0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçen hafta emniyetten aradılar aracın şoförünü bulmuşlar beni teşhis için çağırdılar ve bu kişi olduğunu söyledim.
Teşhisin sonunda nasıl bir cezai müeyyide uygulanacak merak ediyorum.
3 kişi 5 kişi değil ki bunlar ceza ile çözülsün.Trafikte binlerce haydut var böyle. Binlerce
Bünyamin bey öncelikle geçmiş olsun..... Olayın olduğu yer itibariyle, Kayseri Sivas caddesi, Orduevi sapağının ilerisi sanırım. O nokta aynı zamanda Valilik binasının olduğu yer olup Kayseri'nin göbeği desek yalan olmaz.....Bu şekilde kritik bir noktada çok da geç olmayan bir saatte böyle olayın cereyan etmesi ve yakınlarda polis olmaması da gerçekten işin ilginç tarafı.... Yorumlara ufak yollu göz attım, ordu mensubu bir arkadaşınız olarak, silah falan tavsiye etmediğim gibi en mantıklı işi yaptığınızı belirtmek isterim. Kaçsan ilerde ışıklar var hem yine kaçsan için içini yiyecek, en iyisi kayıtlarla beraber polis üzerinden savcılığa suç duyurusunda bulunmakmış onu da zaten yapmışsınız. Şahsen ben bu gibi durumlar nedeniyle sinirlerime hakim olamayacağımı bildiğim için sivil hayatımda silah taşımam, uzun yolda ise ne olur ne olmaz diye eşimde durur. Bu gibi durumlarda baktın ben dayak yiyorum havaya 2 el ateş et diye de tembihlidir kendisi..... Hatta 2 sene önce İzmir / Aliağa yolunda yola fırlayıp bizi biçmek üzere olan bir LPG tırına ateş etmeye çalıştığım günden beri de tövbeliyim desem yeridir... Hal böyleyken aracınızdaki taktırmış olduğunuz cihazın hakkını vermişsiniz....Neticede kaydettiği görüntüler Akıllı TV 'de yayınlansın diye bu bu cihazı almadınız sanırım...Bu görüntüler sizin adalet önünde elinizi güçlendirecektir. Dava sonucunda hüküm giydikleri zaman olayı bir avukata verin devamında açacağınız tazminat davası ile maddi ve manevi tazminat bile alabilirsiniz... Sırf akıllansınlar diye işin peşini bırakmayın....Uzlaşmak isteyebilirler...Aldanmayın...Bildiğim kadarıyla bu iş için 60 TL vekalet ücreti vereceksiniz başka masrafı yok...En azından cihazın parası çıkmış olur........
bugün mahkemeden posta geldi 8 nisanda mahkeme var olduğunu yazıyor. aynı gün şoförün babası adresimi nereden almış bilmiyorum ama yanında bir kişiyle geldi. oğlunun daha önceden kesinleşmiş cezası varmış. şimdi benden oğlu adına özür diliyor...düşünceleriniz benim için önemli...
Adam olsa zaten akıllanır bir daha böyle bir şeye cesaret edemezdi. Kaldı ki şahısların hal ve hareketleri hiçte öyle masumane değil görüntülerde. Bir selektör için yaptıklarını unutmayın. Babasına gelince onu hiç düşünmeyin, baba yüreği işte, ne yapsın adam, evlat neticede, atsan atılmaz.. Karar tabiki de sizin olmakla birlikte, bugüne kadarki sergilediğiniz tutumunuzu devam ettirmenizi isterim şahsen. Yoksa bu tipler her zaman yaptıklarının yanına kar kalacağını düşünerek eylemlerine devam edecekler. Bugün size, yarın bize, öyle değil mi ?