0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vw fanboylar burayı da basmışlar bunların toyotayla alıp vermediği ne var anlamış değilim
Babamda 2009 1.4 122hp dsg jette var. Hiç bir sıkıntımız yok. Senede 5bin km yapıyoruz
şu 10 lt den aşağı yakmama muhabbetı güzelmiş. sorun yoksa araçta 10 lt üstü yakanlara madalya şart Necati abinin auris 17 mı 18 mi jantlarla 9 falan yaktığını söylüyordu
can kardeşim gel auris alalım sana:)))
Belirtilen yakıt fazla bir sorun olduğu belli..Konu yine amacının dışında ayrıca vw ciler opelciler şucular bucuların bu forumda ne işi var diyerekten kimse konuşamaz ? Yeri gelince herkese bu forum açık deniliyor..Birilerinin marka fanatikliği varmış yokmuş kimseyi ilgilendirmez tek bir kişinin bazı olumsuz (tabiki bende tasnif etmiyorum)yorumları yüzündende forumca cepe alınıp yüklenmeyin abilerim ablalarım..Vw forumundan farksızsınız şu durumda..Ayrıca bu araç işi şans işi kusura bakmayın forumda beni tanıyan çoğu kişi aracımızla ilgili yaşadığımız sorunları az çok bilir..2007 MMT 1,6 corollamızın şanzumanın inmesi düzelmeyen ön takım sorunları vs. hemen hemen konusu her açıldıgında şikayetimi dile getirdim bunuda tanıyan herkes bilir, dönüp benide mi araya alırmışcasına konuşcaksınız..Bırakın kim neyi beğeniryorsa ona yönelsin..Beş elin beş parmağının bir olmadığı gibi aynı model kullandığımız corollalarda sorunsuz olacak değil..Her marka modelin kendince kronik sorunları vardır..Almanla japonun kıyaslanmayacağıda her konuda bir gerçektir.Çünkü iki tarafında kendine göre +/- yönleri illaki vardır buda beklentilerle ortaya çıkmaktadır zaten..Biraz sert görünebilirim ama kimse yanlış anlamasın..Teşekkürler..
Önce ki konularda ki yorumlarını okudum Ali abi..Zaten tasnif etmiyorum dedim..Benim kızdığım çok çabuk araya alınarak topa tutulması ve farklı markada takılmak isteyenlerin burada ne işi var gibisinden bir konuşma geçmesi,hatta facede bile atıp tutuyor bunun dalgası yapılmış bana yanlış geldi ondan tepki gösterdim..Tekrardan kusura bakmayın kendi değerlerim bu yönde..