Gönderen Konu: şehir eşkiyalarının saldırısına uğradım (video)  (Okunma sayısı 7945 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Ynt: şehir eşkiyalarının saldırısına uğradım (video)
« Yanıtla #60 : Mart 23, 2013, 17:47:19 »
çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız umarım bi daha yaşanmaz silah kesinlikle kurusıkıda olsa bulundurmayın haklı yere haksız olursunuz bizim bi arkadaşın üstüne evin önünde üzerine araç sürdüler ikinci sefer çevirdi aracı üzerine süren vatandaşı indirdi olay  jandarmaya intikal etti jandarma onun cezasını sen veremezsin dedi üzerine araç sürülen arkadaşa süren vatandaşta inkar etmedi yaptığını sarhoştum falan ayağına yattı sonuçta bi şey çıkmadı umarım şikayet ettiğiniz kişileri cezalandırırlar arkadaşların dediği gibi biber gazı bulundurmak en iyisi maalesef çok yaşanıyor bu tür olaylar yok yere milletin başını yakıyorlar

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mart 23, 2013, 17:47:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mart 23, 2013, 21:28:32 »
geçen hafta emniyetten aradılar aracın şoförünü bulmuşlar beni teşhis için çağırdılar ve bu kişi olduğunu söyledim.

Abi tekrardan geçmiş olsun umarım hak ettikleri cezayı alırlar .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mart 23, 2013, 22:28:02 »
Teşhisin sonunda nasıl bir cezai müeyyide uygulanacak merak ediyorum.

Adam gibi bir hakime denk gelirse en az 3 ay hapis cezası alırlar. İlk sabıkaları ise paraya çevrilir. Daha önceden de sabıkası, mahkemesi varsa katlamalı olarak hapse girerler. Paraya da çevrilse sabıkası olur ve beş yıl içerisinde işleyeceği suçlarda üzerine eklenerek ceza alır. Ayrıca polis kendisine yapılan resmi şikayeti kapatamaz, muhakkak savcılığa intikal ettirmek zorunda. Ama ara ara sormakta fayda var.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mart 23, 2013, 22:31:36 »
3 kişi 5 kişi değil ki bunlar ceza ile çözülsün.
Trafikte binlerce haydut var böyle.
Binlerce
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mart 23, 2013, 23:12:17 »
Binlerce

3 de olsa 5 de olsa bir yerden başlamak lazım .
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mart 28, 2013, 21:31:50 »
vallah iben sinir oldum burda , inşallah cezalarını çekerler.. Ben böylelerini Polis'e şikayet yerine yakalayıp güzel bi dövmeyi tercih ediyorum !!! !!! !!!
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mart 28, 2013, 22:47:43 »
    Bünyamin bey öncelikle geçmiş olsun.....

Olayın olduğu yer itibariyle, Kayseri Sivas caddesi, Orduevi sapağının ilerisi sanırım. O nokta aynı zamanda Valilik binasının olduğu yer olup Kayseri'nin göbeği desek yalan olmaz.....Bu şekilde kritik bir noktada çok da geç olmayan bir saatte böyle olayın cereyan etmesi ve yakınlarda polis olmaması da gerçekten işin ilginç tarafı....

Yorumlara ufak yollu göz attım, ordu mensubu bir arkadaşınız olarak, silah falan tavsiye etmediğim gibi en mantıklı işi yaptığınızı belirtmek isterim. Kaçsan ilerde ışıklar var hem yine kaçsan için içini yiyecek, en iyisi kayıtlarla beraber polis üzerinden savcılığa suç duyurusunda bulunmakmış onu da zaten yapmışsınız.

Şahsen ben bu gibi durumlar nedeniyle sinirlerime hakim olamayacağımı bildiğim için sivil hayatımda silah taşımam, uzun yolda ise ne olur ne olmaz diye  eşimde durur. Bu gibi durumlarda baktın ben dayak yiyorum havaya 2 el ateş et  diye de tembihlidir kendisi..... :D :D  :D Hatta 2 sene önce İzmir / Aliağa yolunda yola fırlayıp bizi biçmek üzere olan bir LPG tırına ateş etmeye çalıştığım günden beri de tövbeliyim desem yeridir...

Hal böyleyken aracınızdaki taktırmış olduğunuz cihazın hakkını vermişsiniz....Neticede kaydettiği görüntüler  Akıllı TV 'de yayınlansın diye bu bu cihazı almadınız sanırım...Bu görüntüler sizin adalet önünde elinizi güçlendirecektir. Dava sonucunda hüküm giydikleri zaman olayı bir avukata verin devamında açacağınız tazminat davası ile maddi ve manevi tazminat bile alabilirsiniz... Sırf akıllansınlar diye işin peşini bırakmayın....Uzlaşmak isteyebilirler...Aldanmayın...Bildiğim kadarıyla bu iş için  60 TL vekalet ücreti vereceksiniz başka masrafı yok...En azından cihazın parası çıkmış olur........ ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Mart 29, 2013, 11:31:26 »
Geçmiş olsun.Herşey Freud'a dayanıyor malesef..
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Mart 29, 2013, 11:48:55 »
Binlerce
3-5 kişi aldığı ceza medyada duyurulsun diğerlerine  ders olur...çeki düzen verirler kendilerine...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Mart 29, 2013, 12:06:31 »
    Bünyamin bey öncelikle geçmiş olsun.....

Olayın olduğu yer itibariyle, Kayseri Sivas caddesi, Orduevi sapağının ilerisi sanırım. O nokta aynı zamanda Valilik binasının olduğu yer olup Kayseri'nin göbeği desek yalan olmaz.....Bu şekilde kritik bir noktada çok da geç olmayan bir saatte böyle olayın cereyan etmesi ve yakınlarda polis olmaması da gerçekten işin ilginç tarafı....

Yorumlara ufak yollu göz attım, ordu mensubu bir arkadaşınız olarak, silah falan tavsiye etmediğim gibi en mantıklı işi yaptığınızı belirtmek isterim. Kaçsan ilerde ışıklar var hem yine kaçsan için içini yiyecek, en iyisi kayıtlarla beraber polis üzerinden savcılığa suç duyurusunda bulunmakmış onu da zaten yapmışsınız.

Şahsen ben bu gibi durumlar nedeniyle sinirlerime hakim olamayacağımı bildiğim için sivil hayatımda silah taşımam, uzun yolda ise ne olur ne olmaz diye  eşimde durur. Bu gibi durumlarda baktın ben dayak yiyorum havaya 2 el ateş et  diye de tembihlidir kendisi..... :D :D  :D Hatta 2 sene önce İzmir / Aliağa yolunda yola fırlayıp bizi biçmek üzere olan bir LPG tırına ateş etmeye çalıştığım günden beri de tövbeliyim desem yeridir...

Hal böyleyken aracınızdaki taktırmış olduğunuz cihazın hakkını vermişsiniz....Neticede kaydettiği görüntüler  Akıllı TV 'de yayınlansın diye bu bu cihazı almadınız sanırım...Bu görüntüler sizin adalet önünde elinizi güçlendirecektir. Dava sonucunda hüküm giydikleri zaman olayı bir avukata verin devamında açacağınız tazminat davası ile maddi ve manevi tazminat bile alabilirsiniz... Sırf akıllansınlar diye işin peşini bırakmayın....Uzlaşmak isteyebilirler...Aldanmayın...Bildiğim kadarıyla bu iş için  60 TL vekalet ücreti vereceksiniz başka masrafı yok...En azından cihazın parası çıkmış olur........ ;)

İbrahim bey iyi sinirlenmişsiniz, yoksa LPG tırına ateş etmeye çalışmak akıl karı değil; aman dikkat.  Bende  taşıma ruhsatlı silah olmasına karşın sırf bu ve benzeri sebepler yüzünden kesinlikle taşımıyorum.

1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Mart 29, 2013, 12:26:55 »
Bünyamin bey,çok geçmiş olsun,
Ben de Kayseriliyim ve Kayseride yaşıyorum.Memleketimde bu tür bir olayın yaşanmasından dolayı ayrıca üzüntülerimi ifade etmek istiyorum.Ancak bu türden mahlukların varlığı da bir gerçek.
Bu olay sonrası yaptığınız  şikayet ve izlediğiniz yol doğru. Ancak adalet mekanizmasının  yavaş çalışması
ve sistemdeki aksamalar nedeniyle,suçlular daha ilk sorgularından sonra veya ilk duruşmada salıveriliyorlar
ellerini kollarını sallayarak geziyorlar ve hatta sizi tekrar taciz ederek olayların başka boyutlara taşınmasına neden olmaktalar.
Tekrar geçmiş olsun.Allah bu tür şirretlerden tüm insanları korusun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 209000
  • Model Yılı: '04
  • 34 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Mart 29, 2013, 18:51:45 »
bugün mahkemeden posta geldi. 8 nisanda  mahkemenin olduğunu yazıyor. aynı gün şoförün babası adresimi nereden almış bilmiyorum ama yanında bir kişiyle geldi. oğlunun daha önceden kesinleşmiş cezası varmış mahkeme 5 yıllığına ertelemiş. şimdi benden oğlu adına özür diliyor...düşünceleriniz benim için önemli...
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Mart 29, 2013, 19:28:09 »
bugün mahkemeden posta geldi 8 nisanda  mahkeme var olduğunu yazıyor. aynı gün şoförün babası adresimi nereden almış bilmiyorum ama yanında bir kişiyle geldi. oğlunun daha önceden kesinleşmiş cezası varmış. şimdi benden oğlu adına özür diliyor...düşünceleriniz benim için önemli...

Uzlaşmak isteyeceklerini söylemiştim...Adresinizi mahkeme dosyasından almışlardır, buna hakları var savunma yapabilmeleri için verdiğiniz ifadeye bakmışlardır...Fotokopi parası ve 1 dilekçe vererek alabilirler dosyanın 1 suretini...

Bence koskoca adam oğlu için çıkmış ayağıma kadar gelmiş diye düşünüp şikayetinizden sakın vazgeçmeyin....Oğlu babasını düşünmüyor ki neticede....Yarın öbür gün başka birine musallat olacak akıllansın en azından....başkaları sizin kadar da şanslı olamayabilir, sizin elinizde delil var ve hepsinin kuyruğundan tutmuş durumdasınız.....

Para bile teklif edebilirler...Bu artık sizin ve vicdanınızın bir muhasebesi olacak....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Mart 29, 2013, 19:37:42 »
Bünyamin Bey,

Şikayetinizi geri almayı aklınızdan bile geçirmeyin yarın öbür gün kimlere çatacakları belii olmaz bugün bir tekme atar arabaya yarın camı kırıp adamı bile çıkartırlar. Bu gibi olaylarda hakkınızı arayın. Buranın dağbaşı olmadığını ve yasalara uyulması gerektiğini anlasınlar. Siz şikayetinizden vazgeçerseniz polis'in de savcılığında elini kolunu bağlamış olursunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Toyota Club Tr
  • Kilometre: 115000
  • Model Yılı: '08
  • 50 kere teşekkür etti
  • 30 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Mart 29, 2013, 19:50:34 »
Kesinlikle vazgeçmeyin; siz vazgeçersiniz bunlar yine devam edip bir başkasının canını yakar; Adalet yerini bulsun ki adam olmayı öğrensinler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Mart 29, 2013, 19:54:03 »
Abi bana göre de kesinlikle vazgeçme.. Bunlar çocuk değil neticede ve daha önce de sabıkası varmış hani "serseri" diye tabir ettiklerimizden.. cezası var ama hâla bunları yapabildiğine göre yarın bir başkasının canını yakmaması için vazgeçmemen çok iyi olacaktir

bence..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Mart 29, 2013, 21:53:14 »
Abi bence de şikayetten vazgeçme . Zaten şahısın ilk sabıkası değilmiş buradan anlaşılıyor ki bu şahısa özgürlük batıyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Mart 30, 2013, 05:51:07 »
Adam olsa zaten akıllanır bir daha böyle bir şeye cesaret edemezdi. Kaldı ki şahısların hal ve hareketleri hiçte öyle masumane değil görüntülerde. Bir selektör için yaptıklarını unutmayın. Babasına gelince onu hiç düşünmeyin, baba yüreği işte, ne yapsın adam, evlat neticede, atsan atılmaz.. Karar tabiki de sizin olmakla birlikte, bugüne kadarki sergilediğiniz tutumunuzu devam ettirmenizi isterim şahsen. Yoksa bu tipler her zaman yaptıklarının yanına kar kalacağını düşünerek eylemlerine devam edecekler. Bugün size, yarın bize, öyle değil mi ?
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Mart 30, 2013, 07:03:53 »
Adam olsa zaten akıllanır bir daha böyle bir şeye cesaret edemezdi. Kaldı ki şahısların hal ve hareketleri hiçte öyle masumane değil görüntülerde. Bir selektör için yaptıklarını unutmayın. Babasına gelince onu hiç düşünmeyin, baba yüreği işte, ne yapsın adam, evlat neticede, atsan atılmaz.. Karar tabiki de sizin olmakla birlikte, bugüne kadarki sergilediğiniz tutumunuzu devam ettirmenizi isterim şahsen. Yoksa bu tipler her zaman yaptıklarının yanına kar kalacağını düşünerek eylemlerine devam edecekler. Bugün size, yarın bize, öyle değil mi ?

+1905

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Mart 30, 2013, 10:16:30 »
5 yıllık ertelenmniş cezayı sana o hareketleri yapan bebe biliyor..demek ki üstünde caydırıcı bir etkisi olmamış yatmadan akıllanmayacak...kendine merhamet etmeyene sen merhamet etme bence abii..sen şimdi affedeceksin gidip birinin başına bela olacak belki tekrar belki birinin can kaybına sebep olacak..senin haberin olmayacak bu olaydan belki ama bir nebze sebep olmuş olacaksın...bence hiçbir şekilde anlaşma..anlaşmayıncada iş tehdite dönebilir o zamanda dişini göstermek gerekecektir...bence cezasını çeksin...