Gönderen Konu: navitech nav-215f navigasyon cihazı montajı :)  (Okunma sayısı 37739 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '08
  • 51 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Ynt: navitech nav-215f navigasyon cihazı montajı :)
« Yanıtla #100 : Temmuz 29, 2013, 10:35:27 »
2012 model corolla elegant 1.4 d-4d aracıma gg dan aldığım navitech nav-215f navigasyon cihazının kendim montajını yaptım. tüm fonksiyonları (tv yayından dolayı karıncalı) çalışıyor. bu konuda herhangi bir sorunuz olursa memnuniyetle yardımcı olurum. beğenilerinize sunulur :

gitti gidiyordan aldığınızı yazmışsınız onur bey,ordan hangi şireketten aldınız? gg garanti kapsamına güvenebilirmiyiz.ben 7 yıldır hb kullanıyorum hiç soun yaşamadım ama bu ürün orda baya pahalı,gg ile hb arasında baya fark var o yuzden yardımcı olursanız?sevinirim.

Özgürlük olmayan bir ülkede ölüm ve çöküntü vardır. Her ilerlemenin ve her kurtuluşun anası özgürlüktür.M.K. ATATÜRK

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Temmuz 29, 2013, 10:35:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Temmuz 29, 2013, 19:07:34 »
navitech nx-215f navigasyon mu? yoksa navitech nx-211f navigasyon mu? arasındaki fark nedir?

2008 corolla ya takmayı düşünüyorum olur mu ne dersiniz?

kendim montaj yapabilri miyim?

