0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cihazın aynısından bende aldım.Montajını yaptım.Fakat USB girişine taktığım flash bellek için bekliyor uyarısı veriyor ve flash belleğin içereği görünmüyor.CD taktığımda da aynı sorun var.Acaba montajını yaparken eksik yaptığım bir şey mi var?Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bu cihazı almak istiyorum ama cok pahalı geldi.Bunun yerine daha uygun bi şey bulamaz mıyım? Çünkü benim cd calarım bozuk çıktı.Arabayı alırken kontrol etmedik,hep radyo radyo da olmuyo.yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.teşekkürler
Piranha Encore 7,0 inç Navigasyonlu Oto Ses ve Görüntü Sistemi. bu ürün uygun mu acaba toyotalar için.bi türlü bulamadım kullanan var mı diye..fiyat uygun biraz daha ama??
ne yapıcaz hocam peki.bi kac yere sordum 150-250 tl arası fiyat cekiyolar.var mı tavsiyeniz??
2012 model corolla elegant 1.4 d-4d aracıma gg dan aldığım navitech nav-215f navigasyon cihazının kendim montajını yaptım. tüm fonksiyonları (tv yayından dolayı karıncalı) çalışıyor. bu konuda herhangi bir sorunuz olursa memnuniyetle yardımcı olurum. beğenilerinize sunulur
Yeni aldığım Navitech Nx-215F multimedia cihazın aracıma takılması esnasında benden yardımlarını esirgemeyen Onur TURAN bey'e çok ama çok teşekkür ederim...
Arkadaşlar E12 için arayanlar sanırım linkteki cihaz uyumlu,corolla araç e12 hb koyulmuş http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=51&pid=454
Baran bey her zaman üstüme düşeni yapmaya hazırım. sizin gibi bir dost ile tanıştığıma çok memnun oldum. umarım yüz yüze tanışmakta nasip olur
NX 215f'te cok sık olarak navigasyon donmasi yasamaya basladim. Her zaman olmuyor. Oldugu zaman bazen kapatip acmak bile ise yaramiyor. Harita guncellemerini yaptim ama maalesef sorun devam ediyor. Benzer problem yasayan var mi? Bluetooth da maalesef saglikli calismiyor.
Gereksiz olan poi ikonlarının gösterimini kapatın. DEM dosyalarını silin. 3D grafikli bina görünümünü kapatın. Yüklü Skin dosyası varsa kaldırın. Bunları yaptığınız halde yine sorun yaşıyorsanız navigasyonda dikkat edin belli bir yola gelincemi yapıyor bunu diye. Eğer belli bir yolda yapıyorsa sorunu Başarsofta bildirin. (yalcin@basarsoft.com.tr)Ekleme: Mesut Bey'in dediği şeyleri yapmamaya çalışın