0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bey, Avensis için (kendi aracım) kapı koruma çıtası/bandı ile paçalık tabir edilen parçalardan taktırmak istiyorum. Fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz ?
Ufuk bey sakıncası yoksa parça fiyatlarını burada yazsanız olur mu? Böylece parçalar hakkında da fikrimiz olmuş olur...
Özel mesaj ile cevapladım Gökhan bey.
Aracınız siyah olduğu için ürün size siyah geldiğinde direkt takabilirsiniz bence, sırıtmaz diye düşünüyorum
Tereddütlerimden biri o , diğeri de astar ve boya olmazsa üründe bozulma olur mu ?
Ufuk Bey merhaba,2009 1.4 d4d Corolla için kabin ve hava filtresi fiyatı verirmisiniz? Yeriniz adresiniz neresi ve hangi kargo ile gönderiyorsunuz bildirirseniz ona göre alayım.
Arabayı alalı 1 yıl olmadan 2.nakıma gireceğim 120 000 bakımı ağır bakım mıdır?Neler değişir?
Ufuk Bey arka silecek jestiniz için teşekkür ederim. Diğer sileceği göndermeni ister misiniz?
Peki ufuk bey servisten talep etsem verirler mi acaba bakım geçmişini. Şimdiye kadar hep servise girmiş araba sadece ben özele götürdüm. Bakım parçalarını sizden almayı düşünüyorum.
Hayırlı olsun
Ufuk bey bana 120 bin bakım için motor yağı filtreleri,arka ve ön difransiyel yağları ,transfer yağı vb...orjinal ve alternatif olanları ,artık ne gerekiyorsa siz daha iyi bilirsiniz özelden atın mümkünse.Marka ve miktar da belirtin..
Yeni konu açmak istemedim Ufuk bey belki de başka bir arkadaş yardım edebilir.Toyota Yaris 1.3 2007 model, V kayış gergi alt avare nin parça kodu nedir?