Gönderen Konu: navitech nav-215f navigasyon cihazı montajı :)  (Okunma sayısı 36802 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: navitech nav-215f navigasyon cihazı montajı :)
« Yanıtla #140 : Mayıs 01, 2014, 22:05:26 »
Evet hocam biliyorum. Registrysine falan ulaşıp masaüstünde açılması sağlanıyor. Başka başka yöntemleride var ama elinizde illaki bi tane orjinal ROM falan bulunmalı ki ters giden bir durumda makineyi ayağa kaldırabilmelisiniz. Bu cihaz double dinn olunca söküp göndermesi lazım ters bi durumda.

Özelliklerine bakınca 128 mb bir cihaz kasılmaması lazım İgo8 de ama işte yeni haritalarda bazen sorunlar çıktığından , donanımsal bir sıkıntısı yoksa, bu tip kasılmalar hatta kilitlenmeler oluşabiliyor.

Ben sizin dediğinizi yapmayın diye latife yapmıştım sırf yukarda dediğim nedenlerden dolayı.  :tamam: Çünkü bu şekilde yar yapıp cihazı komple servise göndermek zorunda kalan çok kişi tanıyorum.
THE END

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Mayıs 01, 2014, 22:05:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 39 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Mayıs 01, 2014, 23:51:55 »
Multimedya ekran takdıranları okuyunca hepsinin farklı sorunu olduğunu görüyorum buradan...Sanırım üzerinde ki orjinal cd çalarlı teype şükür etmek mantıklı olan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Mayıs 02, 2014, 06:15:41 »

çok iyi uymuş güle güle kullanın arka kamerayı da taktınız mı? Birde teybin eski çıkış gücüyle şimdiki teybin çıkış gücünü karşılaştırabilir misiniz?

Teşekkür ederim. Arka kamera zaten vardı aynadan bağlanmıştı. Bende öne kamera taktım ve bu cihaza bağladım. Eski teybi çok kullanmadığım için ikisi arasında ki farkları bilmiyorum. Bu konuda maalesef yardımcı olamayacağım.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '08
  • 4 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Mayıs 07, 2014, 16:34:54 »
hocam kazasız belasız kullanın inşallah bende double din'leri araştırıyorum taktıracam ama kendim yapabilir miyim acaba sıkıntı olur mu ? birde şu ilan dikkatimi çekti  http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-dvd-navigasyon-bluetooth-tv-usb-sd-kart-ipod-162835342/detay/  fiyatı da uygun gibi sizinkiyle arasında ne fark var acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Mayıs 07, 2014, 16:40:20 »
hocam kazasız belasız kullanın inşallah bende double din'leri araştırıyorum taktıracam ama kendim yapabilir miyim acaba sıkıntı olur mu ? birde şu ilan dikkatimi çekti  http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-dvd-navigasyon-bluetooth-tv-usb-sd-kart-ipod-162835342/detay/  fiyatı da uygun gibi sizinkiyle arasında ne fark var acaba?

Linkte vermiş olduğunuz ürünün markasını göremedim ben. En yaygın kullanılanı navimex. Ayrıca linkteki ürünün özelliklerinde direksiyon kontrolünden bahsetmiyor. Tek avantajı Türkçe menü. Biraz daha araştırın derim.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Mayıs 07, 2014, 18:22:51 »
nedense bu ürünlerin daha çok yol alması gerektiği görüşündeyim daha iyi işlemciler olmalı mesela 1.5 ghz en az 2 çekirdek 1-2 gb ram olmalı ki stabil çalışşsın hem hd film izlicem hem arka kamera göstercek hem navigasyon hem radyo hem tv olunca muhakkak sıkıntı yaratıyor.
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #146 : Mayıs 07, 2014, 18:25:03 »
nedense bu ürünlerin daha çok yol alması gerektiği görüşündeyim daha iyi işlemciler olmalı mesela 1.5 ghz en az 2 çekirdek 1-2 gb ram olmalı ki stabil çalışşsın hem hd film izlicem hem arka kamera göstercek hem navigasyon hem radyo hem tv olunca muhakkak sıkıntı yaratıyor.

Android işlemcili olanları yavaş yavaş piyasaya çıkıyor, onlar daha iyi olacak büyük ihtimal ama fiyatları çok yüksek şu an ve fazla yok piyasada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #147 : Mayıs 07, 2014, 18:28:13 »
Android işlemcili olanları yavaş yavaş piyasaya çıkıyor, onlar daha iyi olacak büyük ihtimal ama fiyatları çok yüksek şu an ve fazla yok piyasada.
androidde aslında stabilite konusunda eksikleri olan bir alt yapı ios olsa tozunu alır dutluk olur buralar  :alkis:
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #148 : Mayıs 07, 2014, 18:30:19 »
androidde aslında stabilite konusunda eksikleri olan bir alt yapı ios olsa tozunu alır dutluk olur buralar  :alkis:

Biraz daha bekleyeceksin o zaman hocam :) ne demişler eldeki kuş teldeki kuştan her zaman iyidir. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #149 : Mayıs 07, 2014, 18:52:44 »
Biraz daha bekleyeceksin o zaman hocam :) ne demişler eldeki kuş teldeki kuştan her zaman iyidir. :)

hahah süper laf kuş yoksa o daha kötü işte :rofl: :alkis: :foto:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #150 : Mayıs 09, 2014, 10:05:56 »
cihaz cok isindigi zaman bunu yapar yada uzun sure calistigi zaman , birde sistem dosyalarini kontrol edip gereksiz seyleri temizlemek gerek  bu tur navilerde windows ce 6,0 kullanilir . masa ustune normal windows gibi gorunen masa ustune olasmaya yarayan programlar vardi ondan yukleyip sistemdeki gereksiz seyler silinebilir arastirmak lazi)

Gereksiz olan poi ikonlarının gösterimini kapatın. DEM dosyalarını silin. 3D grafikli bina görünümünü kapatın. Yüklü Skin dosyası varsa kaldırın. Bunları yaptığınız halde yine sorun yaşıyorsanız navigasyonda dikkat edin belli bir yola gelincemi yapıyor bunu diye. Eğer belli bir yolda yapıyorsa sorunu Başarsofta bildirin. (yalcin@basarsoft.com.tr)

Ekleme: Mesut Bey'in dediği şeyleri yapmamaya çalışın :)

Tesekkurler, Mesut ve Murat Beyler.
Ozellikleri kapatmayi denerim. Her zaman ayni yolda olmuyor sanirim. Haritanin yer aldigi SD kartta sorun olabilecegini dusunuyorum, belki okumada sorun oluyordur ama bunu test edemedim tabiki. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 70000
  • 4 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #152 : Temmuz 20, 2014, 06:40:41 »
2012 model corolla elegant 1.4 d-4d aracıma gg dan aldığım navitech nav-215f navigasyon cihazının kendim montajını yaptım. tüm fonksiyonları (tv yayından dolayı karıncalı) çalışıyor. bu konuda herhangi bir sorunuz olursa memnuniyetle yardımcı olurum. beğenilerinize sunulur :)

Onur bey merhaba çok güzel olmüş elinize sağlık umarım üründen şikayetçi değilsinizdir konunun üzerinden epey zaman geçmiş ama sormak istedim bende nasipse pazartesi günü almayı planlıyorum montajı kendim mi yapsam diye düşünmüyor değilim ön konsolu daha önce sökmüştüm havalandırma mazgallarından dolayı acaba kendim bağlayabilir miyim bu arada benim araç 2008 model corolla yani ön konsol sizinkinin aynısı ama aracın orjinalinde kamera yok ne dersiniz? :saygi:
Lütfen direksiyonun sol alt kısmında bulunan ve "sinyal kolu" adı verilen aleti kullanalım
Kazasız,belasız,gerilimsiz yollar dilerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Corolla 1.6 Advance 2014
  • Kilometre: 2000
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #153 : Temmuz 20, 2014, 10:40:06 »
Aynı şekilde bende memnun oldum Onur Bey İnşaallah buraya yolunuz düşerse beklerim...

Arkadaşlar ayrıca WIN CE 6.0 işletim sistemine sahip (Nx-215f Navitech gibi) cihazlarda Igo8 dışında diğer navigasyon yazılımlarını denemek/kullanmak için bu konuda herhangi bir işlem yapan var mı acaba.

Benim aracta serviste takılan Flyaudio 7515 var.
Bu cihazin benzeri. 
Wince 6.0 128 ram var.
Baya bi igo sürümü ve farkli navigasyon Yazılımı denedim.
Sanirim Sygic 12 surumuydu calisan. Ama uyduya baglanmiyordu.
Orjinal igo 8 disinda çalışan igo 8 sürümü bulamadim.

