0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk Bey merhaba,Yeni Corolla için ön panjur fiyatı alabilir miyim?Teşekkürler.
Ufuk Bey,Bu sorumu size daha önce özelden sormuştum ama oradan yanıt alamayınca burada da sormuştum.cevap verme şansınız var mıdır?Teşekkürler
Merhaba,Öncelikle geçmiş olsun, kusura bakmayın mesajınızı gözden kaçırmış olmalıyım.Mümkünse doğru parça tespiti için aracınızın şasi numarasını özel mesaj olarak atabilir misiniz?
Sorun değil, istediğiniz bilgiyi biraz önce özel mesaj ile gönderdim.
ufuk beye problemlerimizle yakından ilgilendiği ve hızlı şekilde çözümler sunduğu için kendisine teşekkürü borç bilirim. TEM otomotivin bizimle olması büyük nimet. teşekkürler Ufuk bey
Ufuk Bey merhabalar 100000 bakımı yaklaşıyor genel olarak yapılacaklar ve fiyatları noktasında bilgi rica edebilir miyim? son bakımı sizde yapmıştık
ufuk hocam kolay gelsin 2005 Corolla aracımın fren merkezi değişmesi gerekiyor fiyat bilgisi alabilirmiyim , teşekkür ederim
ufuk bey fren merkezi için plaka ve şase numaramı cep ten özelinize göndermeye çalıştım ama, geldimi mesakım acaba ?
Ankara yetkili servislerinin bulamadığı avensis paçalığını bulan, kargo ücreti olmadan gönderen ve yanında hoş hediyeleri bulunan paçalıklar için teşekkürler.ürünler faturalı ve orijinal.bundan sonra parça için ilk arayacağım kişisinizteşekkürelr
2013 verso icin polen ve hava filtresi birde 6. Ve 7. Koltuklarin emniyet kemerini tutan pilastik bir parca var onu aradas kirdi bulabilirmiyiz acaba ve nekadar tutar tsesekkurler.
2006 corolla 1.4 d4d için kısa uzun far ampul değerleri ne olmalıdır (H4 H5 H6 H7???) ve hangi marka sarı ışık için.
Merhaba arkadaşlar, Ufuk bey 94 corona apex vites geçişlerinde bir sıkıntı bulunmakta özellikle 1. vitesten 2 ye atıp tekrar 1. vitese atacağın zaman (e-5 trafiğinde) (araç duracak kadar yavaşladığında sıkıntı bulunmuyor) sizce sorun şanzıman mı yoksa debriyajlamı ilgilidir .Klima ve soğutma sistemi sorunsuz çalıştığı halde, sıcak hava fan ve klima bazen çalışmamakta sorun ne olabilir maliyeti, onarım süresi hakkında bilgi verebilirmisiniz?