0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,1997 Carina Radyatör nereden bulabilirim? Yada bunlara uyumlu farklı modeller varmıdır?
2004 Toyota coralla Sol 1,6 VVTi * Arka Fren Hortumları (orijinal)* Arka silecek,* Silecek kol kapağı Bu parçaları sizden temin edebilirmiyiz...
hocam bir şey soracağım bakımlarda hava filtresi takıyorlar fiyatı 15 tl falan diye hatırlıyorum.orijinal hava filtresi ne markadır fiyatı nedir?teşekkürler
Talat bey filtre polen mi hava mı? Hava filtresi bu kadar ucuz olamaz bence
Tabi ki temin edebilirsiniz, hem daha uygun fiyata hem de ucretsiz kargoyla.Hocam kim ne takiyor kaca takiyor bilmiyorum ama bizde 15 liralik bir hava filtresi yok maalesef Toyota kutulu hava filtrelerinin icerisinden %99 Denso marka cikar (1.6 D4-D Haric) ama Denso yazar "Denso Type" yazan sahtelerine dikkat edin.
Frene bastığımda metal sesi çıkması nedendir acaba disk mi değişmeli yoksa balatalar mı ?
Ben de ayni dertten mizdaribim..aspes olayiyla alakaliymis..bazi servisler balatada kanal acarak cozum bulmuslar ama servise yolum dusmedi henuzz..o ses delu ediyo beni de
Benim aracım e12 ne zaman değişti disk veya balata hiçbir bilgim de yok aslında.
araçla ilgili plaka veya sasi bilgieri mi gekiyor sizinle nasıl irtibata geçebiliriz..
Merhaba Ufuk Bey.2007 yaris 1.3 sol MMT için; Ön Silecek takımı, arka silecek, Hava ve polen filtresi bakıyorum. Ürünlerin fiyatını ve marka bilgisini öğrenebilir miyim? Birde size ödemesini nasıl gönderiyoruz.
Ufuk bey, Avensis için (kendi aracım) kapı koruma çıtası/bandı ile paçalık tabir edilen parçalardan taktırmak istiyorum. Fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz ?