0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Faruk bey, sevgi saygı olduktan sonra ismimden sonra başka harfler eklenmesede olur, hiç önemli değil, ben sadece herkese bey/hanım diye devam edeceğim zira dünya çapında takip edilen bir Forumuz.1.si Gölcükte bu kadar Fordun içinde Opelle gezinmek bayağı havalı oluyordur.2.si, bir ara Focuslar burada üretildi diye bilgi neden hafızamda kaldı?
Şu yeni aurisin fiyatları yıl sonuna doğru düşer mi dersiniz? Almaya gücümün yetebileceğini düşündüğüm benzinli Active donanımlısı. Gönül dizelden yana ancak fiyatlar çok uçuk.....
Selman bey, ekonomik olarak bu araç sizi zorlayacaksa, son üretileceği yıla kadar bekleyin derim,2. elleri fazlalaşır, seçeneğiniz artar,Son yıl, bir modelin doyum yılıdır, asıl indirimler o zaman gelir,Son yıl doyum yılı olduğundan, satış adedini yükseltmek için makyajlanır.
bugun 1,6 manuel advance modelinin siyah olanını almak için plazayı aradım ellerinde olmadığını sölediler...ellerinde beyaz-gri active yada advance cvt varmış onlarda benim işime gelmediği için bulaşmadım..siparişi verdim mart 20-25 gelecek dediler...fiyat olarak zam falan geldimi ne olacak dedim zam gelip gelmeyeceği hafta sonuna belli olurmuş..fiyat 48 olacak zannımca...zam gelmezse 47 leri zorlarım zam gelirse 48 den başkada vermem diye düşünüyorum tanıdık çünkü hafta sonu belli olur...bu arada test sürüşü falan yapmadım ben zaten bu arabayı tip olarak beğenmiştim motor olarak bildiğim motor...eski aurisi bir kaç kez kullanmıştım...içine bagajına falanda bilader bakdı al abi dedi aldım bende hayırlısı ile mart sonu arabama kavuşacam...
Keşke test yapsaydınız ! Araç çok güzel ve konforlu ama test şart Şimdeden hayırlı olsun.
test yapacak vaktım yokki..niyetlendim bir kere bel fıtığım azdı gidemedim ondan başkada gidemedim... abi boşver sen yapmışın işde sercan yapmış bilader bakdı arabaya motor aynı motor zaten 1,6 132ps fazla kurcalamaya gerek yok ben toyotaya güveniyorum...otomatik vites konusundada bilader abi yılda yaparsın 5000 km onun konforunun sana bir faydası olmaz dedi..sürekli şehir içinde yoğun trafikte olsan farkı yakalarsın ama tam konfora alışacan hop geldim inelim bende manuele devam dedim...
Nediyeyim hayırlı uğurlu olsun
Ne zammı daha inmesi lazım bence. Rakiplerine göre fiyatlar yüksek.
Bu Active modelinde tek bir donanımının olmaması canımı sıktı(Cruisecontrol) bu özellik eski aurislerde olduğu gibi sonradan eklenebiliyor mu acaba?
vardır bir kolayı ekleniyordur bence neticede fabrikada birielri bunu ekliyor...bende edvancede elektronik el freni neden yok onu anlayamadım...yada premıum modelinin cam tavansız ve manuel olanı neden yok...
Bu bir satış politikasıdır.Örneğin dediğiniz gibi donanım olursa diğer ürettiğini satamayacağını(bu kadar) biliyor firma.Başka bir örnek mesela vw passat için baktığınızda 2.0 TDİ 177 bg araçtada dsg var hatta yanılmıyorsam 2.0 TDİ da dsg siz model yok.Yani Dsg olmazsa dsgyi tercih etmeyeceği için insanlar bu şekilde yaparak tabiri caizse dsgyide resmen kakalıyorlar.
Eksik varsa düzeltin active ile advance arasındaki donanım farkı far+yağmur sensörü, CC, anahtarsız çalıştırma, elektrikli camlar tek dokunuş(bunu ben anlayamadım biri anlatsın nasıl oluyo)otomatik katlanır ayna ve kendiliğinden kararan iç dikiz aynası. Bu özelliklere ekstradan 2.500 lira çok görünmese de çokta önemli özellikler değil bence. İşe yarar tek şey CC oda uzun yol kullananlar için önemli. O yüzden Active modeli oldukça yeterli bir donanım sunuyor ama fiyatı 44e çekilmeli bence hadi olmadı 45e
cc bir işime yaramaz tek dokunuşun ne olduğunu bende bilmiyom ama diğerleri bence gayet güzel şeyler 2500 tl ederler...45e yıl sonu verirler bence...pazarlıkla 46 ya alınır zaten şu an...kredili falan alınacaksa esnemiyorlar ama nakit parada yaparlar onuda diye düşünüyorum...
Bence cc herkesin işine yarar, müthiş birşey çünkü gerçekten. Tek dokunuşa gelince, camı açmak ya da kapamak için sürekli düğmeye basılı tutmuyorsunuz, bir kez basıyor ya da çekiyorsunuz düğmeyi cam açılıp kapanıyor. Böyle basit bir özelliği donanımlar arasında ayırmak ve özellikle belirtmek saçma bence. C sınıfında iddalı bir araba yapıp baz modele (dizeli 50000 lira olan bir araba) manuel cam koymak daha saçma ama. Bunu gerçekten aklım almıyor.