Gönderen Konu: navitech nav-215f navigasyon cihazı montajı :)  (Okunma sayısı 36797 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
Ynt: navitech nav-215f navigasyon cihazı montajı :)
« Yanıtla #120 : Ekim 06, 2013, 12:01:50 »
Cihazın aynısından bende aldım.Montajını yaptım.Fakat USB girişine taktığım flash bellek için bekliyor uyarısı veriyor ve flash belleğin içereği görünmüyor.CD taktığımda da aynı sorun var.Acaba montajını yaparken eksik yaptığım bir şey mi var?Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

sorun giderilmiştir.

ayrıca bağlantı yapacak olanlar için;

cihazı kutusundan çıkardığınızda üst yüzünde sarı bir bant ve bu bandın her iki başında vida olduğunu göreceksiniz. bu vidalar bir nevi cd emniyeti gibi. bu vidaları çıkarınız. cihazın soket bağlantılarını yaptığınızda cihazın arka kısmında bulunan usb girişine herhangi bir soket bağlamayınız. şayet araç hareket halindeykende video oynatmasını istiyorsanız cihazın soketleri üzerinde bulunan kahverengi ve üzerinde parking yazan kabloyu araçtan şase alacak şekilde bağlayınız. (not: bu kablo bağlanır ise araç hareket halinde iken de video izleyebilirsiniz ancak bağlamanız tavsiye  edilmemektedir)   videolarınızın sağlıklı olarak çalışması için http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=53901.0 sayfasını ziyaret ederek convert işlemini buna göre yapınız.

cihaz ve bağlantı hakkında her türlü soru ve sorun için bilgim dahilinde yardıma hazırım ;)
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Ekim 06, 2013, 12:01:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Ekim 06, 2013, 20:28:35 »
Evet sorun Onur Bey'in anlattığı gibi aynı şekilde çözülmüştür.Kendisine tekrar teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 60
  • 20 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Kasım 01, 2013, 10:16:51 »
tavsiye ediyormusun bu modeli bende taktırmak istiyorum bununla for x 4747  arasında kararsız kaldım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 234 kere teşekkür etti
« Yanıtla #123 : Kasım 01, 2013, 12:13:15 »
konuyu incelersen tavsiye ettiğimizi göreceksin. for x için birşey diyemem.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 68000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #124 : Şubat 19, 2014, 15:41:26 »
Bu cihazı almak istiyorum ama cok pahalı geldi.Bunun yerine daha uygun bi şey bulamaz mıyım? Çünkü benim cd calarım bozuk çıktı.Arabayı alırken kontrol etmedik,hep radyo radyo da olmuyo.yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Şubat 19, 2014, 15:47:34 »
Bu cihazı almak istiyorum ama cok pahalı geldi.Bunun yerine daha uygun bi şey bulamaz mıyım? Çünkü benim cd calarım bozuk çıktı.Arabayı alırken kontrol etmedik,hep radyo radyo da olmuyo.yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.teşekkürler

Kur artışından dolayı fiyatlar yükseldi. Başka markalarda var ama fiyatları 3 aşağı 5 yukarı aynı.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #126 : Şubat 19, 2014, 16:58:23 »
Piranha Encore 7,0 inç Navigasyonlu Oto Ses ve Görüntü Sistemi. bu ürün uygun mu acaba toyotalar için.bi türlü bulamadım kullanan var mı diye..fiyat uygun biraz daha ama??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #127 : Şubat 19, 2014, 17:03:02 »
Piranha Encore 7,0 inç Navigasyonlu Oto Ses ve Görüntü Sistemi. bu ürün uygun mu acaba toyotalar için.bi türlü bulamadım kullanan var mı diye..fiyat uygun biraz daha ama??

Araca birebir uygun değil galiba bu. Pek tavsiye etmem. Hem montajında zorluk yaşarsınız hem direksiyondan kumanda vs. çalışmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #128 : Şubat 19, 2014, 17:06:41 »
ne yapıcaz hocam peki.bi kac yere sordum 150-250 tl arası fiyat cekiyolar.var mı tavsiyeniz??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #129 : Şubat 19, 2014, 17:08:09 »
ne yapıcaz hocam peki.bi kac yere sordum 150-250 tl arası fiyat cekiyolar.var mı tavsiyeniz??

Forumda arama yapın isterseniz, bu konuda başlıklar vardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 36000
  • Model Yılı: '10
  • 15 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #130 : Mart 18, 2014, 18:41:23 »
Arkadaşlar bu Navitech NX 215 f in fiyatı yükselmiş ve ekran küçük ve menüsü kaba geldi. Ayrıca radyo çekmeme sorunuda beni korkutuyor. Biraz baktım da Navigold diye bi ürün gördüm " http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/toyota-corolla-uyumlu-navigasyon-gprs-2yil-grnti-105751845#product-information
Fiyatı uygun ama önerir misiniz. Ya da kaliteli dokunmatiği, problemsiz navigasyonu, iyi çeken radyosu ve çözünürlüğü yüksek bir cihaz önerir misiniz?
Toyota Corolla 2001 1.6 Terra Special
Toyota Corolla 2010 1.6 Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 66000
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Mart 27, 2014, 13:03:52 »
2012 model corolla elegant 1.4 d-4d aracıma gg dan aldığım navitech nav-215f navigasyon cihazının kendim montajını yaptım. tüm fonksiyonları (tv yayından dolayı karıncalı) çalışıyor. bu konuda herhangi bir sorunuz olursa memnuniyetle yardımcı olurum. beğenilerinize sunulur :)

