0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam bir volksvagen yada opelden bahsetmiyoruzki 8 litrenin altını görelim, toyotadan bahsediyoruz 8 normal
Arkadaşlar merhaba,1 ay kadar önce 2009 model corolla elegant dizel aldım,forumlarda teknik verilerde araştırdım genel olarak yakıtından memnuniyet vardı,aracı sürekli şehir içi kullandım(sürekli E modunda) uzun yola çıkmadım yol bilgisayarından elde ettiğim verilere göre 8.3 Lt/100km yakıt sarfiyatı var,bu yakıt sarfiyatı bana oldukca fazla geliyor.araçta bir sorun olabilirmi.
çok yakın bir tanıdıkta jetta var 1333 km gidiyor o ağır kasayla sen tüy gibi yarisle o kadar yapmışsın marifet değil...
ya arkadaşlar inanın amacım huzur bozmak değil ben bu forumu çok seviyorum ama burda şimdiye kadarki tecrübelerimden edindiğim bilgileri yazıyorum kimseye hakaret etmiyorum sonuçta ortada gerçekler var yağ yakan corollalar her tarafından ses gelen , yokuş yukarı çekmeyen aurisler vs. daha saymiyim forumdan atılırım )) sadece bunları belirtmek istedim ki zaten yakınanların sayısı hayli fazla ben yazmasan bile millet yazıyor...
vw çok sattığı için çok arıza çıkarıyormuş havası var misal golf 40 bin satıyor o kadar araç içinde 500 tane arızalı çıkması normal, ama misal corolla 20 binde o rakamları yakalıyor...
Yazık etmişsiniz paranıza.
arkadaşım araç o kadar çok satıyorki elimde nakit parayla gittim almak için adamlar araba yok diye kovdular beni paranın yüzü sıcaktır diye açtım çantayı içindeki parayı gösterdim yine iplemediler bende çaresiz toyotaya yöneldim girdim plazaya corolla tipsiz, yaris küÇük, avensis pahalı elde kaldı auris şöyle dıştan bakınca bişeye benziyor diye aldık ne yapalım...
Bende yıllardır Toyota'ya binmemize rağmen VW Polo almak istedim. Ama her türlü özellik, güvenlik vs. karşılaştırınca fiyat olarak Auris hep öne çıktı. Toyota'dan devam ettik anlayacağın. Denizde yüzdürecek kadar hava yastığım, her yerde tutacak VSC'm, geniş iç mekanım, güzel ses sistemim ile her gün iyi ki Toyota almışım diyorum. Ha VW de yokmu bunlar var ama POLOcuk bile 70 bin TLye gelecek utanmasa. Son olarakta 700-1100 Km beni gezdiriyor ya bir depoyla artık Toyota'ya söylenecek laf kalmıyor.