0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ufuk bey merhaba,bir arkadaşı size yönlendirme yapacağım, 2008 hb corolla arka balata değişim ve işiçilik ile disk ve işçilik konusunda fiyat bilgisi paylaşabilirmisin... elinizde marka modele göre fiyat seçeneği varsa sunabilirsiniz...
Gecen hafta Isyerinde kullandığımız E12 Corolla Hb D4D Mmt Tem Serviste yapilan baski balata değişimi sonrasinda son durum gayet başarılı. İlk günkü haline dönmüyor diyenler bence bir kez daha düşünmeli. Ufuk dostuma huzurlarinizda tesekkur ediyorum, insanın aklının kalmayacağı bi Servis ve Yedek Parça olmasi güzel duygu.
Ufuk bey e12 için orta havalandırma ızgarası parçasına ihtiyacım var,yardımcı olabilirmisiniz?
ufuk kardeşim daha bekleyelim mi? ben senden, diğer eleman da benden haber bekliyor işçiliği ayrıca belirterek fiyatlama verebilirmisin,ön-arka diskbalata
Abi kusura bakma gözümden kaçmış olsa gerek.2008 corolla H/B E12'mi? (2008 model E12 olmaması gerekli o yüzden soruyorum) Araç dizel mi benzinli mi?
çok afedersin yanlış yazmışım, 2007 sonrası zaten yoktu sanırım... 2007 HB otomatik/benzinli
Ufuk ilerde banada lazım olacak , avatardaki Yarisim için - Dizel MMT baskı balata ve işçilik nekadar kardeşim
Ne cimri adamsin Yamaç abi ver yaptirsin Ufuk hic degilse herhangi bir aksilikte arkasinda duran bi isim.
Estağfirullah abi,NIBK marka Ön-Arka fren disk setleri ve Ön-Arka balataları 450TL tutuyor.İşçilik olarak da 60TL alırız abi.
Bunu en çok yapan benim zate moruk şakasindayim işin
teşekkür ederim ufuk, bayan arkadaşa ilettim pazartesi dönüş yapacak, kendisi gelir muhtemelen...
3 Haftadan beri sizin oraya geleceğim diye plan yapsamda nasip olmadı aslında önceden almıştım fiyat ama yeniden bir fiyat alabilirsem sevinirim.2009 corolla 1.4D 4D Elegant Yarı Otomatik Araç için;Arka Disk ve Balata Marka ve Fiyatı :Komple Ön Silecek Takımı Marka ve Fiyatı ;
ufuk iyi günler bende 1997 model model corolla gli var arabanın arkasından lıkırtılar geliyordu bugün ustaya götürdüm baktı arka sabit denge çubuklarından yapıyor dedi orjinali servise sordum çok pahalı elinde japon kaliteli ürün varmı acaba fiyat verebilirmisin hem sağ hemde sol içinMesaj Birleştirildi: Mart 15, 2014, 22:28:05ufuk bu 40cm uzunluğunda bir tarafı çatallı diğer tarafı takoz lastikli olan usta denge çubuğu dedi
Merhaba,Bahsettiğiniz parça sanırım "Tandır Kolu" olarak tabir edilen parça, bu parçanın maalesef kaliteli bir yan sanayisi mevcut değil, piyasada "burç" değişimi ile çözüm üretilebiliyor.
mail attım sizden cevap bekliyorum ulasmadı mı ufuk bey parca listesi yazdım kabarık bi sey bi yardım edin
Mailiniz ulaştı, listeniz kabarık hepsini orijinal istediğinize emin misiniz? Mailinizi cevapladım sizden cevap bekliyorum Barış bey.