0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Müjdat bey, teşekkürler ilginiz için Aveanın vınnına (Turkcellin ki biliyorum ama Aveanın ki aklıma gelmedi) ne kadar ödüyorsunuz?
63 lira geliyormuş bizimde TTNET Limitsiz.Değiştirmek gerek.
superonline paketlerinide incele birde dsmart hediyeli sanırsam smile internet paketleri var yalın (adkm 20gb) sınırısız İnternet 70 lira civarlarında üstüne 40 liralık aylık d smart bedava süperonline diji turk işbirliğide var oda 80 civarı idi tabi yılbaşı zamları ile beraber fiyatlar değişebilir vodafone eve avea gibi mobil modemlerde sınırsız paketler var hız düşmesini sorun etmiyorsan birde bulunduğun konuma göre kablolu internet sağlayıcıları var onlarıda araştır derim
Müjdat hocanın tarife güzel bende öyle birşey yapabilirim... Doping adsl ve superonline aynı malum şahsın TTnet altyapısını kullanıyor ama bizimki kadr ucuz kullanamazsın haliyle kardeşim Senin neyine hem o kadar net tek başına kullanıyosun Biraz az vurdulu kırdılı film izle sende yahu Biliyorum çok seviyosun uzakdoğuluları hatta seninde fotoların vardı Kum torbası ile filan yani
Bende VINN yok! Android telefonumu kablosuz modem haline getirip hattıma ayarlanmış interneti bilgisayardan kullanıyorum. Bu tarife yani 2000 SMS 500 dk her yöne ve Sınırsız internet(!) 35 TL veryorum.
Merhaba arkadaşlar, İnternetinizi hangi şebekeden kullanıyorsunuz, TTnet kullanıyorum fakat en yakın sürede değiştireceğim gibi nedeni ise bu ay gelen 80liralık fatura bedeli halbuki kotamı zorlayacak bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Sizlerden ricam önerilerinizdir Teşekkürler.
Smile kullanıyorum.. Ama sözleşmem ağustos ta bitti. Yenileyip indirimli kullanmak istedim ama d smart ile birlikte itelemek istediklerinden sözleşme yapmadılar bende ttnet e geçicem..