0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk Bey aracıma 70 bin bakimi yaptırmak istiyorum.Rica etsem ozelden nelerin degisecegiyle ilgili bilgilendirmeyi bana da yaparmisiniz?Bir de castrol 5w 40 yağ var midir sizde?
Mailinizi cevaplıyorum Mehmet bey.
ufuk merhaba , aracı nerdeyse 100.000 yaptım bana bakımda neler lazım fiyatlarıyla dönüş yaparmısın
ufuk bey bizim de bir parça siparişimiz vardı geri dönüş bekliyorum sizden
Merhaba Zeki bey,2006 Toyota 1.6 sol Corolla sedan aracınızın;Sağ tavan oluk çıtası: 113TLSiparişiniz için; Banka bilgilerimizi özel mesaj ile gönderebilirim EFT yapabilirsiniz yada telefonda hiçbir bilginiz kaydedilmeden kredi kartı ile tek çekim şeklinde ödeme yapabilirsiniz, ancak öncesinde cari hesap açılışı için aşağıdaki bilgilerinize ihtiyacımız olacak,Ad SoyadAdresTelefonT.C Kimlik NoKargo;Sürat Kargo ile ücretsiz, diğer kargo firmalarından birini talep etmeniz halinde karşı ödemeli gönderilir.Saygılar.
Zeki bey, mesajinizi cevaplamistim ancak cevap yazmadiniz?
ufuk bey arkadaşım adına teşekkür ederim siparişi eline ulaşmış.
ufuk bey ben bu sitenizden bir şey anlamadım.hiçbir parça ve fiyat yok.yada benmi beceremedim anlamadım.
merhaba ufuk bey 97 1,6 xei için buji kablosu varmı
2011 corolla için orijinal bujiler ne kadar acaba? Elinizde var mı?
Bildiğim kadarıyla siteyi malesef tam olarak oturtamadılar hocam Buradan Ufuk Beye sorunca sağolsun cevap veriyor fiyatlar konusunda