0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyatı nedir acaba ?
Yan kapı cam çıtaları (sıyırıcı fitil) mı gerekli size?
Evet.Linkteki krom parçadan arıyorum fakat bu internette satılanlar ne kadar kalitelidir bilemiyorum.http://www.titizkromaksesuar.com/tr/krom-aksesuar/toyota/corolla/toyota-corolla-2013-2014-krom-cam-citasi-4-parca-paslanmaz-celik.html
Tahminimce bu linkteki sadece yapıştırma. Ama orjinali bundan biraz daha pahalıysa bile bence orjinali daha daha iyi olur
Evet Kaan, gördüğün üzere "biraz" daha pahalı
Bahsettiğiniz parçaların adı "sıyırıcı fitil" şeklinde geçmektedir, internette satılan ürünlerin kalitesi hakkında yorum yapamam ancak orijinal takımı 650TL Evet Kaan, gördüğün üzere "biraz" daha pahalı
Ufuk bey merhaba, 2010 corolla comfort benzinli tam otomatik aracım için (makyajsız kasa) nibk balata alacağım, sadece ön balatalar fiyat nedir acaba? Teşekkür ederim.
Ufuk bey merhaba 2012 auris dizel aracımda motor arıza ışığı yandı dün bugün servise götürdüm turbo arızası dediler 2900 tl den 2500e düştüler işçilikle beraber arabada serviste Kaldı böyke kullanma dediler fiyat nasıl sizce bide araba bu şekikde kullanılmazmı parça gelene kadarSM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ufuk bey kolay gelsin. ben yeni 2007 dizel corolla aldım. aracın cam sıyırıcı fitilleri güneşten erimiş durumda, servisten fiyat aldım. inanılmazdı . acaba yardımcı olurmusunuz.
ufuk bey aynen öyle, topladığınız zaman baskı balata fiyatına nerdeyse eşit çıkıyor.
Ufuk bey merhaba,2012 dizel düz vites Aurisim yaklaşık 120.000 km de,ve son zamanlarda yağ fazlalaştırmaya başladı. Araştırdığım kadar ile olay DPF tıkanmasına benziyor ve sanırım yağa mazot karıştırıyor.Ve neredeyese 10.000 km 3 defa yağ değiştirdim. Aracımı incelmeniz için işyerinizi ziyaret etmek isterdim ancak Bursa'dan kalkıp gelmek biraz zor olacak. DPF temizlemeye geçtiğinde eğer doğru biliyorsam benim aracımın gösterge panelinde yanan herhangi bir uyarı ışığı yok (bugüne kadar hiç rastlamadım), sadece rolantide çalışma 850'den 1000 devirlere çıkıyor veya hareket halindeysem anlık yakıt çok fazla artıyor. Eğer bu olay DPF temizleme aşaması ise benim aracım neredeyse her 100-150 km de bir bunu yapıyor. Genelde bu sırada aracımı stop etmiyorum. Konuyu en net açıklayabilecek arkadaşalrdan birisi olarak yardımcı olur ve beni aydınlatırsanız memnun olurum. Araç bilgileri gerekli olacaksa sizde kaydım mevcut. Kargo ile sizden siparişlerim oluyor.