0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yapmasınlar ) Üstünde düşünülecek bir arabaya daha ihtiyacımız yok!!!!
1 - 3 - 6 - 12 ay bakmışsın 10larca yeni model gelmiş oluyor... göz nurlarımızın üstüne
Seçeneğin az olduğu bir yerlerde yaşamak isterdim daha basit bir yaşam
Keşke bio enerjili tek marka tek model olsaydı, ıslansaydık yağmurda, yıldızları seyrederken savrulsaydı saçlarımız, yol gösterseydi flir yerine baykuş, kollestrol diye bir şey olmazdı.
Tekin bey bu yeni IS detroit fuarinda tanilmisti ama Bmw ile iliskisi nedir? Lexusun yeni tasarimlari hep bu sekilde zaten Ls Gs Es ve simdi de Is
Evet detroit fuarında sergilendi ama aynı Corolla Furia gibi concept'ler, son şekillerini almış değiller. BMW ile birebir benzerlik yok mu sizce? özellikle aralarında ortaklık olduğuna göre.
Benzerlik yok mu? Bugün muayeneden geçtim ve hala uçabilecek kadar sağlam gözlerim varmış ). Benim kadar cahil biri bu benzerliği görebiliyor ise araçlar konusunda bu kadar bilgili insanların yüzeyleri sınırlayan çizgilerde ki ve aralarındaki eğiminaçıların BMW ile benzerliğini görmemesine kör bakmak derim.
Belli donemlerde cikan modellere bakarsaniz genelde ayni cizgide olduklarini farkedersiniz.
http://www.autoblog.com/2013/01/25/bmw-toyota-outline-new-tech-joint-venture-new-sports-car/Ayrıca yazının altında basın bültenide mevcut. Bu link fotodaki araçla bmw nin herhangi bir serisinin benzerliğinin kanıtı değil. Sadece okumuşken paylaşmak istedim.
Zaten benzemese şaşarım. Otomobil sektörü çok kısır. Araç tasarlamak sanat değil artık