0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Suprayıda BMW kopyalayacak diye aklımda kalmış ama yanlış hatırlıyorsam doğrulayınız.
yeni Supra ile Z4 sanirim GT86 ile BRZ gibi olacak.
Z4 demeyin
Hayirdir Cenk bey Z4 ile ilgili kotu tecrubeniz mi var? Pesinen gecmis olsun:)
Birde bu ortaklığın en büyük sebebi elektrikli araçların geleceği ve BMW nin İ Concept serisi. Toyota bayağı sağlım adımlar attı ve atacak elektrik konusunda. Bu ortaklık en çok bizlere yarıyacak, TOYOTA üzerinden tabiiki.
Gelecekte "o kocaman Aurise nasıl binmişiz" diyeceksiniz.
Birde bu ortaklığın en büyük sebebi elektrikli araçların geleceği ve BMW nin İ Concept serisi. Toyota bayağı sağlım adımlar attı ve atacak elektrik konusunda. Bu ortaklık en çok bizlere yarıyacak, TOYOTA üzerinden tabiiki. http://www.bmw-i.com.tr/tr_tr/
Bence ozleyecek auirisini.
abi kocaman auris derken ebat olarakmı kastettiniz yoksa motor olarakmı yani ileride daha küçük motorlar ama performans olarak büyük motorlarmı demek istediniz?
Nukleer bir H1 o küçük aurisi nasıl kullanmışız demeyi tercih ederim
Bencede özleyecek..Elbette ebat olarak bahsettim, gelecekte böyle büyük araçlar olmayacak ve doğal olarak motorlarda, dolayısiyle güçler aynı olacak fakat hız değil ama hızlanma performansları artacak.Nasıl nükleer uçak yaptılarsa, küçük nükleer arabada yapabilirler
Elbette ebat olarak bahsettim, gelecekte böyle büyük araçlar olmayacak ve doğal olarak motorlarda, dolayısiyle güçler aynı olacak fakat hız değil ama hızlanma performansları artacak.
ama abi biizm insanımız büyük araç sever sedanalr bile daha çok satarken ebat olarak küçük olarak satılmakda sıkıntı olmazmı bizim pazarımızda...
Büyük araç mı? 1.4 hacimli araç kullanıyorum ve piyasada 2.0 araccıklar var kime göre büyük neye göre büyük ?! Bücür bücür araçlar kullanıyoruz ) auristen 7 serisine kadar hepsi araçcık bunlar ) TX de yaşayınca bozuluyor insan )
CERN i bekliyorum ben ! Yapacaklar güvenim tam. Zaten beceremzlerse hatalarını tartışacak vaktimiz olmayacak ))
evet geçenlerde bir tanesini atlattık değil mi ama bakın hala yazışabiliyoruz (yada öyle zannediyoruz?).Anti maddeli Auris, ama sorun çıkartmaması için cam düğmelerinde aydınlatma yok!? ve birkaç gizli özellik daha...İlla sedan olacaksa Yarisin sedanı var, hatta yeni modeli gerçekten çok şık.