Gönderen Konu: ARAÇ KAYIT KAMERASI - HD 1080P 2.7' LCD CAR Vehicle DVR Digital CAMERA  (Okunma sayısı 8447 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
mesajımda tolganın aldıgı cihaz derken yasınıza dikkat etmemişim özür.Evet tolga abinin dediği gibi cihazdan en beklediğiniz.Sonucta türkiyede satılan cihazlarda yurtdısından çinden getiriliyor.Tolga abinin dediği gibi benım aldıgım cihaz türkiyede 250 ise e bayda 150 tl civarıdır.Çift kamera olayına gelince tolga abi gibi araç içinin önemi yok derseniz tek kamera.ama taksiciler ve otobüs şöförleri için sart çift kamera.
Bu cihazların üzerinde genellikle rusca ve çince yazıyor.Avrupada tv de neden rusyadaki araçla çekilmiş trafik kazaları sıkca gösteriliyor.Rusyada ve çinde bu araç kameraları zorunlu.
Abi vçektigi videolarına baktınmı bilmem  bendekinde aracın hızınıda yazıyor gprs ten.
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
mesajımda tolganın aldıgı cihaz derken yasınıza dikkat etmemişim özür.Evet tolga abinin dediği gibi cihazdan en beklediğiniz.Sonucta türkiyede satılan cihazlarda yurtdısından çinden getiriliyor.Tolga abinin dediği gibi benım aldıgım cihaz türkiyede 250 ise e bayda 150 tl civarıdır.Çift kamera olayına gelince tolga abi gibi araç içinin önemi yok derseniz tek kamera.ama taksiciler ve otobüs şöförleri için sart çift kamera.
Bu cihazların üzerinde genellikle rusca ve çince yazıyor.Avrupada tv de neden rusyadaki araçla çekilmiş trafik kazaları sıkca gösteriliyor.Rusyada ve çinde bu araç kameraları zorunlu.
Abi vçektigi videolarına baktınmı bilmem  bendekinde aracın hızınıda yazıyor gprs ten.
Tuncay bey You tube epeyce rusların çektiği videoları izledim adamlar bir araca 5-6 tane ayrı ayrı kamera takıp test bile yapıyorlar işin piri oldukları belli ....Gprs olayına gelirsek evet iyi bir şey kameraya ek bir aparat takılıyor yanlız gprs anteni işin doğrusu ön konsolu pek doldurmayayım dedim ondan gprs li modelleri tercih etmedim  birde gerek görmedim....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
Onur bey bu tip cihazlar ne kadar üstünde marka yazsada aslında markasız ....garanti konusuna gelince 65 tl makina beni 1 sene idare etse bozulsa gider yenisini alırım Türkiye den alacağınız cihazlardada garanti yok çünki onlarda çin malı.....

garanti konusunda bilgim yoktu. gayet mantıklı ;) teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için. tekrardan hayırlı olsun :)
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Hort
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Dostlarım sonunda ebay dan aldığım araç kayıt kameram geldi Çin den gelmesi yaklaşık bir ay sürdü....İş güç görev derken vakit bulamadım son bir aydır il dışında idim cihazı daha yeni keşfediyorum ilk gözlemim menüsü çok kullanışlı  küçücük bir şey görüntü kalitesi gayet iyi hani tak çalıştır derler ya aynen öyle fazla kaprisi yok cihaz kısaca basit ve sadelikle işini yapıyor üç beş günede oto elektrikçiye gidip çakmaklık yerine güneşlikten elektrik alıp bağlatacağım....Tam kullanıma başladığımda ayrıntılı görüşlerimi yazarım dostlarım....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
Dostlarım sonunda ebay dan aldığım araç kayıt kameram geldi Çin den gelmesi yaklaşık bir ay sürdü....İş güç görev derken vakit bulamadım son bir aydır il dışında idim cihazı daha yeni keşfediyorum ilk gözlemim menüsü çok kullanışlı  küçücük bir şey görüntü kalitesi gayet iyi hani tak çalıştır derler ya aynen öyle fazla kaprisi yok cihaz kısaca basit ve sadelikle işini yapıyor üç beş günede oto elektrikçiye gidip çakmaklık yerine güneşlikten elektrik alıp bağlatacağım....Tam kullanıma başladığımda ayrıntılı görüşlerimi yazarım dostlarım....

abi hayırlı olsun tam kullanımda bilgilendirdiğinde belki bende düşünebilirim :)
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Güzelmiş ya, Ben bunu alıp , go pro niyetine kullanırım(roll lerde lazım oluyor), vakumlu ayakta içindeydi dimi ?
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Güzelmiş ya, Ben bunu alıp , go pro niyetine kullanırım(roll lerde lazım oluyor), vakumlu ayakta içindeydi dimi ?
Alper bey vakumlu ayak ,çakmaklık girişi,pc girişi,hd girişi alayı paketiyle geliyor....Go pro lar harika cihazlar ancak çok çok pahalı bu cihazda rahatlıkla go pro kadar olmasa bile işinizi görür.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Alper bey vakumlu ayak ,çakmaklık girişi,pc girişi,hd girişi alayı paketiyle geliyor....Go pro lar harika cihazlar ancak çok çok pahalı bu cihazda rahatlıkla go pro kadar olmasa bile işinizi görür.....