NX-215F  Toyota Corolla Teknik Özellikler
Toyota Corolla için Özel Model: HEM NAVİGASYON HEM MULTİMEDYA
• Navitech’in, Toyota Corolla'nın iç tasarımına ve ön konsoluna tam uyumlu olarak ürettiği yeni modeli, yepyeni özellikleri ile aracınıza şıklık ve performans katıyor. NX-215F'in tüm hatları ve kıvrımları, Toyota Corolla'ya uygun tasarlanmıştır ve Renk, Işıklandırma ve Fonksiyonel olarak tam bir uyum içerisindedir.
• EKRAN :7 '' dokunmatik TFT Dijital LCD 800*480 Çözünürlük Anti - Glare (parlamayan) Dokunmatik Ekran
• İŞLEMCİ : Samsung Çift Çekirdekli 600 MHz
• HAFIZA : 2GB SD kart ( Navigasyon datası yüklü)
• RAM: 128 MB Dual Core Ram
• DVD,DIVX,CD,MP3,MP4 PLAYER : Çok iyi bir görüntü kalitesinin yanında ürünümüz 5.1 ses sistemine uygundur.
• NAVİGASYON : Navitech'in yeni modellerinin hepsinde tüm teknik özellikler, Türkiye yol, cadde ve sokaklarına özel olarak iyileştirildi. Türkiye yollarının %100'ü ve tüm sokak detayları sürekli güncellenen yazılımla kapsama alanına dahil edildi.
• AM/FM DİJİTAL RADYO : 30 FM/AM kanal hafızası ve RDS fonksiyonu mevcuttur.       
• BLUETOOTH : Bluetooth özelliğiyle sadece telefon aramaları değil cep telefonunuzdaki müzikleri de aracın müzik sisteminden dinleyebilirsiniz.
• DUAL ZONE ÖZELLİĞI : Aracınn ön kısmında navigasyon işlemi yapılırken koltuk arkası ekranlarından film seyredilebilir.
• CAN ( Control Area Network ) UYUM PROTOKOLU : Ürün fonksiyonları direksiyon üzeri düğmelerden kumanda edilebilir.
• IPOD Arayüz, Lisans, Bağlantı
• 4x50 W MOsfet Yüksek Çıkış Gücü
• Otomatik Hafıza ve Arama
• USB / SD Fonksiyonları
• Ekolayzer Modu
• Kanal RCA Çıkışı
• AUX Girişi, Subwoofer Çıkışı• Kart tipi Full Fonksiyon Uzaktan Kumanda
Opsiyonel Fonksiyonlar:
• Kafalık Monitörü - Koltuk Arkası Monitörü - Geri Görüş Kamerası
Navigasyon Özellikleri :
• Türkiyenin en güncel ve en kapsamlı,Türkiye şartlarına özel I-GO8 tabanlı "Navitech" Navigasyon yazılımı.
• 81 il, 957 ilçe, 2951 belde tam detay, en güncel harita.
• Kayıtlı 800.000 önemli nokta (hastane ,restoran , okul, ATM ,alış –veriş merkezi, benzin istasyonu, otel , eczane vb.) yerini size göstererek ihtiyaçlarınızı en kısa sürede gidermenizi sağlar.
• Gerçek 3 boyutlu arazi ve bina grafikleri
• Simülasyonla ön bilgilendirme: Navitech navigasyon cihazları ile yola çıkmadan önce gideceğiniz rotanın simülasyonunu izleyebilirsiniz
• Tercihinize göre güzergah seçenekleri... İster yavaş, ister hızlı, ister yaya, ister motorsikletle…Hangi hızda ilerlerseniz, sizi o hıza uygun yönlendirir. Ayrıca otoban, feribot, ücretli yol tercihlerinize ve gece & gündüz seçeneklerine göre en hızlı en kısa yolu bulur.
• Rotadan çıkıldığında saniyeler içinde yeni rota hesaplama
• Türkçe dahil 16 dilde yazılı ve sesli yönlendirme.
• Sık kullandığınız yada beğendiğiniz adresleri kaydedip tek tuşla ulaşabilme:Geçmişte ziyaret ettiğiniz tüm noktalar Navitech navigasyon cihazınızın hafızasında kaydedilir ve aynı destinasyonlara tekrar erişimde hız ve kolaylılık sağlar.Dilerseniz sık ziyaret ettiğiniz noktaları kendiniz kaydederek daha sonra tek tuşla ulaşabilirsiniz.
• Yol bilgisayarı : Cihazın navigasyon menüsünden yolbilgisayarını seçerek yol boyunca aracınızın ortalama hızını , maksimum hızını , gideceğiniz lokasyona kalan mesafenizi ve dijital pusula bilgilerini tek bir ekrandan görebilme kolaylığını yaşarsınız.
• Navitech’in yeni modellerinin hepsinde tüm teknik özellikler, Türkiye yol, cadde ve sokaklarına özel olarak iyileştirildi. Türkiye yollarının %100’ü ve tüm sokak detayları, sürekli güncellenen yazılımla kapsama alanına dahil edildi.
• İki yıl ücretsiz güncelleme.

nx-212f

•       Türkiye şartlarına özel IGO 8 tabanlı ‘’Navitech’’ navigasyon yazılımı
•       Çift Çekirdekli 600 MHz Samsung İşlemci
•       128 MB Dual Core Ram
•       6.2’’ HD Dijital TFT LCD 800 x 480 Yüksek Çözünürlüklü Ekran
•       Anti-Glare (Parlamayan) Dokunmatik Ekran
•       4 x 50W Mosfet Yüksek Çıkış Gücü
•       2 GB SD Kart ( Navigasyon Datası Yüklü )
•       Bluetooth Fonksiyonu
•       DVD, VCD, CD, MP3, WMA, DIVX uyumlu
•       AM/FM Radyo 30 Kanal Hafızası ve RDS Fonksiyonu
•       Otomatik hafıza ve arama
•       Dual Zone Özelliği ile Aracın ön kısmında navigasyon işlemi yapılırken, koltuk arkası ekranlarda film seyredilebilir
•       CAN Uyum Protokolü ile ürün fonksiyonları direksiyon üzeri düğmelerden kumanda edilebilir
•       USB / SD Fonksiyonları
•       Ekolayzer modu
•       Sub Woofer Çıkışı
•       Park Kamerası Girişi
•       4 Kanal RCA Çıkışı
•       AUX Girişi
•       Kart tipi full fonksiyon uzaktan kumanda

