0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onur bey merhaba öncelikle cihazınız hayırlı olsun aracınıza gerçekten çok yakışmış bende aynı aracı kullanıyorum 2010 makyajlı kasa navigasyon hakkında bilgi almak istemiştim gg da 1050 tl ve 1750 tl diye çıkıyor cihaz ikiside aynımı değilse ne gibi fark var 1050 tl ye son4 ürün diyor güney ticaret olan tavsiye edermisiniz memnunmusunuz cihazda 1050 tl ye fiat iyimidir paylaşırsanız memnun olurum iyi günler saygılar....
Onur yeni gördüm hayırlı olsun....Güzel şeyler izlemen dileğiyle.....
Onur bey gerçekden başarılı olmuş heleki kendiniz takınca bu işin zevki daha da güzel olmuştur.
onur tebrik ederim çok güzel olmuş ellerine sağlık. arka görüş kamerasının montajını nasıl yaptın kabloları vs. nerden geçirdin biraz uğraştırmıştır sanırım.
İlke, araçta kasko varsa kaskoya cihazı işletebilirsin. Kaskoya işlettikten sonra kasko karşılıyor. Ha tabi arabaya hırsız girdi demek istemiyorsan bir şey diyemem. Bu arada piranha da alsan diğerlerinden de alsan cihazın markası belli olmadığı için hırsız için bütün cihazlar aynı. Sen ne takarsan tak hırsız çalacaksa çalar.
CD DVD çalıyormu, Changer varmı
Güle güle kullan. Yol emniyetine dikkat !! Radyo kalitesi konusunda bir yorum yazarmısın lütfen. Orjinal radyo kadar temiz mi çekiyor?
CD ve DVD tarih olmak üzere, changer zaten rahmetli oldu.USB devri geldi.
Tüm extraları kaskoya işletsen bile çok bişey tutmuyor....
Seyit abi teybi kaskoya isletince kaskoda deger artisi oluyor ve daha fazla para istiyorlar (babam soyledi) en azindan ucuz alet alirsam calindigi zaman teybi dusunmem. Yani bilmiyorum iste kasko sirketine bir soracam ne kadar ucret odemem gerekiyor. Birde suda var istedigim ozellikler pioneer da 1700 tl civarinda ama piranhada max 500.
İlke, ben navigasyonu işlettim kaskoya. Maliyeti 700 Tl idi ve ilave aldıkları para 6,5 Tl. 700 liralık bir cihaz için ilave 6,5 lira pek fazla değil.