0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim showroomda gördüğüm ortada hız kadranı onun içinde hız kadranının alt kısmında küçük bir yol bilgisayarıı.... dergide ve reklam filminde olan ise nasıl ,diyimmm vw araçları gibi... solda devir.. ortada yol bilgisayarıı...sağda hız.... acaba full versiyon mu bu şekildeee
O sadece premium donanımlı araçlarda o şekildeymis. Toyota malzemeden çalmış :-)
Otomatik park sisteminin bilgisini o ekrandan veriyor benim bildiğim kadarıyla.Yol bilgisayarı Toyota Touchta
Trip ve odo ayrıca yakıt ortalaması gösterge panelinden ve Touch danda takip edilebiliniyor.
Touchtaki yol bilgi ekranı beni etkiledi gerçekten.Navi'de olsa iyiydi.
Yanlış okumadıysam Touch a navi takılıyor gelir gelmez takıcağım su an tom tom via125 yeterli geliyor.
Ben test sürüşünde sorduğumda navigasyon altyapısı var ama yazılım henüz gelmedi demişlerdi. Yazılım gelince yükleyebilirsiniz demişti yetki kişi.
Bu kameradan öne takıp birde HUD install ettikmi harika olur ! Belki FLIR ?! Ne yapayım araçta sorun bulamıyorum. FLIR eksik ve HUD da istiyorum.
Cruise Control değilde birde AP takarsınız o zaman değmeyin keyfime olursunuz
1-2 aya kadar gelir tahminimce.
Hasan bey, tahminimce halen karar veremediniz,bence kaşıntıyı giderecek başka bir yöntem bulun.aracınız yeni,yıllık yaptığınız yol 10-15.000 km. arasında ise ve teknoloji bu hızla gelişmeye devam ederse,inanın 2013 model yeni değiştirdiğiniz araçtan 2014 yılında soğursunuz ve yeni bir macera ararsınız.
Merhabalar,2012 Model 10.400 km'de 1.33 Auris comfort Beyaz (+2 yıl garantili) aracımı aldığım bayiye götürüp 2013 Auris 1.33 Life ile takas etmek istesem bayi aracımı yaklaşık ne kadara sayar sizce ?
1.33 Life da arka camlar manuel miş 1938 de kullanılmaya başlayan bu teknolojinin hala donanım seviyelerini ayırma adına çıkarılması toyota ya da diğer markalara da hiç yakışmıyor.önceki kasa 1.33 comfort da arka camlar elektrikliyken, 1.33 Life da manuel olması 1.33 Life için büyük dezavantaj bence
Yanlış anlaşılmasın amacım kimseyi üzmek yada markayı karalamak değil. Bayide gördüğüm yeni aurisin ön göğüsü duvar gibi duruyordu. Daha şık yabilabilirdi. Arka stoplar ise mitsubishi ASX ile neredeyse bire bir aynı. Arkadaşım otomatik vitesini test etti. Vites geçişlerinde arabanın yığıldığını söyledi. Test esnasında arka koltukta oturuyordum ve sessiz bir araç olduğunu söyleyemem.