0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 dizel insignia geliyor. 1.6 dizel d segmenti araç almak daha mantıklı.yüksek tork max performans. ayrıca avensis güncel kasadan bir önceki kasada tam olarak d segmenti gibi duruken şimdi c segmenti sedan araçları anımsatmaktadır.ve d segmentinde en yüksek paraya en az donanım alınan araçların başında gelir.mondeo insignia superb gibi araçlar varken açıkcası avensisi almazdım. ki satış rakamlarıda ortada olan bir araçtır...
Tüm yorum yazan arkadaşlara teşekkür edeyiyorum. Çok sağolunuz.Yarın kısmetse beyaz avensis elegant extra avensis aracı alacağım pazarlığını yaptım.
Ali bey teşekkür ederim, sağolun.Sattığım aracım LPG'liydi ve çok memnundum. Fiyatı yüksek olan bu arabaya gidip direk LPG taktırmalımıyım? Garanti konusunda bilginiz varmı ?
Kendi açtığım konuya cevap vereyim Aracımı 7 şubatta satın aldım. Bu süre zarfında yaklaşık 1000 km yol yaptım. Aracı tavsiye ederim.Neden tavsiye ederim:1- Yol tutuşu, verdiği güven.2- Geniş iç mekan ve bagaj hacmi.3- Şehir içi-uzun yol direksiyon keyfi.4- Diğer aracıma göre daha sessiz olması5- Yüksek hızlarda yine diğer aracıma göre hızı hissettirmemesi, motor sesini içine almaması.6- Gösterişli bir araç olması 7- Fiyatına göre akla gelebilecek bütün donanımlara sahip olması.8- LPG ile sorunsuz çalışması. Eksi yanları:1- Araç ağır olması sebebiyle ilk hızlanmalarda eğer gaza fazla basmazsanız hemen toplamıyor. Yakıt önemli değil derseniz 0 dan 100 km hıza 10-11 saniye arası çıkarsınız o ayrı.2- Rampalara ya devirli gireceksiniz yada rampada küçük vitesle çıkacaksınız. Turbo beslemeli bir araçtan atmosferik avensise geçenler bu konuda hüsrana uğrayabilir. Ancak eski aracım honda civic' te atmosferik olduğu için ben sorun yaşamıyorum. Altını çizerek belirteyim araç rampada da vites küçültmek kaydıyla iyi gidiyor.3- Debriyajımda ayağımı çekerken hafif bir tık diye ses geliyor. Servise gittim malesef orda ses yapmadı. Debriyaj kontrol edildi. Herhangibir problem yok denildi. Eve yaklaşırken aynı ses geldi. Oda nazar boncuğumuz olsun.