Gönderen Konu: şehir eşkiyalarının saldırısına uğradım (video)  (Okunma sayısı 7941 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
Ynt: şehir eşkiyalarının saldırısına uğradım (video)
« Yanıtla #40 : Mart 08, 2013, 17:14:26 »
Bünyamin bey hakikaten çok geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız, aslında hiç bulaşmamak daha iyi. Ama madem başınıza geldi tabiki de şikayet edin. Ancak ben fazla bir netice beklemiyorum.(Ülkemiz hukuk sistemi gereği).En azından aracınızın hasarı karşılanır. (Bu arada polis merkezin de hangi suçtan işlem yapıldı o da önemli). Silah olayını kimseye tavsiye etmiyorum. Emin olun varlığı yokluğundan daha kötü. Biber Gazı çok iyi fikir.Zararı yok, cezası yok.
Hande hanım küfür olayı geçici rahatlama sağlıyor, anlık ferahlama psikolojinize de iyi geliyor. Tabiki ağzımıza yakışmıyor ama söylenenin üzerinde çok güzel durmuyor mu?
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 08, 2013, 17:14:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 08, 2013, 17:35:47 »
Ne yazık ki bu tipler yüzünden bir çok insan paniğe kapılarak istemedende olsa kendini koruma amaçlı elini kana bulayabiliyor. Bu devirde herkes haklı yanlışını söylemeyeceksin kimseye ben bunu anladım abi. Geçmiş olsun gençliğede yazıklar olsun :(
Toyocuk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 08, 2013, 18:23:53 »
neden arabayla yanından geçip gitmediniz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 209000
  • Model Yılı: '04
  • 34 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 08, 2013, 18:39:25 »
geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
neden arabayla yanından geçip gitmediniz ?
doğru yanından geçip gidebilirdim ama 50 metre ilerde ışıklar vardı ve büyük ihtimalle yine duracaklardı.
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mart 08, 2013, 18:55:50 »
geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. doğru yanından geçip gidebilirdim ama 50 metre ilerde ışıklar vardı ve büyük ihtimalle yine duracaklardı.

Bünyamin bey şunu demek istedim.
elbet bir tepki göstermek insanın doğası gereği normaldir.
ancak eğer selektör sonrası olayı unutup geçip gitseniz sorun olmazdı diye düşündüm.
diğer arabadakilerin halleri duruşları zaten nasıl bir belaya çattığınızı gösteriyor. yola çıkmalarından belliki hertür belayı yapabilecek durumdalar.
bu olayı düşünmesek bile trafikte çok fazla siniri bozuk insan var. kimin ne türlü olduğunu bilemeyiz. sabır sınırını taşırmadan uyarıda bulunmak mantıklı.

neyseki bırakıp gitmişler. biliyorsunuz ki bu tür yol verme olaylarında insanlar öldü.  peki ne için ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mart 08, 2013, 18:57:04 »
geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. doğru yanından geçip gidebilirdim ama 50 metre ilerde ışıklar vardı ve büyük ihtimalle yine duracaklardı.

Abi ben olsam yinede durmazdım kırmızı ışıklarda da dikkatli bir şekilde geçer arkama bakardım halen takip ediyorsa en yakın karakola sürerdim .

Ama olan olmuş çok şükür size bir şey olmamış . Bu yukarıda yazdıklarım şimdi sakin kafayla düşündüklerim benim başıma böyle bir olay gelse o panikle ne yapardım kimse kestiremez orası da tartışılacak ayrı bir konu . Bundan sonrada aracınızda biber gazı taşımanızı tavsiye ederim böyle yaratıklara birebir geliyor . Hatta bir tanede cebinizde taşımanız yararlı olacaktır bu yaratıkların ne zaman , nereden , nasıl ve ne şekilde çıkacağı belli olmaz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mart 08, 2013, 19:14:22 »
çok geçmiş olsun böyle insanlar var tabiki.Eniştem ile benim başıma gelmişti böyle olay yolda giderken sollamaya çıkıp karşıdan araba gelince önüme kırmıştı sellektör falan derken aynı bu olay gibi kırdı direksiyonu 2 kişi indiler aşağıya bizde gayet sakin indik işin içine silah girince adamlar yalvar yakar arabaya kaçışları vardı bir görseniz tabi silah benim değildi:)))
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mart 08, 2013, 19:26:41 »
Banada oldu benzer olay ben normal hızda devam ediyorum bir araba (şahindi galiba) solladım.Solladığıma gıcık oldu galiba.Peşime takıldı korna çalıyor arkadan sıkıştırıyor kenara çekildim.Neyse öne geçti Kaşınıyor.Bende durmadım o öne geçti ben kovaladım.Trafikte böyle şeyler çok oluyor.Dikkatli olmak gerek.Geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mart 08, 2013, 21:09:10 »
Yanımda her zaman biber gazı taşırım bence sizde alın aracınıza bi tane koyun.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mart 08, 2013, 21:41:40 »
Abi büyük geçmiş olsun.Gereksiz adamlar heryerde malesef.
Ailem araçtayken böyle birşey başıma gelmişti.Önüme kırıp durdu ben zor durdum baktım eleman bagajı açıp birşeyler arıyor bizimkiler çıkmasın diye kapıları kilitleyip çıkmıştım.Sopa mopa bulamadı da çok sağlam sopayı kırmıştı tır şoförleri elimden aldı bagaj kapağı açık kaçıyordu son gördüğümde.Tabi bulaşmamak en iyisi ama işin içine aile girdimi sonunu kestiremiyorsun bu arada bende mali müşavirim Cemil ŞEN abi :)