Igo primo 2.1 calisan iki surum buldum. Biri sanirim 9.6.05 biride 9.6.13 sürümüydu.

Cok fazla ugrasinca bir sure sonra orjinal igo 8 surumunde de uyduya baglanmama sorunu yasadim. Son zamanlarda artik hic baglanmiyordu.
Cihaz servise gitti geldi. Format atilmis baska birsey yapılmamıştı.
Simdilik şükür sorun yok.

Isteyene calisan igo primo 2.1 sürümlerini atabilirim.
Ama kesinlikle tavsiye etmem. Orjinalindeki igo 8 surumu en iyisi.
Cepten android yeni sürümleri takip ederim daha igo 8 sürümü gibi kullanislisini gormedim.

Tek eksigi anlik yukseklik gostermemesi. Sadece ilk acilip uyduya baglandigi anda yüksekliği gosteriyor. Baska da sabit kalip degismiyor.

Yoksa arayuz, sade genis ekran, seslendirmesi en iyi sürüm,  adres poi araken buyuk harfle arayip türkçe karakter olmamasi en buyuk artilari. Saatlerce çalışsa da agirlasma olmuyor.

Bu arada her ihtimale karsi benim cihaza uygun romu nereden bulurum ve bu cihazlarda format atma rom yukleme nasil yapılıyor.  Bilen arkadaşlar yardimci olursa sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #154 : Temmuz 20, 2014, 12:31:31 »

2012 model corolla elegant 1.4 d-4d aracıma gg dan aldığım navitech nav-215f navigasyon cihazının kendim montajını yaptım. tüm fonksiyonları (tv yayından dolayı karıncalı) çalışıyor. bu konuda herhangi bir sorunuz olursa memnuniyetle yardımcı olurum. beğenilerinize sunulur :)

Onur bey merhaba çok güzel olmüş elinize sağlık umarım üründen şikayetçi değilsinizdir konunun üzerinden epey zaman geçmiş ama sormak istedim bende nasipse pazartesi günü almayı planlıyorum montajı kendim mi yapsam diye düşünmüyor değilim ön konsolu daha önce sökmüştüm havalandırma mazgallarından dolayı acaba kendim bağlayabilir miyim bu arada benim araç 2008 model corolla yani ön konsol sizinkinin aynısı ama aracın orjinalinde kamera yok ne dersiniz? :saygi:

Tabiki kendiniz yapabilirsiniz konsolu söktüyseniz gerisi zaten çok kolay alırsanız takıldığınız yerde seve seve yardımcı olurum.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corollove-
  • Kilometre: 72126
  • Model Yılı: '07
  • 292 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Toyota Corolla 2007 MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #156 : Ağustos 01, 2014, 14:47:50 »
Arkadaşlar merhaba navitech 215f modelini almıştım ellerinde kalmamış bana onun yerine sx-c101 modelini gönderdiler montojını serviste yaptırdım. kendim yapacaktım ama garantisi ile ilgili sıkıntılar olduğundan dolayı servise taktırttım. resimleri paylaşıyorum.
ürünle ilgili olarak navigasyon ,radyo, ipod menüsü(resim ekleyemedim),tv (park halindeyken), kamera gayet başarılı. ses sistemi gerçekten çok güzel. daha önce forumda radyo ile ilgili şikayetler duymuştum ama gerçekten çok güzel. ipod ya da iphone girişi torpidodan kablo ile sağlanıyor bence gayet iyi.  usb girişi ise kutudan çıkan harici kablo ile sağlanmış durumda. sd kart girişleri 2 tane birisi navigasyon için diğeri normal dosya formatını okuyacak şekilde.
Lütfen direksiyonun sol alt kısmında bulunan ve "sinyal kolu" adı verilen aleti kullanalım
Kazasız,belasız,gerilimsiz yollar dilerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #157 : Ağustos 01, 2014, 14:52:03 »
Hakan bey hayırlı uğurlu olsun çok güzel gözüküyor güle güle kullanın  :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #158 : Ağustos 01, 2014, 15:26:17 »
İyi günlerde kullanın çok yakışmış :)
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 266000
  • Model Yılı: '93
« Yanıtla #159 : Ağustos 24, 2014, 14:36:46 »
benım bır sorum olucak bu urunlerden bende almak ıstıyorumm... aracım toyota corona 93 model