0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kurtuldum çok şükür sende kurtulursun en kısa sürede inşallah huzur superonlinede
Hahahaha Taahhüt yapmadığım için şanslıyım o konuda her an değişim yapabilirim. İlerleyen zamanda tekrar düşüneceğim açıkcası.
düşün kardeşim aynı hizmete çok para verme kitaba ters
Artık düşünmekten kafayı yer hale geldim demek ki telefondaki kişi beni yanlış yönlendirdi ben de ttnete sınırsıza geçtim artık biraz böyle devam daha sonra yapacağımı biliyorum.
aklında ne vars onu yap onlar..onlar iyilikden anlamaz acıma kardeşim hiçbirine onlar sana acımadılar..yürüyen para olarak gördüler seni cebindeki parana göz diktiler..verdikleri hizmeti pahlıya sattılar dağıt onları parçala hepsini...pis provakatör olur benden
Olur değil olmuş zaten
bence de yanlış bilgilendirme var. şahsen superonline müşteri hizmetleri beni kendileri arayıp uzun uzun anlattılar, ben de aklımdaki soruları sordum yanıtladılar. "en yakın superonline 3 km uzakta" deyimini anlamadım zaten yetkili şubeden mi bahsediyor acaba ? öyle ise bana 7-8 km uzaklıkta oluyor ki internet hızımın sürünmesi gerekirdi (arayan arkadaşın mantığıyla). 8 mbit internette 900 kb/s gibi hızlar görüyorum. ayrıca adil kullanım kotasını geçmeme rağmen geçen ay hızımda bir düşüş yaşamadım.
netlimitsiz 8 mbps'den fiberoptik 20 mbps geçtim(zorla geçirildim daha doğrusu) hızım 1-5 mbps arasına düştü. İnanılır gibi değil. Allahsız ttnetçiler..
bende fiber internet kullanıyorum 20 mbps lik ama testlerde genelde geçiyor 25 mbps yi de gördüm
Masaütstü bilgisayarımda kablosuz kullanınca öyle 5 mbps oldu. Biraz önce masaüstü bilgisayarıma cat 6 kablo ile kablo uzattırdım ttnetçilere hızım 20 mbps'yi geçti. Ne varsa kara düzende var. Laptoplarda olay kablosuz çekim gücü çok çok iyi ama masaüstü bilgisayarlarda pek tavsiyeye etmem. Kablo olacak abi.
kablosuz kullanıyorum sürekli
Masaüstünden mi kablosuz giriyorsunuz ?
yok laptop kullanıyorum.