0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota'dan uzak durmanızı tavsiye ederim .
Herkes benim yazdığım yoruma atıfta bulunmuş. Sıfır aldığım toyota yağ yaktığı ve toyota bunu gidermediği için bence kalitesini ispatlamıştır. Şimdi bazı arkadaşlar çıkıcak elektro-mekanik bir cihaz arıza çıkabilir diyecek. Buna itirazımız yok zaten garantili araç olduğu için alırsın aracı değiştirirsin yenisi ve sıkıntısı olmayanla 30 binde arabaya motor yapmak neyin memnuniyetidir. Fakat şunu farkettim bazı kullanıcılara bunu yapmak marka değerini daha da yükseltiyor. Şu araçtan zararsız gün kurtulayım zaten sizi size bırakacağım. Arkadaşı da uyardım o kadar para verip bu zihniyette ki bir firmadan araç almasın diye. Meraklı arkadaşlara duyurulur...
Maşallah maşallah forum deha kaynıyor , yaradana şükür.
Herkese iyi sohbetler istediğiniz aracı seçin benim görüşüme göre Toyota son 3-4 senedir kalitesini çok kaybetti.
Canınızın yanmasını istemem yaşayan biri olarak ama bu şekilde sıkıntılarla karşılaşmak insanı gerçekten çok değişik bakış açılarına yönlendiriyor. Siz beni şuan anlayamazsanız , dilerim ki o pozisyona düşmezsiniz.
2010-2011 avensisler güzel araçlardır, ancak malzeme kalitesi eski kasalara göre daha düşük. Ancak 1.6 motorlusu bile (132bg) rahatlıkla kaldırır avensisi. Ancak dik yokuşta 1. viteste bayıldığı da oldu (kocaelide çok dik bir yokuş var bilenler bilir orada)Yıllarca sorunsuz binilecek, problemsiz bir araçtır. Özellikle 1.6 lar çok az değer kaybeder 2.elde (3 sene önce 30.000tl olan 2005 1.6 avensisler bugün de 30.000tl) Sonuç olarak kesinlikle öneririm.