0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hort olacak ama yinede burdan devam etmek istedim.Hocam 2010 avensis lpg li.P0420(katalitik konvektör) ile beraber c1201 hatası alıyorum.Aceba c1201 yüzünden mi p0420 alıyorum.Yoksa c1201 yüzünden mi p0420 hatası veriyor.Yani hangi arıza diğerini tetikliyor olabilir.
kalibrasyon yaparken mavi ekran veriyorsa muhtemelen kabloyu tanıtamamışsınız.Bu arada bende elm de var delphi(autocom)de var.Ama c1201 hatasını silemiyorum.P0420 veya p0171 hatası görüp silersiniz elm ile.Bu da arıza lambasını söndürür zaten.Ama bir süre sonra tekrar yakacaktır.
Arızayı sildik direksiyon açı sensörünü manuel kalibre ettik.
C1203 yahu rate sensörü arızasını Konya'da tamir eden bı elektronikci bı arkadaş var size yardımcı olur diye numarasını veriyim 0507 150 1393
Kardesim ne alakası var yazı tura işiyle benim bu hatayı veriyordu gittim adama koltuğun altındaki sensörü soktu arıza varmış içinde taktı arabaya lambalar direk söndü benim başıma gelen olayı yazıyorum sende oradan kalkmış bana laf ediyorsun.benim başıma geldiği için yazdım baskasinda böyle hata çıkarsa yardımı olur