Yeni aldığım Navitech Nx-215F multimedia cihazın aracıma takılması esnasında benden yardımlarını esirgemeyen Onur TURAN bey'e çok ama çok teşekkür ederim...
İmza filan yok... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 110
  • Model Yılı: '04
  • 20 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #132 : Mart 27, 2014, 16:04:58 »
Arkadaşlar E12 için arayanlar sanırım linkteki cihaz uyumlu,corolla araç e12 hb koyulmuş  ;)

http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=51&pid=454

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 234 kere teşekkür etti
« Yanıtla #133 : Mart 27, 2014, 17:40:57 »

Yeni aldığım Navitech Nx-215F multimedia cihazın aracıma takılması esnasında benden yardımlarını esirgemeyen Onur TURAN bey'e çok ama çok teşekkür ederim...

Baran bey her zaman üstüme düşünei yapmaya hazırım. sizin gibi bir dost ile tanıştığıma çok memnun oldum. umarım yüz yüze tanışmakta nasip olur :)

Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2014, 17:43:41
Arkadaşlar E12 için arayanlar sanırım linkteki cihaz uyumlu,corolla araç e12 hb koyulmuş  ;)

http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=51&pid=454

yanlış olmuş sanırım Yavuz bey. çünkü bu cihaz 215 f modelinden bir önceki model. yani kasa olarak yine e14 e uygun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 66000
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Mart 28, 2014, 12:13:18 »
Baran bey her zaman üstüme düşeni yapmaya hazırım. sizin gibi bir dost ile tanıştığıma çok memnun oldum. umarım yüz yüze tanışmakta nasip olur :)

Aynı şekilde bende memnun oldum Onur Bey İnşaallah buraya yolunuz düşerse beklerim...

Arkadaşlar ayrıca WIN CE 6.0 işletim sistemine sahip (Nx-215f Navitech gibi) cihazlarda Igo8 dışında diğer navigasyon yazılımlarını denemek/kullanmak için bu konuda herhangi bir işlem yapan var mı acaba.
İmza filan yok... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #135 : Mayıs 01, 2014, 17:34:46 »
NX 215f'te cok sık olarak navigasyon donmasi yasamaya basladim. Her zaman olmuyor. Oldugu zaman bazen kapatip acmak bile ise yaramiyor. Harita guncellemerini yaptim ama maalesef sorun devam ediyor. Benzer problem yasayan var mi? Bluetooth da maalesef saglikli calismiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #136 : Mayıs 01, 2014, 20:24:31 »
cihaz cok isindigi zaman bunu yapar yada uzun sure calistigi zaman , birde sistem dosyalarini kontrol edip gereksiz seyleri temizlemek gerek  bu tur navilerde windows ce 6,0 kullanilir . masa ustune normal windows gibi gorunen masa ustune olasmaya yarayan programlar vardi ondan yukleyip sistemdeki gereksiz seyler silinebilir arastirmak lazi)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #137 : Mayıs 01, 2014, 20:54:52 »
çok iyi uymuş güle güle kullanın arka kamerayı da taktınız mı? Birde teybin eski çıkış gücüyle şimdiki teybin çıkış gücünü karşılaştırabilir misiniz?
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #138 : Mayıs 01, 2014, 21:26:02 »
NX 215f'te cok sık olarak navigasyon donmasi yasamaya basladim. Her zaman olmuyor. Oldugu zaman bazen kapatip acmak bile ise yaramiyor. Harita guncellemerini yaptim ama maalesef sorun devam ediyor. Benzer problem yasayan var mi? Bluetooth da maalesef saglikli calismiyor.

Gereksiz olan poi ikonlarının gösterimini kapatın. DEM dosyalarını silin. 3D grafikli bina görünümünü kapatın. Yüklü Skin dosyası varsa kaldırın. Bunları yaptığınız halde yine sorun yaşıyorsanız navigasyonda dikkat edin belli bir yola gelincemi yapıyor bunu diye. Eğer belli bir yolda yapıyorsa sorunu Başarsofta bildirin. (yalcin@basarsoft.com.tr)

Ekleme: Mesut Bey'in dediği şeyleri yapmamaya çalışın :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #139 : Mayıs 01, 2014, 21:52:06 »
Gereksiz olan poi ikonlarının gösterimini kapatın. DEM dosyalarını silin. 3D grafikli bina görünümünü kapatın. Yüklü Skin dosyası varsa kaldırın. Bunları yaptığınız halde yine sorun yaşıyorsanız navigasyonda dikkat edin belli bir yola gelincemi yapıyor bunu diye. Eğer belli bir yolda yapıyorsa sorunu Başarsofta bildirin. (yalcin@basarsoft.com.tr)

Ekleme: Mesut Bey'in dediği şeyleri yapmamaya çalışın :)

Murat bey ben kendi navimde masa ustune ulasip sistem dosyalarinda gereksiz olan seyleri sildim ve cihaz hizlandi ama bunu bilincli yapmak lazim , sonucta navi programi aslinda bi arayuz windos ce altinda calisiyor