0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi günler ufuk bey daha önce tanışma fırsatım olmuştu. sizinle özelden mesaj attım ama sıkıntı var sanırım cevap gelmedi d4d mmt aracımın şanzıman yağını değiştirmek istiyorum maliyet ne olur Acaba görüşmek üzereSent from my iPhone using Tapatalk
Ufuk bey merhaba. 2004 avensis 1.6wwt için arka salincak ve burçları var mi?
Ufuk bey 1995 ae101 xei aracın sağ ve sol aks takımı fiyatlarını öğrenebilirmiyim hayırlı akşamlar
merhaba kolay gelsin parça fiyatı sorabilirmiyim
Özel mesaj gönderdim Mustafa bey.
Cevap için çok teşekkürler Ufuk bey ustamın koyduğu teşhis akslarda boşluk olduğu yönünde bu sorunu sadece aks kafalarını değiştirsek sorun çözülürmü ?
Ufuk Beye buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Adana da yaşıyorum, yeğenimin sünneti için İstanbul'a gelince hem corollamın hem de bir abimizin yarisinin bakım parçalarını Ufuk beyden temin ettim. Gayet yardımsever ve sıcakkanlı karşıladı ve önerilerde bulundu. Tekrar görüşmek dileğiyle
Merhaba Ufuk Bey, sanırım benim özel mesajım da gelmedi. Aracım 20.000 km 2015 1.33 Corolla. Hava ve polen filtresi ihtiyacım var.E2003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Corollanın güncel E160 Kasa modeli için1,6 benzinli(lpg) MDS için10.000km de değişecek tüm standart parçalar (filtreler v.b.)ve uygun motor yağı fiyatlarını alabilirmiyim? (izmir)
merhabalar ufuk bey daha önce tanışma fırsatımız olmuştu yerinizde , aldığım ürünlerden memnun kaldım, tekrardan almak istiyorum bu kez uzak olduğum için kargoyla alabilirim. 2011 model corolla d4d aracım için hava , polen ve mazot filitresi ihtiyacım var. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hayırlı olsunnnnTapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi