0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uydunet 1 megabit hız sınırsız 29 tl
Geçen hafta superonline 50mbite geçtim. Şimdilik memnunum.
Adaletin bu mu dünya
Ben Ttnet abonesiyim, her ay faturamı eksiksiz ödüyorum ve internet filan kullanmıyorum.
sercan ttnet başa bela bir duruma geldimayıs ayında smile adsl'e geçtim gerçi şimdi adı D-smart.net olmuş hd uydu alıcısı + sınırsız internete 72 tl ödüyorum ama daha makul fiyatları vardır eminim,birde çok film indireceksen bulunduğun bölgeye göre değişir ama turkcell süperonline'nın fiber optik alt yapısı varsa durma geç derim hızın ne demek olduğunu göreceksinbirde D-smartın kopmama ve hız düşmesi gibi sorunları olmuyor zaten ttnet'te sık sık bu sorunları yaşadığım için ayrıldım,şu an gayet güzel ve hızlı internetim var
Kota işini iyi ayarlamak gerek. Video izleniyorsa, kotayı ciddi bir şekilde doldurur Sercan.Süperonline fiber ve uydunet(ttnet te kullandığın modemi kullanamzsın) dışındakiler ttnet in alt yapısını kullanıyor. ttnette problem olursa, hepsinde oluyor.Bence-ttnet online işlem merkezinden kotanı kontrol ederek kullan. Kotayı dolduruyorsan, kotalı vınn vs da işini çözmez.-Modemin kablosuz ise şifreni değiştir.-limitsiz pakede geç.
Ttnet soygun paketim var. 63 tl sinirsiz 8 megabit + 15-20 telefon faturasi.
biri internet mi dedi
Nirvanaya ulaşmak bu olsa gerek...
Osman o beni aşıyor malesef yani 70lira çok en fazla 30 40 liralık bir tarife düşünüyorum.
Ozaman eğer ki esnaf belgesi bulurum diyorsan sınırsızı 35 liraya kullanabilirsin :)süperonlinede bir arkadaşım yapmıştı..
biri internet mi dedi ?