0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kesinlikle tepkini göstermek lazım kardeşim...yoksa bu tipler bugun sana yapar yarın başlkasına yaparlar zaten tek başına yapamazlar böle 3 kişi inerler arabadan...direk savcılık affetmeyecen cezanını çekecekler bu tipler...heralde anaları bunları efendi insanlara tepki olsun diye doğurmuş
Hahahaha evet abi. Düdük çaldım çünkü offside posizyonundaydı adam Düdük adama düdük çalınır dedilerdi
Abi İstanbulda 1 km yol alsan en az 3 tane böyle arkadaş çıkar eve gidene kadar mahvolursun.
Allahtan küfür bilmiyorum........
allahtan istanbuylda yaşamıyorum başım beladan kurtulmaz benim öğrenmekde fayda var böyle durumlarda çok lazım oluyor...
Çok geçmiş olsun. Kötüyle kötü olmayacaksın ama insanı zorluyorlar. Aynı şekilde benzer bir olay başıma gelmişti. Ben de durmadım. Yetişemedi bana. Fakat sırf bu yüzden silah almayı ciddi ciddi düşünüyorum.
Osman bey bence yanlış yaparsınız . Onun yerine bir tane biber gazı alıp kapı cebine katın .
torpido da silah bulundurmakta fayda var
Mahmut kardeşim haklısın. İnsan sinir oluyor bu tip canlılara. Tahammül sınırlarını zorluyorlar.
Bunu ben de düşündüm fakat karşında ki de bulunduruyorsa ve öfke kontrolü sen den daha bozuksa yanarsın....
Bakın bir olayda şu şekilde gelişmiş,Bizim bir arkadaş(malimüşavir)Neden mesleğini yazdınız diyorsanız,ne kavga ne gürültü sakin bir adam..Trafike başına gelen bir olaydan sonra,kuru sıkı bir silah alıyor...Koyuyor torpidoya..Neyse gel zaman git zaman,yine trafikte birine denk geliyor..Adam (diyorum ama maganda işte)arkadaşı sollayıp önüne geçip duruyor..Bizimkide tabi silah var diye biraz rahat ama biraz ..Neyse silahı çekiyor,adamın korkup kaçacağını düşünürken bizim otoban magandamız''vay sen bana makinemi çekiyonlan''diyip bagajdan aldıgı sopa ile arkadaşı bir güzel silkeliyor ..Kıssadan hisseye,kullanamıycan silahı yanında taşımıycan..Bence en mantıklısı gazlamak yada araçtan inmemek..Ha ben bunu yaparmıyım?şu gururum varya ayaklarımın altına azıp ezesim gelen..Onun yüzünden yapamam..Ama muhasebeci arkadaşım yapabilirdi..Çünki o kavgadan uzak duran biri..Bence en kötü arkadaşın dediği gibi,sprey..Oda spreyi değil tabi