Gönderen Konu: şehir eşkiyalarının saldırısına uğradım (video)  (Okunma sayısı 8104 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: şehir eşkiyalarının saldırısına uğradım (video)
« Yanıtla #80 : Mart 30, 2013, 12:56:17 »
Adam olsaydı kendi gelip özür bile dilememiş .Verin odunu yansın ceza alsın ki aklı başına gelsin.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Mart 30, 2013, 12:56:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Nisan 07, 2013, 23:09:49 »
bugün mahkemeden posta geldi. 8 nisanda  mahkemenin olduğunu yazıyor. aynı gün şoförün babası adresimi nereden almış bilmiyorum ama yanında bir kişiyle geldi. oğlunun daha önceden kesinleşmiş cezası varmış mahkeme 5 yıllığına ertelemiş. şimdi benden oğlu adına özür diliyor...düşünceleriniz benim için önemli...

Bünyamin bey, daha önce de yazdığım gibi siz doğru olanı yaptınız. Bir arkadaşımızın da yazdığı gibi baba yüreği dayanamamış sizin ayağınıza akdar gelmiş. Ancak size gelmeden önce evladını yetiştirecekti. Siz kalkıp o dengesizi dövemezsiniz ama o babası olarak gereken cezayı verebilirdi. Bence de şilayetinizden vazgeçmeyin. Sizin ciddi olduğunuzu anlayınca bir daha size bulaşmaya cesaret edemeyecektir. Bir iki ers hareket yapsa da bundan sonraki şikayetlerinizde işin sonunun daha kötü olacağını bilecek ve yanaşamayacak. Bu özür dileme hareketleri bütün suçluların ortak davranış biçimi. Sağlam bir ceza alsın aklı başına gelir.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Nisan 08, 2013, 10:25:08 »
Kesinlikle geri almayın şikayetinizi. Buna benzer bir durumda şikayetimi geri almıştım. Şu an almasaydım keşke diyorum. Çünkü bu suçlular aynı olaya devam edeceklerdir. Şikayetinizden vazgeçmeyin diye tavsiye ederim size.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Nisan 08, 2013, 10:52:47 »
ne yaptınız ya da yapacaksınız Bünyamin bey, bugün mahkeme günü?
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Nisan 08, 2013, 10:52:53 »
İşte araç kameralarının faydaları .....Çeksinler cezalarını ....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Nisan 08, 2013, 11:16:37 »
ne yaptınız ya da yapacaksınız Bünyamin bey, bugün mahkeme günü?
avukatı ilgileniyordur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 2900
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Nisan 08, 2013, 12:05:07 »
şikayetinizi sakın geri almayın 5 yılı da eklensin girsin içerde kafasını dinlesin ; şayet şikayetinizi geri alacak olursanız anında havalara girecek ve daha beter sokaklarda dolaşacak ..orada sizin canınıza da brşey olabileceğini unutmayın ...!
2000 toyo 1.3 efi 86 h.p BRC sıralı sistem satıldı

2013 seat ıbıza style yeni aracım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 209000
  • Model Yılı: '04
  • 34 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Nisan 08, 2013, 20:53:45 »
bugün mahkemede arkadaş benden özür diledi. pişman olduğunu söyledi. hakim şikayetçi misin diye sordu. bende değilim dedim. 3 saat duruşmayı  bekledim. dava 1 dakika sürdü. iyi niyet ve temenniler ile ayrıldık.
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Nisan 08, 2013, 21:12:30 »
Çok geçmiş olsun. Araç kamerası olması iyi bir şey.
Olayın üstüne sormak ayıp olacak ama, araç kamerasını nerden aldınız? Nasıl bir şey?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Nisan 08, 2013, 21:16:55 »
bugün mahkemede arkadaş benden özür diledi. pişman olduğunu söyledi. hakim şikayetçi misin diye sordu. bende değilim dedim. 3 saat duruşmayı  bekledim. dava 1 dakika sürdü. iyi niyet ve temenniler ile ayrıldık.

