0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk beyÖncelikle ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.Motor yağını yetkili serviste degistiriyorum. Bu sorun başlayana kadar düşük devirli kullandım (1500-2500) arası. Aracın ilk sahibiyim ve bugüne kadar herhangi yazılım güncellemesi yapılmadı (yapılsa servis bilgi verirdi diye düşünüyorum). Bakımlarımı başka alternatif olmadığından Bursadaki yetkili servislerin birtaneside yatırıyorum. Bir tek hava ve polen filtrelerini sizden temin edip kendim degistiriyorum. Şu an itibariyle devirli kullanmam DPF temizliği aralığını uzatirmi, sorun devam ederse ne yapmalıyım. İlerleyen zamanlarda Bursada şube açmanız dilegiyle...
Rica ederim,Alış veriş yapılan ürünleri incelediğimde fark ettim, durumunuzu. Bursa için çok seçenek yok ne yazık ki.Bence öncelikle @MEHMET AKIN (32918) bey'in de bahsettiği gibi 50km civarı devirli kullanmayı deneyin, sonrasında sorununuz çözülmez ise servisiniz ile konuyu paylaşın ve yazılım güncellemesi talep edin, yine sorununuz çözülmez ise Techstream ile aktif DPF Re-jenerasyonu talep edin.
Ufuk bey merhaba 2012 auris dizel aracımda motor arıza ışığı yandı dün bugün servise götürdüm turbo arızası dediler 2900 tl den 2500e düştüler işçilikle beraber arabada serviste Kaldı böyke kullanma dediler fiyat nasıl sizce bide araba bu şekikde kullanılmazmı parça gelene kadarSM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ufuk bey merhaba avensis98 model aracım için sağ aks problemi yasıyorum aracım 40ila 50 km arasında büyük bir sarsıntıyla sarsılıyor daha sonra yani 60tan sonra bayaga sarsıntı eksiliyor 1 ..2 kişiye gösterdim sag aks yapar diyorlar asıl problem sağ aks bulamıyorum ne çıkma nede sıfır bulamadım siz daha iyi bilirsiniz ama sağ aks iç kafa ve mil tek parça bunu bulmam mümkün mü acaba ilginize teşekkürler
Ufuk abi merhaba2006 1.4 d4d terra HB manuel aracım 4üncü vitesten 3üncü vitese geçmiyor veya çok zor geçiyor, ilk önce 2 sonra 3 yapınca geçiyor sanırım senkromeçleri arızalandı ya da ne bileyim komple vites grubu bozuldu. Artık bunun adı nedir bilmiyorum şanzıman mıdır,vites kutusu mudur, debriyaj seti midir neyse orijinal veya çıkma yan sanayi fiyatı nedir? hangi marka önerirsiniz?saygılar
selam iyi geceler ufuk bey 1998 model avensis 2000 motor araç sahibiyim sizden yardımcı olmanızı istediyim konu polen filitresi sanayi ye bir kaç yere götürdüm nerede oldugunu bulamadılar acaba bu konuda yardımcı olurmusunuz plen filitremi değiştirmek istiyorum ilginize sonsuz teşekkürler
Ufuk Bey kardeşim Merhaba,Forumdaki tüm kullanıcı arkadaşlara olan paylaşımcı ve yardımı esirgemeyen tavrınızdan cesaretle size yazıyorum.Üç yıllık Toyota kullanıcısıyım. 2005 model Rav4'ümü 3 yıl kullandıktan sonra 15 gün önce aracımı yenilemek/gençleştirmek amacıyla 2011 model bir Rav4 aldım. Hamdolsun çok beğendiğim, aşık olduğum bir kasa diyebilirim. Bursa'da bir doktordan satın aldım. Araç 46bin'de ve tamamen orijinal, hiç kazası vuruğu çiziği yok.O yüzden sırıf bir araç gibi üzerine titriyorum Son bakımı geçen sene temmuz ayında yapılmış, ocak ayında da muayeneye sokulmuş bir araç. O yüzden sıfır almış gibi davranmak istiyorum. Bu sebepten de iyice bir bakıma sokmak istiyorum aracımı. Daha önceki aracımdan da; çok usta dolaştım bir türlü beni tatmin eden, toyotacı diye gittiklerim bile "hah bu işte iyi bir toyotacı, hatta rav4'cü diyebileceğim birine rastlayamadım" Belki de çok şey istiyorum bilemiyorum O yüzden size bir uğramak, hem tanışmak, fikirlerinizden istifade etmek hem de servis de uygunsa aracımı bakıma sokmak istiyorum. Hangi gününüz müsaitse o gün de gelebilirim.Bu arada bir husustan daha bahsetmek istiyorum. Önceki aracın 2005 model Rav4 çok atak bir arabaydı, gaza bastığım gibi kendini atan bir arabaydı. Bu yeni aracım ise öncekine göre biraz ağır geldi bana. Acaba aradaki 300-350 kg.'lık farkın da bunda etkisi var mıdır? Hızlanması da daha ağır. Önceki aracım tıpkı bir binek gibiydi, aralardan kaçan, ani hareketlere çabuk tepk veren bir suvdu. Fakat yeni aracımla bu tür hareketleri daha zor yapacakmışım gibi geliyor. Yani biraz handal mı ne? Ben eski aracımı yenilemek düşüncesindeydim ama bazen hata mı yaptım acaba diye düşünüyorum. Beni aydınlatır ve rahatlatırsanız çok sevineceğim.Kusura bakmayın biraz uzattım. Cevabınızı bekler, görüşmek dileğiyle iyi geceler dilerim.Selamlar, saygılar.
Ufuk Ustam Merhaba.Konya da tavsiye edeceğiniz özel servis varmıdır?
Ufuk bey çok teşekkür ederim ilginiz için.Öyleyse servis de müsaitse çarşamba günü gelmek isterim.Ulaşımla ilgili bilgiler sitenizde var sanırım. Gerçi servis ve parça kısmınız ayrı ayrı yerlerde sanırım.Bir de gelmeden önce iletişim için size ulaşabileceğim telefon sitedeki telefonunuz mudur?
Ufuk Bey selamlar,Size 2 defa özelden mesaj gönderdim ancak ulaşamadım. Aracımın 50000 bakımı için İstanbul'da servis arıyorum, güvenilir ve uygun bi yer bulamadım. Eğer mümkünse size yaptırmak isterim. Aracım 2012 Yaris 1.33 Multidrive S, 48000 km.Sent from my iPhone using Tapatalk
Ufuk Bey, çarşamba sabahı 9 için servisnizden randevu aldım. Geldiğimde sizinle de görüşmek isterim. Orada oluyorsunuz değil mi? Görüşmek üzere...
Merhaba Ertuğrul bey,Muhtemelen ileti sayınızdan ötürü özel mesaj gönderemiyorsunuz, zira bana ulaşan bir özel mesajınız yok.Tabi ki mümkün www.temtoyota.istanbul web adresimizin iletişim bölümünden Servis kısmımızın bilgilerine ulaşarak randevu alabilirsiniz.
Çok teşekkürler. Ayrıca danışmak istediğim de bir konu var, aracım durduğu zaman değişik bi koku alıyorum. Aracımı aldığımdan beri devam ediyor. Şanzıman yağı veya motor yağıyla ilgili olabilir mi? Yoksa sadece frenlerden mi geliyordur? Eğer şanzıman ve motor ihtimali varsa 50000'i beklemeden uğrayabilirim yanınıza.Sent from my iPhone using Tapatalk