Navigasyon Özellikleri :

•       Türkiye’nin en güncel ve en kapsamlı , Türkiye şartlarına özel IGO-8 tabanlı ‘’Navitech’’  navigasyon yazılımı
•       81 il , 550 ilçe tam detay , en güncel harita
•       Kayıtlı 550.000 ‘in üzerinde önemli nokta ( Hastane , restoran , okul , ATM , alışveriş merkezi , benzin istasyonu , otel , eczane vb.) yerini size göstererek ihtiyaçlarınızı en kısa sürede gidermenizi sağlar
•       Gerçek 3 boyutlu arazi ve bina grafikleri
•       Simülasyonla ön bilgilendirme : Navitech navigasyon cihazları ile yola çıkmadan önce gideceğiniz rotanın simülasyonunu izleyebilirsiniz
•       Tercihinize göre güzergah seçenekleri.. İster yavaş , ister hızlı.. Hangi hızla ilerlerseniz , sizi o hıza uygun yönlendirir . Ayrıca otoban , feribot , ücretli yol tercihlerinize ve gece&gündüz seçeneklerine göre en hızlı , en kısa yolu bulur
•       Rotadan çıkıldığında saniyeler içinde yeni rota hesaplama
•       Türkçe dahil 16 dilde yazılı ve sesli yönlendirme
•       Sık kullandığınız yada beğendiğiniz adresleri kaydedip tek tuşla ulaşabilme: Geçmişte ziyaret ettiğiniz tüm noktalar Navitech navigasyon cihazınızın hafızasında kaydedilir aynı destinasyonlara tekrar erişimde hız ve kolaylık sağlar. Dilerseniz sık ziyaret ettiğiniz noktaları kendiniz kaydederek daha sonra tek tuşla ulaşabilirsiniz
•       Yol Bilgisayarı : Cihazın navigasyon menüsünden yol bilgisayarını seçerek yol boyunca aracınızın ortalama hızını , maksimum hızını , gideceğiniz lokasyona kalan mesafenizi ve dijital pusula bilgilerini tek bir ekrandan görebilme kolaylığını yaşarsınız
•       Navitech’in yeni modellerinin hepsinde tüm teknik özellikler , Türkiye yol , cadde  ve sokaklarına özel olarak iyileştirildi. Türkiye yollarının %100 ‘ü ve tüm sokak detayları , sürekli güncellenen yazılımla kapsama alanına dahil edildi
•       İki yıl ücretsiz güncelleme ve diğer ülke haritalarını yükleme opsiyonu

vaktim yok kusura bakmayın özelliklerini buldum işinize yarar diye umuyorum. ikisini karşılaştırırsanız farkları çıkacaktır.

aracınızın multimedya montajlı kısmının bir fotoğrafını eklerseniz olup olmayacağını söyleyebilirim.

montajı kendiniz yapabilirsiniz ancak gps ve tv antenlerini montajlamak biraz zor oluyor.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 51 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Temmuz 31, 2013, 15:32:39 »
onur bey navitech navigasyonlar donma yapıyormuş ve serviside iyi değilmiş,bu şekilde söylenti var kararsız kaldım taktıma konusunda.siz taktırnuşsıunız ve kullanıyorsunuz bu konu hakkında  bilgi verirseniz sevinirim
Özgürlük olmayan bir ülkede ölüm ve çöküntü vardır. Her ilerlemenin ve her kurtuluşun anası özgürlüktür.M.K. ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • Kan Grubu: 0-
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Ağustos 02, 2013, 13:48:06 »
 8-) harika olmuş tamda aradığım sey buydu.2007 Toyota Corolla yada uyar mı acaba nerden temin edip montajını yaptırabilirim ve fiyatı ne kadrdır?  :blink:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 234 kere teşekkür etti
« Yanıtla #104 : Ağustos 02, 2013, 23:02:49 »
onur bey navitech navigasyonlar donma yapıyormuş ve serviside iyi değilmiş,bu şekilde söylenti var kararsız kaldım taktıma konusunda.siz taktırnuşsıunız ve kullanıyorsunuz bu konu hakkında  bilgi verirseniz sevinirim

özgür bey ben bundan önce portatif olarak yine navitech kullanıyordum bunda da onda da herhangi bir sorun yaşamadım. tavsiye ederim.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 234 kere teşekkür etti
« Yanıtla #105 : Ağustos 02, 2013, 23:06:39 »

özgür bey güney ticaretten aldım. garantide hiç sorun olmayacağından eminim. çünkü ben kendi hatamdan dolayı 3 defa cihazı gönderdim adamlar 10  numara ilgilendiler. gönderme sebebim yanlış bağlantı yapmış olmamdı bu nedenle usb girişi çalışmadı. ancak cihazıma tornavida bile değdirmediler hatayı anlattılar ben düzelttim. hb hakkında birşey diyemem ama gg güney ticaret sağlam sıkıntı yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 234 kere teşekkür etti
« Yanıtla #106 : Ağustos 02, 2013, 23:10:07 »
8-) harika olmuş tamda aradığım sey buydu.2007 Toyota Corolla yada uyar mı acaba nerden temin edip montajını yaptırabilirim ve fiyatı ne kadrdır?  :blink:

özkan bey şuanda aracınızda takılı olan mp3 çalarınızın bulunduğu göğsün fotoğrafını eklerseniz takılıp takılmayacağını söyleyebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • Kan Grubu: 0-
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Ağustos 03, 2013, 11:48:14 »
özkan bey şuanda aracınızda takılı olan mp3 çalarınızın bulunduğu göğsün fotoğrafını eklerseniz takılıp takılmayacağını söyleyebilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-multimedia-dvd-usb-kamera-yaz-kampanya-motevo-133378478/detay

internette dolanırken gördüm sizinkinle es değer midir? :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Ağustos 03, 2013, 13:34:26 »
      Arkadaşlar ben nevigasyonu nadiren kullanırım 250-300 tl verip harici nevigasyon alıp kullansam pişman olurmuyum. bakıyorum dahili nevilgasyonlar çok pahallı .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Celica
  • Model Yılı: '04
  • 27 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Ağustos 04, 2013, 00:31:41 »
hos olmus.Gule gule kullanin.Navigasyon sistemi igo.Benim kucuk navigasyonuma yuklemistim.Su anda da tabletimde kullaniyorum.Son derece anlasilir,basit bir o kadar da icerikli ve guvenilir bi program.Haritalari da kolaylikla bulup guncelleyebilirsin.Hata orani diger yazilimlara gore daha az.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Celica
  • Model Yılı: '04
  • 27 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Ağustos 04, 2013, 00:34:43 »
hos olmus.Gule gule kullanin.Navigasyon sistemi igo.Benim kucuk navigasyonuma yuklemistim.Su anda da tabletimde kullaniyorum.Son derece anlasilir,basit bir o kadar da icerikli ve guvenilir bir program.Haritalari da kolaylikla bulup guncelleyebilirsin.Hata orani diger yazilimlara gore daha az.
Ustad niye pisman olasin ki.Simdi dahili navigasyonlar nispeten daha kullanisli.Cikar tak olayi yok,ama ben zaten fazla kullanmam diyorsan al bi Tom Tom koy torpidoya lazim oldukca cikarip kullanirsin.Aman diyeyim cikardiktan sonra camda kalan halka izini sil.Bizim buralarda bi aralar o halka izinden arabada navigasyon oldugunu tahmin edip camlari kiriyorlardi.Ama sanirim artik enselendiler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 234 kere teşekkür etti
« Yanıtla #111 : Ağustos 04, 2013, 09:59:18 »
      Arkadaşlar ben nevigasyonu nadiren kullanırım 250-300 tl verip harici nevigasyon alıp kullansam pişman olurmuyum. bakıyorum dahili nevilgasyonlar çok pahallı .

vedat abi sık kullanmıyorsan portatif olandan al bir tane. sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 234 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #113 : Ağustos 17, 2013, 19:04:03 »
Merhaba,
2010 model comfort extra corolla'ma boyle bir sistem taktirmayi planliyorum.
Burada belirtilen model ile (navitech nav-215f), xetec dtm-6501 arasinda kaldim. Hangisi daha kalitelidir acaba?
Ek bilgi olarak navitech modelini (geri gorus kamerasi ile birlikte) montaj dahil 950 TL odeyecegim, Xetec icin ise montaj dahil 900 TL odeyecegim. Sizlerin tecrubesinden ve fikirlerinden  istifade etmeyi umuyorum. Baska model oneriniz olursa onlara da acigim. Cok tesekkur ederim.

Selamlar.

Xetec'e ait link'i ekliyorum:

Xetec:
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/xetec-toyota-corolla-navigasyonlu-mulitemedya-89340686

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 234 kere teşekkür etti
« Yanıtla #114 : Ağustos 17, 2013, 19:10:08 »
Merhaba,
2010 model comfort extra corolla'ma boyle bir sistem taktirmayi planliyorum.
Burada belirtilen model ile (navitech nav-215f), xetec dtm-6501 arasinda kaldim. Hangisi daha kalitelidir acaba?
Ek bilgi olarak navitech modelini (geri gorus kamerasi ile birlikte) montaj dahil 950 TL odeyecegim, Xetec icin ise montaj dahil 900 TL odeyecegim. Sizlerin tecrubesinden ve fikirlerinden  istifade etmeyi umuyorum. Baska model oneriniz olursa onlara da acigim. Cok tesekkur ederim.

Selamlar.

Xetec'e ait link'i ekliyorum:

Xetec:
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/xetec-toyota-corolla-navigasyonlu-mulitemedya-89340686

markayı ilk defa duydum. lakin navitech hakkında görüşlerimizi paylaşmıştık. xetec kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #115 : Ağustos 18, 2013, 10:24:27 »
Tesekkurler, Onur ve Erencan Beyler,
Android tabanli olmasi ve 3g+wifi ozelligi, bir araba sistemi icin cok fark yaratacak ozellikler midir? Arabaya ozel internet plani filan alma durumu muhtemelen olmayacak. Bir tek iGo9 olayi fark yaratabilir sanirim. Biraz daha bakayim ben o zaman. Android tabanli yeni sistemler kullanan arkadaslar varsa, goruslerini duymak cok yararli olacaktir.

Selamlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • 6 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Ağustos 21, 2013, 14:34:59 »
2012 model corolla elegant 1.4 d-4d aracıma gg dan aldığım navitech nav-215f navigasyon cihazının kendim montajını yaptım. tüm fonksiyonları (tv yayından dolayı karıncalı) çalışıyor. bu konuda herhangi bir sorunuz olursa memnuniyetle yardımcı olurum. beğenilerinize sunulur :)

helal olsun vallahi imreniyorum boyle seyleri yapabilen insanlara
1.6 auris elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 234 kere teşekkür etti
« Yanıtla #117 : Ağustos 21, 2013, 18:49:55 »
teşekkür ederim Hikmet  bey :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Eylül 07, 2013, 12:30:31 »
arkadaşlar bende toyota aurisime for-x marka double din oem taktım montajı tamamı ile kendim yaptım.kamerasını ben öne taktım ama görüntü ters olmuştu daha sonra kameranın kablosu üstünden ayar yaparak görüntü normale döndü. cihazdan memnunum ancak radyo kanalları orjinal teybime göre zayıf cızırtılıo çekiyor şimdi ise ona bir çare arıyorum. fikri olan varsa paylaşırsa eğer bu konuda sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #119 : Ekim 05, 2013, 12:32:11 »
Cihazın aynısından bende aldım.Montajını yaptım.Fakat USB girişine taktığım flash bellek için bekliyor uyarısı veriyor ve flash belleğin içereği görünmüyor.CD taktığımda da aynı sorun var.Acaba montajını yaparken eksik yaptığım bir şey mi var?Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.