0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok iyi uymuş güle güle kullanın arka kamerayı da taktınız mı? Birde teybin eski çıkış gücüyle şimdiki teybin çıkış gücünü karşılaştırabilir misiniz?
hocam kazasız belasız kullanın inşallah bende double din'leri araştırıyorum taktıracam ama kendim yapabilir miyim acaba sıkıntı olur mu ? birde şu ilan dikkatimi çekti http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-dvd-navigasyon-bluetooth-tv-usb-sd-kart-ipod-162835342/detay/ fiyatı da uygun gibi sizinkiyle arasında ne fark var acaba?
nedense bu ürünlerin daha çok yol alması gerektiği görüşündeyim daha iyi işlemciler olmalı mesela 1.5 ghz en az 2 çekirdek 1-2 gb ram olmalı ki stabil çalışşsın hem hd film izlicem hem arka kamera göstercek hem navigasyon hem radyo hem tv olunca muhakkak sıkıntı yaratıyor.
Android işlemcili olanları yavaş yavaş piyasaya çıkıyor, onlar daha iyi olacak büyük ihtimal ama fiyatları çok yüksek şu an ve fazla yok piyasada.
androidde aslında stabilite konusunda eksikleri olan bir alt yapı ios olsa tozunu alır dutluk olur buralar
Biraz daha bekleyeceksin o zaman hocam ne demişler eldeki kuş teldeki kuştan her zaman iyidir.
cihaz cok isindigi zaman bunu yapar yada uzun sure calistigi zaman , birde sistem dosyalarini kontrol edip gereksiz seyleri temizlemek gerek bu tur navilerde windows ce 6,0 kullanilir . masa ustune normal windows gibi gorunen masa ustune olasmaya yarayan programlar vardi ondan yukleyip sistemdeki gereksiz seyler silinebilir arastirmak lazi)
Gereksiz olan poi ikonlarının gösterimini kapatın. DEM dosyalarını silin. 3D grafikli bina görünümünü kapatın. Yüklü Skin dosyası varsa kaldırın. Bunları yaptığınız halde yine sorun yaşıyorsanız navigasyonda dikkat edin belli bir yola gelincemi yapıyor bunu diye. Eğer belli bir yolda yapıyorsa sorunu Başarsofta bildirin. (yalcin@basarsoft.com.tr)Ekleme: Mesut Bey'in dediği şeyleri yapmamaya çalışın
hahah süper laf kuş yoksa o daha kötü işte
2012 model corolla elegant 1.4 d-4d aracıma gg dan aldığım navitech nav-215f navigasyon cihazının kendim montajını yaptım. tüm fonksiyonları (tv yayından dolayı karıncalı) çalışıyor. bu konuda herhangi bir sorunuz olursa memnuniyetle yardımcı olurum. beğenilerinize sunulur Onur bey merhaba çok güzel olmüş elinize sağlık umarım üründen şikayetçi değilsinizdir konunun üzerinden epey zaman geçmiş ama sormak istedim bende nasipse pazartesi günü almayı planlıyorum montajı kendim mi yapsam diye düşünmüyor değilim ön konsolu daha önce sökmüştüm havalandırma mazgallarından dolayı acaba kendim bağlayabilir miyim bu arada benim araç 2008 model corolla yani ön konsol sizinkinin aynısı ama aracın orjinalinde kamera yok ne dersiniz?
Aynı şekilde bende memnun oldum Onur Bey İnşaallah buraya yolunuz düşerse beklerim...Arkadaşlar ayrıca WIN CE 6.0 işletim sistemine sahip (Nx-215f Navitech gibi) cihazlarda Igo8 dışında diğer navigasyon yazılımlarını denemek/kullanmak için bu konuda herhangi bir işlem yapan var mı acaba.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 16, 2013, 19:29:452012 model corolla elegant 1.4 d-4d aracıma gg dan aldığım navitech nav-215f navigasyon cihazının kendim montajını yaptım. tüm fonksiyonları (tv yayından dolayı karıncalı) çalışıyor. bu konuda herhangi bir sorunuz olursa memnuniyetle yardımcı olurum. beğenilerinize sunulur Onur bey merhaba çok güzel olmüş elinize sağlık umarım üründen şikayetçi değilsinizdir konunun üzerinden epey zaman geçmiş ama sormak istedim bende nasipse pazartesi günü almayı planlıyorum montajı kendim mi yapsam diye düşünmüyor değilim ön konsolu daha önce sökmüştüm havalandırma mazgallarından dolayı acaba kendim bağlayabilir miyim bu arada benim araç 2008 model corolla yani ön konsol sizinkinin aynısı ama aracın orjinalinde kamera yok ne dersiniz? Tabiki kendiniz yapabilirsiniz konsolu söktüyseniz gerisi zaten çok kolay alırsanız takıldığınız yerde seve seve yardımcı olurum.
hah o dediğin ben oluyorum abi kuş alacam da bi danışayım size http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navix-nvx-9628-dhd-toyota-corolla-uyumlu-navigasyonlu-oem-teyp-145806635/detay/bu vatandaş döktürmüş çok iddialı bide şu var http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-toyota-corolla-oem-multimedia-navigasyon-kapinda-ode-156993882/detay/ne diyorsunuz abiler ?Düzenleme : 650 TL olan ilanı taktırdım