Aslında benimde alasım var. Trafikte başımıza gelecek olayları kaydetmek için.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
bende istiyorum toplanıp sipariş mı versek acaba?

başlıca istediğim şey küçük olması ve net çekim yapması
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Aslında benimde alasım var. Trafikte başımıza gelecek olayları kaydetmek için.
Ali bey ben hemen alın derim ....Kameranın kayıt görüntüleri  çok iyi ben bu kadar ummuyordum ama benide şaşırttı diyebilirim ki 720P ayarlamıştım ....Şiddetle tavsiye ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
bende istiyorum toplanıp sipariş mı versek acaba?

başlıca istediğim şey küçük olması ve net çekim yapması

Toplanıp sipariş verirsek gümrüğe takılır. Ayrı ayrı siparişlerde rakam gümrüksüz kargo limitlerinde kalacağı için problemsiz adresinize kadar gelir.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah kazadan beladan cümlemizi korusun.
    • Kişisel Bloğum
  • Araç: Auris
  • 8 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ben de bugün sipariş vereceğim bu cihazı. Araçta olması gereken bir aparat. Tabi kazada suçlu bizsek kendi kendimizi ele vermek olur :D Herkes kendini sütten çıkmış ak kaşık yapmış da  :P

Bakanlığa, Emniyete ve Başbakanlığa mail atmayı düşünüyorum, araçlarda bu kameraları zorunlu yapsınlar diye. Bu konuda destek olan olursa, toplu işlem de yapabiliriz. Bence yasallaşıp zorunlu hale gelmeli. En azından maganda sayısı azalır biraz.
Auris 1.4 D-4D Comfort Plus
Peugeot 206+ 1.4 Sportium - Satıldı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
o ak kaşıktaki süt lekesi de kolay çıkmaz ha
hele kokusu yokmu....kazara arabaya süt dökülse sittin sene çıkmaz kokusu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Ben de bugün sipariş vereceğim bu cihazı. Araçta olması gereken bir aparat. Tabi kazada suçlu bizsek kendi kendimizi ele vermek olur :D Herkes kendini sütten çıkmış ak kaşık yapmış da  :P

Bakanlığa, Emniyete ve Başbakanlığa mail atmayı düşünüyorum, araçlarda bu kameraları zorunlu yapsınlar diye. Bu konuda destek olan olursa, toplu işlem de yapabiliriz. Bence yasallaşıp zorunlu hale gelmeli. En azından maganda sayısı azalır biraz.
Ne yaptınız Erdem Bey sipariş verdinizmi ? 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kişisel Bloğum
  • 8 kere teşekkür etti
Ne yaptınız Erdem Bey sipariş verdinizmi ?

Evet Tolga Bey siparişi verdim. Bekiyorum bakalım ne olacak. Bu arada kahvede konuşurken 3 cihaz daha istendi. Parası neyse veririz diyorlar ancak gümrük mevzuatı var. Bakalım nasıl olacak. Benimki yolda. Arada bir şirket kurup, ithalat izni alıp, kendi markamı bastırıp getirtsem Türkiyeye diyorum. Hele bir de kanunlaşırsa bu olay, 17 18 milyon araç var. 1 milyon satsam yeter  :alkis: neyse ben şeytana fazla uymayayım  8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Evet Tolga Bey siparişi verdim. Bekiyorum bakalım ne olacak. Bu arada kahvede konuşurken 3 cihaz daha istendi. Parası neyse veririz diyorlar ancak gümrük mevzuatı var. Bakalım nasıl olacak. Benimki yolda. Arada bir şirket kurup, ithalat izni alıp, kendi markamı bastırıp getirtsem Türkiyeye diyorum. Hele bir de kanunlaşırsa bu olay, 17 18 milyon araç var. 1 milyon satsam yeter  :alkis: neyse ben şeytana fazla uymayayım  8-)
Bence her bir siparişte iki adet verin yekünde 100 doları geçirmeyin arkadaşlarınıza satın birde kargosunu bedava yollayan satıcılardan alın ( free shipping ) epey karlı olur.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Hareket algilama ozelligi var mi yani arac park halinde iken bir hareket algilarsa mesela birisi araca tikladi veya surttu, hemen kayda baslamasi gibi bir ozellik var mi ?
Kullanan arkadaslarin bilgilendirmesini rica ediyorum.
Not: 1. Sayfadaki aciklamadan bir sey anlamadim.

Ebay.fr' de baktim yanlis hatirlamiyorsam 24 euro kargo dahil.
Fransizca aciklamasi var ama biraz tarzanca fazla anlasilmiyor.
Arkadaslar gozum kulagim sizde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kişisel Bloğum
  • 8 kere teşekkür etti
Hareket algilama ozelligi var mi yani arac park halinde iken bir hareket algilarsa mesela birisi araca tikladi veya surttu, hemen kayda baslamasi gibi bir ozellik var mi ?
Kullanan arkadaslarin bilgilendirmesini rica ediyorum.
Not: 1. Sayfadaki aciklamadan bir sey anlamadim.

Ebay.fr' de baktim yanlis hatirlamiyorsam 24 euro kargo dahil.
Fransizca aciklamasi var ama biraz tarzanca fazla anlasilmiyor.
Arkadaslar gozum kulagim sizde...

Ürün haftaya gelir büyük ihtimal. detaylı gündüz ve gece çekimleri yapacağım. özelliklerini ingilizceden türkçeye çevirip kontrol edeceğim. o zaman daha detaylı cevap verebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
dun ebay.fr'den 25 euro'ya kargo dahil bende siparis verdim,hafiza karti yanilmiyorsam micro sd ,acaba 16 gb mi yoksa 32 gb mi saglikli olur ?