0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onur bey harika olmuş güle güle kullanın bende taktırayı düşünüyorum da yalnız tereddutte kaldıgım iki sorum var geri gorüş kamerası ve ekipmanı kutunun içinde varmı yoksa ayrımı satin alyoruz ikinci sorumda aracın bluetoth u nu aynen şimdi olduğu gibi kullanabiliyormuyuz çünkü araçta en çok kullandım özellik bu telefon açısından . Bide eger serviste taktırmaya karar verirsem orada takilan cihazla kıyaslama yaparmısınız hangisi hangi özelliği bakimından daha iyi. Cevabın için şimdiden çok teşekkür ederim.
onur bey bir sorum daha olacakta;cidddi ciddi kafaya taktım çünkü bu aleti elektronik cihazlardan da pek anlamadığım aşikar aslında.Cihazın özellikleri arasında 4*50 watt ses çıkışı yazyo benim anladığım (tabi yanlışta anlıyor olabilirim) 4 hoparlöre bağlanabileceği bizim araçlarda da 6 hoparlör var 2 hoparlör kullanılmayacakmı acaba?
güzel olmuş elinize sağlık. güle güle kullanın. ses kalitesi nasıl? kolon değiştirmeyi de biliyörmusun? ön kolonlar nasıl değişiyor? ben de navitech grd-nx22tc var kolonlar küçük geliyor ses bozuluyor.
Tuncay bey sanırım yanlış anlamışsınız. çünkü bende tam manasıyla o ibarenin ne olduğunu bilmiyordum ve siz sorduğunuzda bende merak ettim nedir diye cevabını aşağıda ki linkte buldum gibi. sanırım amfi ile alakalı bir durum. daha detaylı incelemek isterseniz eğer linkteki bilgiler ışık tutacaktır sanırım http://forum.donanimhaber.com/m_22059693/tm.htm
linke baktım da aslında tam sorumu cevaplamamış ben kısaca soruyu şöyle sorayım. Şimdi sizin aracın 6 hoperlörü de çalışyor mu ?
Bilen araştıran var mı aramızda ;Araçlarımıza taktırdığımız bu cihazlar ile, yeni nesil DVB yayınlarını, uygun anten ile izleyebilecekmiyiz?Turksat, DVB için yakın zamanda yatırımlar yaptı, 1-2 yıla kalmaz, dvb üzerinden kaliteli yayına kavuşmuş oluruz her halde...
2012 model corolla elegant 1.4 d-4d aracıma gg dan aldığım navitech nav-215f navigasyon cihazının kendim montajını yaptım. tüm fonksiyonları (tv yayından dolayı karıncalı) çalışıyor. bu konuda herhangi bir sorunuz olursa memnuniyetle yardımcı olurum. beğenilerinize sunulur
Bugün itibarile aynı cihazdan sipariş verdim umarım bir pişmanlık yaşamam...
Onur bey harika olmuş. Kısmet olursa aracımın LPG kiti taksiti bittikten sonra bende düşünüyorum. Sizin elinizden geliyor montajını yapmışsınız acaba servis ne kadar ister montaj işine ?Birde müzik kalitesinde ve cihazın işleyişindi bir sıkınıtı varmı ?
hayırlı olsun nereden sipariş verdiniz Tuncay bey? pişman olacağınızı düşünmüyorum
selam onur bey bende corollama navigasyon düşünüyorum bunu buldum ama güvenilirmi sipariş veriyimmi kararsız kaldım http://urun.gittigidiyor.com/garaj/navitech-nx-215-f-toyoto-corolla-yeni-model-87131136?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0
Bugün cihazın montajı yapıldı bikaç gün kullandıktan donra düşüncelerimi aktatırım