Eşkiya açılımı olmuş bu biraz...Hayırlısı olsun....Karar ve vebal sizin birşey diyemeyiz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Nisan 08, 2013, 21:18:38 »
Gecmis olsun Bunyamin bey.
Çok geçmiş olsun. Araç kamerası olması iyi bir şey.
Olayın üstüne sormak ayıp olacak ama, araç kamerasını nerden aldınız? Nasıl bir şey?

Fiyatlar ozelliklerine gore degisiyor. Gecen hafta bi kac tane inceledim. Fiyatlar kayit suresine ve kayit kalitesine gore degisiyor. ornek olarak 100 dolardan basliyor 350-400 dolara kadar modeller mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 209000
  • Model Yılı: '04
  • 34 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #92 : Nisan 08, 2013, 21:32:52 »
arkadaş, aracımda araç kamerası olduğunu öğrenmiş. iyi akıl etmişsiniz dedi. kamerayı gittigidiyordan 100 tl ye almıştım. araç içi kamera diye sitede  aratırsanız bulabilirsiniz
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #93 : Nisan 08, 2013, 21:53:32 »
Abi konuyu geç gördüm ama öncelikle geçmiş olsun.
Senede 1 veya 2 kez izmir-konya arası gidip-geliyoruz mutlaka bunlardan 1 tane denk geliyor. Biz onlara trafik eşekleri diyoruz  :)

Trafik Eşeği

Acele şeytandandır hadisinin kamusal alandaki görüngüsüne trafik eşeği adı verilir.Efendim bu tipler kendileri için tehlike arz ettikleri gibi toplumun rahatına da balta vurmaktadır.Genelde kullandıkları araçları sizin aracın kıçına kadar dayarlar ve 'rang-rang' sesiyele atmosfere siyah duman bırakırlar.Bir elleri sol pencerenin kenarından aşağı sarkmıştır diğer elleriylede cd çalara ayar vermektedirler.Aracı ise hangi elleriyele kullandıklarına henüz ben şahit olamadım..Hele hele kırmızı ışıkta durduklarında o araca o sesleri neden eziyet olarak yüklediklerine hala anlam verebilmiş değilim zaten ışıkta durmuşsun aracı bağırtmanın alemi nedir ? unutmadan dile getireyim bazılarıda müziği son ayarına kadar açıp kulaktan istifa ediyor hiçbir şey duymuyorsunuz yanındaki arkadaşıyla bağırarak konuşuyor kimse kimsenin ne dediğini anlamıyor anlamasınada gerek yok sanırım neden mi ?

eşeğe giydirsen nakışlı bir çul,
       at olmaz huyunca zırlar demişler.

Bunlarda trafikte zırlayarak ve dahi hırlayarak asfalt vadisinde otlamaya devam ediyorlar.Bu tiplerin en çok rastlandıkları dönem yılda iki kez patlama yapar Ramazan ve Kurban bayramları.Anne ve babaların çocuklarına anahtar teslimi bu bayramlarda zirve yapar .Tabii ki netice olarak kazalar ortaya çıkar.Büyükler lütfen bu eşekliklere müsaade etmeyin .

(Mehmet akbulut un içinizdeki eşeğe çüş deyin kitabından alıntıdır.)   

