0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
halogenler sıkıntı. aydınlatmaz. aydınlatmak için yüksek watt gücünde alırsan elektrik aksamını yakma ihtimalin var. 70 liraya da dandik zenon alma başın ağrımasın kaliteli bişey al
Eee üzerindekide halogen aydınlatmada sıkıntı yok sonuçta philips veya osram alıcam. Kaliteli derken philips falan diyorsan bir ampül setine 350 tl verecek kadar kafayı sıyırmadım henüz. Onun yerine gidip mercek yaparım.
70 tl verceksin ayda 1 motoru garantiye gönderceksin. inanmıyorsan alıp deneyebilirsin. kaliteli bişeyden kastım philipis değildi. forum sitelerini aç aksesuarcıları dolan 120-150 civarı değişen gayet güzel markalar var.
Monza var oscar vision var moda car var başkada bulamadım önerin ?
ercüment şu ilana bir bak adam çok iddialı konuşuyor yaklaşık 2 ay önce 140 tl idi 100 e düşmüş mesaj yazınca da ilgileniyor. denemekte yarar var http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-xenon-far-en-ucuza-en-kalitelisi-28255936/detay
cenmax veya cyclone yada m tech
bence hiç girme o işe...zamanında bir heves ben de taktırmıştım yegane meganeye, ama gerçekten çok göz alıyor, sonunda söktüm, sarıya döndüm
Öhhö öhö Konu yanlış yerdemi açılmış
Normal beyaz far daha güzel durur emin ol, hem de kimseler rahatsız olmaz. Neden mi güzel durur farın içi kristal renginde olunca gayet şık gözükür bak ne diyorum gözükür. Xenon olsa kimse kimseyi göremez
Göz gözü görmez anlaşıldı Mercek işine giresim var ama büyük sıkıntı neyse hep aynı geyik işte
Mercek işine girsen Xenon taksan emin ol o bahsettiğim beyaz fardaki güzel görüntüyü yakalayamazsın Gerçi merceğin duruşuda ayrı güzel olur ama senin araca yakışmaz diye düşünmeden edemedim.