0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bey tlfndn internet sitenize giremiyorum, sürekli oyun sayfasi (reklam) aciliyor. Kapatilmiyor.
Ufuk Bey, 50000 bakımını sizde yaptırmıştım. 60000 bakımı kapıya dayandı. Acaba 60000 bakımı için fiyat alabilir miyim? Nelerin değişmesi, kontrol edilmesi gerekiyor vs. paylaşmanız mümkün mü?İyi günler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ufuk hocam kargoyu dün akşam Maceralı bir şekilde de olsa teslim aldım.Filtrelerin yanında yolladığın hediyeler için ayrıca teşekkür ederim.(Bu aralar Tükenmez Kalem ihtiyacım vardı cidden)toyotaburada.com stickerı gerçekten çok hoş olmuş bu arada
Siteye girilmiyor. Virus var reklami cikiyor
Gerekli kontrolleri gerçekleştirdik, herhangi bir güvenlik riski söz konusu değil, domain'de yönlendirme olduğu için güvenlik yazılımınız uyarı veriyor olabilir.
Sizin için, mobilden 2 farklı tarayıcıyla denedim genelde boş sayfa açılıyor, bir kez reklam açıldı. Pc den denedim sorun yoktu.
Merhabalar Ufuk Bey. Siteye giremediğim icin çözümü buradan yazmakta buldum. 2013 model 1.6 Toyota Auris Active Skypack Multidrive S şanzıman aracımın 60.000 bakımı geldi. 60.000 bakımında neler değişiyor. Ne kadara mal oluyor. Parça siparişini nasıl yapabilirim. Bilgilendirirseniz sevinirim.
merhaba ben hatayda yaşıyorum. 2003 corolla hb otomatik lpg li aracım var. subaplarının değişimi gerek diye söyledi ustam. fiyat alabilir miyim. bi de http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=57700.0 teybin yanındaki havalandırma ızgarasındaki yatay çubuklarının hepsi döküldü. çok çirkin bir manzara oluyor. yardımcı olabilir misiniz.
bi de http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=57700.0 teybin yanındaki havalandırma ızgarasındaki yatay çubuklarının hepsi döküldü. çok çirkin bir manzara oluyor. yardımcı olabilir misiniz.
teşekkür ederim ilginize. yapılan testler sonucu subablarda bir sıkıntı yokmuş. maf sensörü temizlendi. sorun giderildi. eksik olan parçaları bundan sonra sizden alırım. havalandırma ızgarası var mı elinizde
Size özel mesaj gönderdim, cevabınızı bekliyorum.