Abi bu arada niye hepsi aynı şeyleri giymişler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Nisan 09, 2013, 19:57:41 »
arkadaş, aracımda araç kamerası olduğunu öğrenmiş. iyi akıl etmişsiniz dedi. kamerayı gittigidiyordan 100 tl ye almıştım. araç içi kamera diye sitede  aratırsanız bulabilirsiniz
Araç kameranız olmasaydı hakkınızı kimle,nerede ve nasıl arayacaktınız. Size tavsiyeleri de enteresan. Benim bundan anladığım "o kamera olmasaydı .." sonuçta tabiki kararınıza saygı duyuyorum ama madem vazgeçecektiniz neden şikayetçi oldunuz ? Hem bu kadar uğraşmazdınız da.
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #95 : Nisan 09, 2013, 20:58:30 »

Özet olarak yaptığı yanına kâr kaldı. Sizin ise insanlığınız kâr kaldı. Kaybetmediniz tabi ki, hayırlısı olsun diyelim. Umarım bir daha böyle bir olay ile karşı karşıya kalmazsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #96 : Nisan 09, 2013, 21:13:55 »
Araç kameranız olmasaydı hakkınızı kimle,nerede ve nasıl arayacaktınız. Size tavsiyeleri de enteresan. Benim bundan anladığım "o kamera olmasaydı .." sonuçta tabiki kararınıza saygı duyuyorum ama madem vazgeçecektiniz neden şikayetçi oldunuz ? Hem bu kadar uğraşmazdınız da.

Abi dediklerine katılmakla birlikte .
Bünyamin abinin şikayetçi oluşu hakkını her zaman arayan örnek vatandaş olmasını gösterir . Affetmesi de büyüklüğünü gösterir . Ben olsam şikayet ettikten sonra affetmezdim bunu yapacak insanlar nadirdir . Adamın biri bir gece gelecek benim önümü kesecek oda yetmeyecek hiç işim gücüm yokmuş gibi onun yüzünden karakola oradan mahkeme mahkeme gezecem ondan sonrada onu affedecem . Adam yüzünden uğraşmamış olsam belki affetme fikrine olumlu bakabilirim ama beni mağdur edip mahkeme mahkeme dolaştıran adam için elimden geleni ardına koymam .

Bu arada Bünyamin abi tekrardan geçmiş olsun bence de affetmen olmamış ama bu senin büyüklüğünü gösterir . Umarım mağlum şahıs akıllanmıştır ve bir daha başkasına zarar vermez .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • her zaman japon..
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #97 : Nisan 09, 2013, 21:16:50 »
bence şikayetçi olmamanız iyi olmuş.. adam suçlu akıllanması gerek.. ama belasını sizden bulmadı.. eger sizin yüzünüzden 5 yıl yeseydi, içerdeki 5 yıl sizin yüzünüzden oldugunu dusunerek kin beslicekti.. bu sizinde canınızı sıkardı..

sanmayın ki cezasız kalacak.. kılavuzu karga olanın burnu b****n çıkmaz..  eger böyle giderse zaten feneri söndürür..

bazen insanlıktan nefret ediyorum ya.. cok b****n bi dünyadayız.. hele bu tip insanlarla bir arada yaşamak..  |-\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Nisan 09, 2013, 21:45:29 »
bence şikayetçi olmamanız iyi olmuş.. adam suçlu akıllanması gerek.. ama belasını sizden bulmadı.. eger sizin yüzünüzden 5 yıl yeseydi, içerdeki 5 yıl sizin yüzünüzden oldugunu dusunerek kin beslicekti.. bu sizinde canınızı sıkardı..

sanmayın ki cezasız kalacak.. kılavuzu karga olanın burnu b****n çıkmaz..  eger böyle giderse zaten feneri söndürür..

bazen insanlıktan nefret ediyorum ya.. cok b****n bir dünyadayız.. hele bu tip insanlarla bir arada yaşamak..  |-\

kadir abi sana katılıyorum idolümsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Nisan 09, 2013, 22:47:59 »
Fiyatlar ozelliklerine gore degisiyor. Gecen hafta bir kac tane inceledim. Fiyatlar kayit suresine ve kayit kalitesine gore degisiyor. ornek olarak 100 dolardan basliyor 350-400 dolara kadar modeller mevcut.
Peki bilginiz var mı? Ne kadar üre kayıt yapar. örn; 8gb hafıza kartlı bir ürün, sürekli olarak ne kadar süre kayıt yapar.