bilmem bendekinde aracın hızınıda yazıyor gprs ten.
Onur bey bu tip cihazlar ne kadar üstünde marka yazsada aslında markasız ....garanti konusuna gelince 65 tl makina beni 1 sene idare etse bozulsa gider yenisini alırım Türkiye den alacağınız cihazlardada garanti yok çünki onlarda çin malı.....
Dostlarım sonunda ebay dan aldığım araç kayıt kameram geldi Çin den gelmesi yaklaşık bir ay sürdü....İş güç görev derken vakit bulamadım son bir aydır il dışında idim cihazı daha yeni keşfediyorum ilk gözlemim menüsü çok kullanışlı küçücük bir şey görüntü kalitesi gayet iyi hani tak çalıştır derler ya aynen öyle fazla kaprisi yok cihaz kısaca basit ve sadelikle işini yapıyor üç beş günede oto elektrikçiye gidip çakmaklık yerine güneşlikten elektrik alıp bağlatacağım....Tam kullanıma başladığımda ayrıntılı görüşlerimi yazarım dostlarım....
Güzelmiş ya, Ben bunu alıp , go pro niyetine kullanırım(roll lerde lazım oluyor), vakumlu ayakta içindeydi dimi ?
Alper bey vakumlu ayak ,çakmaklık girişi,pc girişi,hd girişi alayı paketiyle geliyor....Go pro lar harika cihazlar ancak çok çok pahalı bu cihazda rahatlıkla go pro kadar olmasa bile işinizi görür.....
Aslında benimde alasım var. Trafikte başımıza gelecek olayları kaydetmek için.
bende istiyorum toplanıp sipariş mı versek acaba?başlıca istediğim şey küçük olması ve net çekim yapması
Ben de bugün sipariş vereceğim bu cihazı. Araçta olması gereken bir aparat. Tabi kazada suçlu bizsek kendi kendimizi ele vermek olur Herkes kendini sütten çıkmış ak kaşık yapmış da Bakanlığa, Emniyete ve Başbakanlığa mail atmayı düşünüyorum, araçlarda bu kameraları zorunlu yapsınlar diye. Bu konuda destek olan olursa, toplu işlem de yapabiliriz. Bence yasallaşıp zorunlu hale gelmeli. En azından maganda sayısı azalır biraz.
Ne yaptınız Erdem Bey sipariş verdinizmi ?
Evet Tolga Bey siparişi verdim. Bekiyorum bakalım ne olacak. Bu arada kahvede konuşurken 3 cihaz daha istendi. Parası neyse veririz diyorlar ancak gümrük mevzuatı var. Bakalım nasıl olacak. Benimki yolda. Arada bir şirket kurup, ithalat izni alıp, kendi markamı bastırıp getirtsem Türkiyeye diyorum. Hele bir de kanunlaşırsa bu olay, 17 18 milyon araç var. 1 milyon satsam yeter neyse ben şeytana fazla uymayayım
Hareket algilama ozelligi var mi yani arac park halinde iken bir hareket algilarsa mesela birisi araca tikladi veya surttu, hemen kayda baslamasi gibi bir ozellik var mi ? Kullanan arkadaslarin bilgilendirmesini rica ediyorum.Not: 1. Sayfadaki aciklamadan bir sey anlamadim.Ebay.fr' de baktim yanlis hatirlamiyorsam 24 euro kargo dahil.Fransizca aciklamasi var ama biraz tarzanca fazla anlasilmiyor.Arkadaslar gozum kulagim sizde...