Gönderen Konu: Toyota - BMW ortaklığının ilk meyvası.  (Okunma sayısı 4974 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota - BMW ortaklığının ilk meyvası.
« Yanıtla #40 : Mart 13, 2013, 00:26:57 »
nelere alıştık onada alışıcaz yani abi:)

Aydınlatmasız cam düğmelerine mi?
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 13, 2013, 00:26:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 13, 2013, 00:31:05 »

Ben hiç düğmelere bakmadım bugüne kadar ? Yanı dört tane yan yana duran düğme ne kadar karışık olabilir ki? 

Mesela ayna ayarı ve katlama düğmelerindede aydınlatma yok. Kim eğilip bu düğmeler nerde diye bakıyor ? Yani ilk kullanımda yerini gödükten sonra gerçekten yerlerini arayan var mı?

Kas hafızası ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 13, 2013, 00:33:47 »

arka camların manuel olmasına :) hatta aurisde advancede yan dikizler otomatik kapanıyor kapı kapandımı peder diyor avensisde nasıl olmaz :) 2011de icat edilmemiştir belki dedim varsın olmasın adı toyota yeter bana dedi :) buda bir nevi toıyota fanatikliği oluyor...biladerin 2006 model pejoda vardı hava atıyordu pedere bozuldular peder dedi kii çok elektronik olursa böle elinde kalır işde yoksa toyota koymayı bilmiyormu bunu acelesi yok dedi :) bak adamlar 2013 beklediler aurise koydular dedi sorunsuz kullanır alanlar dedi :) herkes farklı bir pencereden bakıyor tekin abi..bir toyota fanatiği olarakl her halukarda seviyorum...varsın küçük olsun fark etmez...allah sorunsuz kazasız belasız binmek nasip etsin...

Ben hiç düğmelere bakmadım bugüne kadar ? Yanı dört tane yan yana duran düğme ne kadar karışık olabilir ki? 

Mesela ayna ayarı ve katlama düğmelerindede aydınlatma yok. Kim eğilip bu düğmeler nerde diye bakıyor ? Yani ilk kullanımda yerini gödükten sonra gerçekten yerlerini arayan var mı?

Kas hafızası ...

tamamen el yatkınlığı abi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #43 : Mart 13, 2013, 00:39:51 »

Mesela ayna ayarı ve katlama düğmelerindede audınlatma yok. Kim eğilip bu düğmeler nerde diye bakıyor ? Yani ile kullanımda yerini gödükten sonra gerçekten yerlerini arayan var mı?

Kas hafızası ...

Aslında o 4'lünün aydınlatmaları var sadece düşük watt, göz almasın diye sanırım,

Ayna ayar için eski modellerde olmaması normal kabul edilebilir ama ya siz karanlıkta aynalarınızı kapatmak isterseniz ne olacak? sizinkiler yanıyor mu?

Bir ara şöyle bir konu vardı, 4'lü flaşör ışıklımı değil mi diye, bende farkedince herhalde Toyota hiç arıza yapmadığı için, gece o düğmeye ihtiyaç olmadığından ışıklı değil diye kendimce yorumlamıştım ve o gece köründe o düğmeyi söküp aslında ampulünün yandığını anlamıştım...  :-[

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Mart 13, 2013, 00:44:45 »
Aslında o 4'lünün aydınlatmaları var sadece düşük watt, göz almasın diye sanırım,

Ayna ayar için eski modellerde olmaması normal kabul edilebilir ama ya siz karanlıkta aynalarınızı kapatmak isterseniz ne olacak? sizinkiler yanıyor mu?

Bir ara şöyle bir konu vardı, 4'lü flaşör ışıklımı değil mi diye, bende farkedince herhalde Toyota hiç arıza yapmadığı için, gece o düğmeye ihtiyaç olmadığından ışıklı değil diye kendimce yorumlamıştım ve o gece köründe o düğmeyi söküp aslında ampulünün yandığını anlamıştım...  :-[

Yine mesleki bozukluk :)))

Ben aracı aldığım ilk gün aracın içine oturup koltuk ayana ayrımı yapıp düm kumanda yerlerine uzanır ve pratik yaparım. Komik gelebilir ama aslında çok çok önemli bir şey ve tüm arkadaşlara öneririm bu çalışmayı yapmalarını.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #45 : Mart 13, 2013, 00:52:00 »
Yine mesleki bozukluk :)))

Ben aracı aldığım ilk gün aracın içine oturup koltuk ayana ayrımı yapıp düm kumanda yerlerine uzanır ve pratik yaparım. Komik gelebilir ama aslında çok çok önemli bir şey ve tüm arkadaşlara öneririm bu çalışmayı yapmalarını.

Konu dışına çıkıcaz ama gözümde şu canlandı... hani kovboy yaralanır ve iyileşme sürecinde tabancasını hızlı çekme alıştırmaları yapar, böyle bir şey mi?  ondan sonra Antalyadaki o kavşağa 80km/h hızla dönmeye varacak kadar gözükaralık.. :o

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Mart 13, 2013, 01:04:41 »
Konu dışına çıkıcaz ama gözümde şu canlandı... hani kovboy yaralanır ve iyileşme sürecinde tabancasını hızlı çekme alıştırmaları yapar, böyle bir şey mi?  ondan sonra Antalyadaki o kavşağa 80km/h hızla dönmeye varacak kadar gözükaralık.. :o

Kas hafızası gün içinde sıkça kullandığımız birşey ve hata oranı çok düşük bir sistem...

Viraj dönerken bunun bir kısmı bilinçsiz yapılır ama eğer durum için yeterince pratik yapılmışsa. Kafa bulandırmadan ; kaçımız sürekli kullandığımız bir yolda gidecemiz yere vardığımızda nasıl vardığımızı hatırlar ? Akşam akşam ne diyoruz biz?

Konuyla ne alakası var nasıl geldik buraya :))

Sorun enerji depolama ünitelerinde ister  toyota ister CERN  enerji üretimi hakkında büyük adımlar atsın depolama için adım atılmadıkça bir yere varamayacağız. Elektirik gibi bir enerji/yakıt varken gerisi hikaye ama sorun depolamada ! CERN ürettiği enerjiyi depolayamıyor ayni şey Toyota BMW vs..... içinde geçerli.

Elektrik en kolay üretilen enerji/yakıt ve gelecek 100% daimi torq ile hareket eden araçlarda. Tabii BP buna izin verirse ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mart 13, 2013, 02:33:10 »
Sahi, yavw neydi o kuyruklu kanatlı yüzgeçli amerikan otoları

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mart 13, 2013, 02:38:44 »
Bu durumun BMW'le bir alakası olmadığını düşünüyorum çünkü Kadir abininde dediği gibi zaten Lexus bu şekildeydi.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #49 : Mart 13, 2013, 08:45:22 »
Sahi, yavw neydi o kuyruklu kanatlı yüzgeçli amerikan otoları

Kemal bey, hatırlarsınız... kanatlı İmpala  http://www.frmtr.com/motorlu-araclar-genel-konular/1518176-bir-klasik-chevrolet-impala-59-a.html

O tarihlerde her markanın kendine has tasarımları vardı. Yakıt, sadece bitince doldurulan ucuz bir sıvıydı.

Bu durumun BMW'le bir alakası olmadığını düşünüyorum çünkü Kadir abininde dediği gibi zaten Lexus bu şekildeydi.

Şunuda unutmamak gerekir ki, BMW'de uzun bir süredir bu şekilde!