Merhaba,
1997 Carina Radyatör nereden bulabilirim? Yada bunlara uyumlu farklı modeller varmıdır?
Gec cevap icin kusura bakmayin, ozelden cevapladim Faruk bey.
2004 Toyota coralla Sol 1,6 VVTi
* Arka Fren Hortumları (orijinal)
* Arka silecek,
* Silecek kol kapağı
Bu parçaları sizden temin edebilirmiyiz...
hocam bir şey soracağım bakımlarda hava filtresi takıyorlar fiyatı 15 tl falan diye hatırlıyorum.
orijinal hava filtresi ne markadır fiyatı nedir?
teşekkürler
Talat bey filtre polen mi hava mı? Hava filtresi bu kadar ucuz olamaz bence
2004 Toyota coralla Sol 1,6 VVTi
* Arka Fren Hortumları (orijinal)
* Arka silecek,
* Silecek kol kapağı
Bu parçaları sizden temin edebilirmiyiz...
Tabi ki temin edebilirsiniz, hem daha uygun fiyata hem de ucretsiz kargoyla.
hocam bir şey soracağım bakımlarda hava filtresi takıyorlar fiyatı 15 tl falan diye hatırlıyorum.
orijinal hava filtresi ne markadır fiyatı nedir?
teşekkürler
Hocam kim ne takiyor kaca takiyor bilmiyorum ama bizde 15 liralik bir hava filtresi yok maalesef

Toyota kutulu hava filtrelerinin icerisinden %99 Denso marka cikar (1.6 D4-D Haric) ama Denso yazar "Denso Type" yazan sahtelerine dikkat edin.
Talat bey filtre polen mi hava mı? Hava filtresi bu kadar ucuz olamaz bence
hava filtresi diye hatırlıyorum bir ara faturaya bakayım
Tabi ki temin edebilirsiniz, hem daha uygun fiyata hem de ucretsiz kargoyla.Hocam kim ne takiyor kaca takiyor bilmiyorum ama bizde 15 liralik bir hava filtresi yok maalesef 
Toyota kutulu hava filtrelerinin icerisinden %99 Denso marka cikar (1.6 D4-D Haric) ama Denso yazar "Denso Type" yazan sahtelerine dikkat edin.
araçla ilgili plaka veya sasi bilgieri mi gekiyor sizinle nasıl irtibata geçebiliriz..
Hayirli ugurlu olsunnn ..ins guzel kazanc saglarsiniz bizlere de faydasi dokunur..kolay gelsinnn
Frene bastığımda metal sesi çıkması nedendir acaba disk mi değişmeli yoksa balatalar mı ?
Frene bastığımda metal sesi çıkması nedendir acaba disk mi değişmeli yoksa balatalar mı ?
Ben de ayni dertten mizdaribim..aspes olayiyla alakaliymis..bazi servisler balatada kanal acarak cozum bulmuslar ama servise yolum dusmedi henuzz..o ses delu ediyo beni de
Ben de ayni dertten mizdaribim..aspes olayiyla alakaliymis..bazi servisler balatada kanal acarak cozum bulmuslar ama servise yolum dusmedi henuzz..o ses delu ediyo beni de
Benim aracım e12 ne zaman değişti disk veya balata hiçbir bilgim de yok aslında.
araçla ilgili plaka veya sasi bilgieri mi gekiyor sizinle nasıl irtibata geçebiliriz..
Aracınızın şasi numarasını ve gerekli parçaları yazarak özel mesaj gönderebilirsiniz.
Ufuk abi selamün aleyküm, 1997 gli corolla orjinal motor kulakları stoklara girdimi abi antalya bakırcılar martın ikisinde istanbul depoya gelecek dedimişti bakma şansımız varmı
merhaba Ufuk bey, aracım 1.6 xei aracımın rölantisi düşük .aracın rölanti şikayetiyle ilgili gittiğim usta boğaz kelebeğiyle ilgili deyip boğazı temizledi. rölanti motoruda dahil olmak üzere. ve rölanti yükselmedi. neyse başka ustaya gittim oda boğazdan deyip işe koyuldu ben yen i temizlettim dedim. o ısrarla sökmem lazım dedi. sökeyim dedi düzelmezse para istemiyorum dedi. öyle deyince tamam sök dedim. fakat yine umutsuzdum düzelmeyecek diye, ama düzeldi. mudahaleden önce aracın çekiş filan iyiydi. şimdi iyi değil sizce sıkıntı nedir?
Merhaba Ufuk Bey.
2007 yaris 1.3 sol MMT için; Ön Silecek takımı, arka silecek, Hava ve polen filtresi bakıyorum. Ürünlerin fiyatını ve marka bilgisini öğrenebilir miyim? Birde size ödemesini nasıl gönderiyoruz.
Merhaba Ufuk Bey.
2007 yaris 1.3 sol MMT için; Ön Silecek takımı, arka silecek, Hava ve polen filtresi bakıyorum. Ürünlerin fiyatını ve marka bilgisini öğrenebilir miyim? Birde size ödemesini nasıl gönderiyoruz.
Özel mesaj ile cevapladım Faruk bey.
Ufuk bey, Avensis için (kendi aracım) kapı koruma çıtası/bandı ile paçalık tabir edilen parçalardan taktırmak istiyorum. Fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz ?
Ufuk bey sakıncası yoksa parça fiyatlarını burada yazsanız olur mu? Böylece parçalar hakkında da fikrimiz olmuş olur...
Ufuk bey, Avensis için (kendi aracım) kapı koruma çıtası/bandı ile paçalık tabir edilen parçalardan taktırmak istiyorum. Fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz ?
merak etme söz konusu parça oldun mu cevap veriyor, biz hala bekliyoruz.