Bugun 155 arayip Cevahirin önündeki cam silen yan kesicileri toplattım ! 155 arayın ve genelde çok hızlı tepki veriyorlar. Birde sizinle ilgilenmeyen ekip var ise etrafta hemen plakasını alıp 155 e şikayet edin. Olay yerindiki polis otosu varken adamlar sen istemeden camı ssiliyor para vermeyincede küfür edip cama vuruyorlar. Arkamdaki abayn şöförü taciz edildiğini görünce tepem attı. 155 aradım cevap veren personele olayı anlattım MOBESA dan kontrol edin ekipleriniz sadece sotede yatıyor olayları izliyor dedim telefonu kapadım 30 saniye gedç ortalık karıştı sotede yatan arkadaşlar araçlarını çalıştırıp hareket etmeye başladı ... Uzun lafın kısası ne sopaya ne başka şeye bakın  karşınızdilerde silahmı var ne var bilmiyorunuz. Erkeklik karşınızda adam barsa yapılır ama bunlar it sürüsü uzak durun derim. Bırın emniyet görevini yapsın ama yok yapmıyorlarsalın plakalarını onlarıda şikayet edin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mart 08, 2013, 23:32:38 »
Arkadaşlar silah iyi bir arkadaş olduğu kadar iyi de düşmandır. Silah insanda yapay ve aşırı bir güven yaratır. Silahla istenmeyen bir olay yaşayabildiğiniz gibi ruhsatsız silah bulundurmanız da ayrı bir suçtur. Bir de artık herkesta silah var. Silahı çektiyseniz ateşleyeceksiniz. Ateşlemezseniz size düşman olur. O yüzden en iyisi biber gazı bulundurmak. Ayrıca bu magandaları polise bildirmekle iyi etmişsiniz. Merak etmeyin adalet geç de işlese bu gibi konularda adamları bulup cezayı keserler. Geçmiş olsun.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah kazadan beladan cümlemizi korusun.
    • Kişisel Bloğum
  • 8 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mart 09, 2013, 02:21:25 »
Bunyamin bey cok gecmis olsun. Gercekten trafikte kimin ne oldugu belli degil. O yuzden dikkatli olmak lazim. Bu arada arac kamerasi nasil birsey? Siz mi taktiniz? Maliyeti nedir? Ben daha once cama aparatla monteledigim telefonumla yapmak istedim ancak hem titresimler hem de gurultuden dolayi tat vermiyor.
Auris 1.4 D-4D Comfort Plus
Peugeot 206+ 1.4 Sportium - Satıldı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Mart 09, 2013, 02:27:12 »
Banada oldu benzer olay ben normal hızda devam ediyorum bir araba (şahindi galiba) solladım.Solladığıma gıcık oldu galiba.Peşime takıldı korna çalıyor arkadan sıkıştırıyor kenara çekildim.Neyse öne geçti Kaşınıyor.Bende durmadım o öne geçti ben kovaladım.Trafikte böyle şeyler çok oluyor.Dikkatli olmak gerek.Geçmiş olsun.

Sinirlerimize ve hareketlerimize hakim olmak çok önemli gerçekten, bir gün Murat Canla Akmerkezin önündeki ışıklarda kırmızıda beklerken bir tane motorsikletli arkadaş geldi aynaya çarptı illa iki aracın arasına girecek benim tabi nevrim döndü camı açtım çılgın vaziyette motorcuyu azarlamaya başladım. En son MC abi özür diledi dedi aa tamam o zaman dedim :D Halbuki beklese ışığı kimselerin siniri bozulmayacak.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Mart 09, 2013, 03:26:39 »
Çok geçmiş olsun çok şükür kimselere bir şey olmamış.
Ama çok kızıyorum kendime size bu tür durumlarda bende aynı şekilde sizin gibi duruyorum ne yapıyorsun diyerekten ama durmayınca da diyorum ki yine aynı şeyi yapacak bu anüs ler

Savcılığa mutlaka olayı yansıtın Emniyette kalmasın olay.

düzelttim mesajı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Mart 09, 2013, 09:20:40 »
teşekkür ederim.
dün gece emniyetteydim .plakayı emniyete verdim. . elimde görüntülerin olması iyi oldu.
Bünyamin bey çok geçmiş olsun aslında bunların hakkı kötek de siz en iyisini yapmışsınız ben dayanamaz inerdim arabadan  :alkis:
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Mart 09, 2013, 10:46:05 »
Bunyamin bey cok gecmis olsun. Gercekten trafikte kimin ne oldugu belli degil. O yuzden dikkatli olmak lazim. Bu arada arac kamerasi nasil birsey? Siz mi taktiniz? Maliyeti nedir? Ben daha once cama aparatla monteledigim telefonumla yapmak istedim ancak hem titresimler hem de gurultuden dolayi tat vermiyor.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=44394.msg605992#msg605992
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Mart 23, 2013, 00:27:24 »
geçen hafta emniyetten aradılar aracın şoförünü bulmuşlar beni teşhis için çağırdılar ve bu kişi olduğunu söyledim.
2004 VERSO ELEGANT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Mart 23, 2013, 00:33:14 »
geçmiş olsun, neyse ki size birşey olmamış...
bu tip insanlara saygılı davranmak lazım, ne de olsa dünyanın en eski mesleğini icraa eden kişilerin evlatları...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mart 23, 2013, 00:49:30 »
geçen hafta emniyetten aradılar aracın şoförünü bulmuşlar beni teşhis için çağırdılar ve bu kişi olduğunu söyledim.

Teşhisin sonunda nasıl bir cezai müeyyide uygulanacak merak ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '12
  • 2 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Mart 23, 2013, 02:04:18 »
çok geçmiş olsun allah korumuş sizi böyle magandaları sallandırmak lazım taksimde ama neyse allahtan aracınızda arkadaşlarınız yoktu bir anlık sinirle dışarı çıkıp olayı daha korkunç durumlara götürebilirdi...