0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Honda'yı aldıktan 4 hafta sonra garanti kapsamında sileceklerimi değiştirdiler, yenilerini 4 haftadır kullanıyorum çok uzun gidecekmiş gibi görünmüyorlar
Ali kardeşim senin araban ikinci kalite!!!!!!!!!
bauhaus'ta bosch silecekler çok uygun gerçekten. Şu muz tipi dedikleri pahalı geldi bana, eski tiplerden aldım, çok da kaliteli görünüyor.
57.5 ve 48 gayet güzel oldu. Ben de kaygılanmıştım ama cuk oturdu.
Kapalı garaj, gölgede park etmek, ağaç altına park edip reçine damlaması, asit yağmuru, baca tozu, inşaat tozu, kireçli su, cam suyu markası, yağmur kaydırıcı aplikasyonu, su fıskiyelerinin durumu...bunlar hemen aklıma gelenler, daha o kadar çok değişken var ki... hangisinden başlayalım?
+1hava şartları yazın sıcak vs. gibi aklımıza gelen bütün etmenler etkiler.
muz açıkcası, bende tercih etmiyorum, yeni aldığım arabaya koymuşlar, onun kullanım ömrü bitince, normal alacağım. Bauhausta uygun fiyatlar fakat, bosch sileceklerde benim corolla hb ime uyan ölçüler yoktu, malum 1 tanesi uzun diğeri kısa, 55cm-40cm di yanlış hatırlamıyorsam, boschta bu 2 ebatta silecek yok aynı kutuda, hondası olan bir arkadaşımla , 2 set alıp birbirimizinkini tamamlamıştık. sanırım, 55-43 ve 60-40 ebatları var aynı kutuda.
Olsun ben seviyorum arabamı
kapalı garaj aracı ve aldığımdan beri üstündeki sileceği kullanıyorum. üç seneyi geçti...