0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güncelleme için teşekkürler... ben de hala karar aşamasından uzak olsamda düşünme aşamasındayım.. peki şimdiye kadar, aklınıza yatmayan ya da içinize sinmeyen birşey çarptı mı gözünüze ?
Açıkca ve dürüstçe yok. Olursa kesinlikle sizinle paylaşacağım. Aslında egzos çıkışı daha şık olabilir de sorun bile değil sadece dış hattı ile uyumsuz.
Yılda 10.000 yada 12.000km yaptığınızı belirtmişsiniz. Madem zararına bir değişikliğe gideceksiniz, daha küçük hacimli olsa dahi neden yine benzinli? 12.000km deki benzin ve diesel yakıt farkını hesapladınız mı? Yada neden aynı paraya Yaris Hybrid olmasın?Lütfen şimdi diesellerin bakım masrafları daha fazla gibi yorumlarda yapılmasın çünkü bu doğru değil.Benim aracım 112.000km'yi geçti, 5ad. mazot filtresinden başka masrafım olmadı ve yılda ortalama 15.000km yapıyorum.
Bende 12000 km yaparım demiştim ama 2011 in onuncu ayından bu ayın 10nuna kadar 32000 km yaptım ! Kendi kendime yuh dedim iyiki arabayı çok kullanmıyorum ) 2013 ü de en az okadar kullanırım diye düşünüyorum. Dizel şartmış bana.
Pardon! hangi otobüs firmasında çalışıyorum demiştiniz?Şaka bir yana bende önceleri yılda 12.000km yaparmışım, biraz önce 7 yılda yaptığım km'yi bölünce nedense daha fazla çıktı? acaba WC'yede mi arabayla gidiyorum?
amortismandan falan bence çokta gerçekçi değil şöyleki... dizel aracı satarkende benzinliye göre2-3 bin tl fazla fiyat isteniyor illakiii. yani başta 510 bin tl veriliyor ama satarkende benzinliye göre 3bin tl fazla istersinizzz..yani aradaki farkı 10000 tl olarak değil en fazla 7000 tl olarak görmekte fayda var bence:)))
Ben arabayi Kasım 2010 da almıştım şimdi araba 60 bin km ye geldi Herhalde dizeli amorti etmişimdir
Bu yüzden imkan var ise 2013 ü almakta fayda var bahsi km ler cok fazla ve bedenin ve ruhun huzura ihtiyacı var
Valla birde İstanbulda kullandım aracı sadece 3 kere ankara yaptım. Yine bile bayağı yapmışım ! 2013 model ilede aynı yolu hatta fazlasını yaparım araba bukadar konforlu ve eğlenceli olduğundan. Cengiz Tur !
2013 model alsam ne farkedecekki benim araç dizel Yakıt ortalamam şu kış gününde 5.3 litre. Ben makyajlı 1.6 dizeli bekliyorum
Yakıttan biraz fark eder ama konfordan bayağı. 1.6 nezaman geliyormuş ben onu atlar Hybrd alırım ve inşallah Toyota olur yine.
Sizin aldığınız aracın makyajlı kasasında bekliyoruz bakalım Şimdilik aracımdan çok memnunum. O zaman ola hayrola
antalya da deneme aracı benzinli olan... dizel düz vites vardı.. arkadaşlar otomatik dizel için satış sorumlusu bayan bana artık fazla geçişlerin belli olmadığını söyledi... bu doğru mu??? yoksa satmak için atıyor muydu??? çünkü olmayan aracı kadının kendiside test etmiş olamaz değil mi?
autoshow dergisinin bu haftaki testinde auris var...orda da ön kadran, auris reklamındaki gibi yol bilgisayarı ortada hız ve deeviir sağlı sollu yerleşmiş... acaba bu kadran full olan versiyonda mı??? benim antalyada incelediklerim bu şekilde değildiİ!!!!!