0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
+1905
bugün mahkemeden posta geldi. 8 nisanda mahkemenin olduğunu yazıyor. aynı gün şoförün babası adresimi nereden almış bilmiyorum ama yanında bir kişiyle geldi. oğlunun daha önceden kesinleşmiş cezası varmış mahkeme 5 yıllığına ertelemiş. şimdi benden oğlu adına özür diliyor...düşünceleriniz benim için önemli...
ne yaptınız ya da yapacaksınız Bünyamin bey, bugün mahkeme günü?
bugün mahkemede arkadaş benden özür diledi. pişman olduğunu söyledi. hakim şikayetçi misin diye sordu. bende değilim dedim. 3 saat duruşmayı bekledim. dava 1 dakika sürdü. iyi niyet ve temenniler ile ayrıldık.
Çok geçmiş olsun. Araç kamerası olması iyi bir şey.Olayın üstüne sormak ayıp olacak ama, araç kamerasını nerden aldınız? Nasıl bir şey?
arkadaş, aracımda araç kamerası olduğunu öğrenmiş. iyi akıl etmişsiniz dedi. kamerayı gittigidiyordan 100 tl ye almıştım. araç içi kamera diye sitede aratırsanız bulabilirsiniz
Araç kameranız olmasaydı hakkınızı kimle,nerede ve nasıl arayacaktınız. Size tavsiyeleri de enteresan. Benim bundan anladığım "o kamera olmasaydı .." sonuçta tabiki kararınıza saygı duyuyorum ama madem vazgeçecektiniz neden şikayetçi oldunuz ? Hem bu kadar uğraşmazdınız da.
bence şikayetçi olmamanız iyi olmuş.. adam suçlu akıllanması gerek.. ama belasını sizden bulmadı.. eger sizin yüzünüzden 5 yıl yeseydi, içerdeki 5 yıl sizin yüzünüzden oldugunu dusunerek kin beslicekti.. bu sizinde canınızı sıkardı.. sanmayın ki cezasız kalacak.. kılavuzu karga olanın burnu b****n çıkmaz.. eger böyle giderse zaten feneri söndürür..bazen insanlıktan nefret ediyorum ya.. cok b****n bir dünyadayız.. hele bu tip insanlarla bir arada yaşamak..
Fiyatlar ozelliklerine gore degisiyor. Gecen hafta bir kac tane inceledim. Fiyatlar kayit suresine ve kayit kalitesine gore degisiyor. ornek olarak 100 dolardan basliyor 350-400 dolara kadar modeller mevcut.