0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
neden arabayla yanından geçip gitmediniz ?
geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. doğru yanından geçip gidebilirdim ama 50 metre ilerde ışıklar vardı ve büyük ihtimalle yine duracaklardı.
Abi büyük geçmiş olsun.Gereksiz adamlar heryerde malesef.Ailem araçtayken böyle birşey başıma gelmişti.Önüme kırıp durdu ben zor durdum baktım eleman bagajı açıp birşeyler arıyor bizimkiler çıkmasın diye kapıları kilitleyip çıkmıştım.Sopa mopa bulamadı da çok sağlam sopayı kırmıştı tır şoförleri elimden aldı bagaj kapağı açık kaçıyordu son gördüğümde.Tabi bulaşmamak en iyisi ama işin içine aile girdimi sonunu kestiremiyorsun bu arada bende mali müşavirim Cemil ŞEN abi
Banada oldu benzer olay ben normal hızda devam ediyorum bir araba (şahindi galiba) solladım.Solladığıma gıcık oldu galiba.Peşime takıldı korna çalıyor arkadan sıkıştırıyor kenara çekildim.Neyse öne geçti Kaşınıyor.Bende durmadım o öne geçti ben kovaladım.Trafikte böyle şeyler çok oluyor.Dikkatli olmak gerek.Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun çok şükür kimselere bir şey olmamış.Ama çok kızıyorum kendime size bu tür durumlarda bende aynı şekilde sizin gibi duruyorum ne yapıyorsun diyerekten ama durmayınca da diyorum ki yine aynı şeyi yapacak bu anüs lerSavcılığa mutlaka olayı yansıtın Emniyette kalmasın olay.
teşekkür ederim.dün gece emniyetteydim .plakayı emniyete verdim. . elimde görüntülerin olması iyi oldu.
Bunyamin bey cok gecmis olsun. Gercekten trafikte kimin ne oldugu belli degil. O yuzden dikkatli olmak lazim. Bu arada arac kamerasi nasil birsey? Siz mi taktiniz? Maliyeti nedir? Ben daha once cama aparatla monteledigim telefonumla yapmak istedim ancak hem titresimler hem de gurultuden dolayi tat vermiyor.
geçen hafta emniyetten aradılar aracın şoförünü bulmuşlar beni teşhis için çağırdılar ve bu kişi olduğunu söyledim.