İstanbul technical ?
university. yüksek başarımlı hesaplama merkezi'ne bağlıyız laboratuarda. gerçekte hızı 150 mbit/s fakat ben daha göremedim.
evde 20 mb işyerinde 100 mb.

biri internet mi dedi ?
Bu zımbırtıyı nasıl yapıyoruz acep.
Bence smile adsl kullanabilirsiniz.Hatta ben olsam 60 lira sınırsız nete vereceğime 25 lira daha verir Dsmart full hd paket (en dolu paketi) + 8 mbit sınırsız net alırım.Uzun süredir bu şekilde kullanıyoruz hem dsmart paketinde maçlarda var yani 2 maç izlesem bile 25 lirayı çıkarıyor ayda.
Sercan abi biri net kullanabılırsın ben cok memnunum yaklasık 4 senedır kullanıyoruz sabıt fatura 49 lira daha hıc 50 gelmedı yanı. Ucretsız verdıklerı modem pıyasada 250 liraydı . Hızından flan memnunum youtubeden 1080 hd vdeoları hıc takılmadan ızleyebılıyorum en onemlısı zırt pırt baglantım kopmuyo tavsıye ederım
Evet abi limitsiz ve 2 ortak kullanmaya basladık 1 senedır masallah dıyelim ucak gibi.

Suan kı ogrencı evımızde ttnet 16 mbit kullanıyoruz online oyun bile oynayamıyoruz film ızlerken yarım saat onceden acıp dolmasını beklıyorum

biri internet mi dedi ?
Oy oy oy nedir bu

Hakan bununla dosya indirmekten filanda keyif almaz insan, dosyalar inerken azcık bekleyeceksin yahu

Şaka maka dial-up dan nerelere geldik ya.
Baktım herkes show yapıyor bende bizim bankadan bir test yapayım dedim sonuç aşağıda

Sercanın bağlantıdan yine iyimiş Ercü 
Tabiki yani fiberoptik olsun o kadar
Oy oy oy nedir bu
Hakan bununla dosya indirmekten filanda keyif almaz insan, dosyalar inerken azcık bekleyeceksin yahu
Şaka maka dial-up dan nerelere geldik ya.
en kötü yanı peer to peer programların engellenmiş olması. onun haricinde herhangi bir dosyayı indirmeye kalktığımda genelde direk virüs taramasına geçiyor. sizinki de oldukça iyi. avrupa'da insanların evinde yasal hak olarak var bunlar, bizler de övünüyoruz işte.
Arkadaş yarın gidip Türk Telekom'un FKM'sine speedtest yaptıracaksınız bana