0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mecbur kalarak TTnetin sınırsız paketlerine geçmek zorunda kaldım. Bulunduğumuz yerde alt yapı ttnete ait diğer firmalar hız veremiyorlarmış yavaş netten zaten sıkıldım mecburen sınırsız pakete geçtim.
kablolu tv+internet sınırsız 1 mbit tertemiz kullanıyorum yaşasın kablolu tv:)
super online da aynı altyapıyı kullanıyor ona da geçebilirdiniz sanırım. 8 mbit limitsiz + 1 yıl boyunca her yöne 100 dk konuşmalı sabit ücretsiz ev telefonu = 59 tl.
Malesef ki burada kabloluda yok.Ahh aah Hakan en çok onu istiyordum ama konuştuğumda en fazla hızınız 1 mb olur dedi. Bu bahsediğin pakete geçicektim ama olmadı.Şu an ki hızım.http://www.speedtest.net/result/2504461673.png
Gidip yine TTNET'e mi geçtin Olum sana o kadar internet araştırdım gittin yine aksini yaptın zaten kaskoların haddi hesabı yok. Artık sana damla yok İşini şakası bir yana şuanda TTNET sana ne veriyorsa superonline da aynısını verirdi. Aynı altyapıyı kullanacaktı. Kimle görüştüysen yanlış bilgi vermiş sana.
Kanka öyle diyosunda aradım telefonda dediki eleman, en fazla 1 2 mbir hızın olur onu da pek sanmıyorum dedi. Bunun bilgisini vermek isterim dedi ben de sağol dedim kapadım.
ortada bir yanlışlık var. ben de 4 mbit ttnet kullanıyordum. alt yapıyı bıraktım tek bir kablo bile değişmeden superonline'a geçtim. hem internet hem de ev telefonu hizmetini tek bir modem üzerinden sağlıyorum. internet hızım da 8mbit. ayrıca ttnet'in limitsiz internetinden 4 tl daha az miktarda aylık ödemem var. bu ücrete telefon hizmeti de dahil. ayrıca bulunduğum bölgeye fiber alt yapısı ulaştırıldığında ücretsiz olarak geçme hakkına sahibim.
superonline ttnet ile aynı altyazpıyı kullanıyor..benim bildiğim tnet olan heryerde superonline oluyor...
Hakanım en yakın Superonline 3 km yakınınızda dedi bu yüzden hızı düşü dedi.Kapattıracaksınız yine bana
kardeşim ttnete uyuz olan birisi olarak sen yinede gaza gelip kapatma taahhut falan oldumu pis fatura geliyor ben arkadaştan biliyom.. aynı hizmeti ucuza almak varken çok para vermek karnımda kramplara sebep oluyor birde hem dukkan hem evde kullanıyorum limitsiz o zaman 59+59 veriyordum şimdi toplam 60 tl veriyorum aynı hizmet hiç bir farkı yok bu durumda ttnete boşu boşuna 60 tl fazla vermek olmaz...
İşyerinde kullanıyorsanız 35 lira oluyor sınırsız bilginize. Vergi levhasını faxlamanız yetiyor.Bende uyuzum ama ne yapayım.
biizm beldeye ilk geldiğinde kampanyayla aldımdı 30 tl idi modemsiz (modemli +5tl idi) vergi levhası ile tabii dediğiniz gibi şimdi aynı tarfie 35 oldu..taahhut varsa el kol bağlanıyor kardeşim..mecburen bekliyor insan...ttnet fiyatları çok şişirdi oradan bir kaçış var zaten..
Evet zaten o yüzden taahhüt yapıyorlar ya neyse sizede geçmiş olsun